Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Ezt a szart.... http://cgi.ebay.com/MORGAN-MONROE-F-BASS-GUITAR-FREE-SHIPPING-HARD-CASE_W0QQitemZ320148928539QQihZ011QQcategoryZ4713QQtcZphotoQQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Nekem most valami nagyon elmaszott az index motorba. Remeljuk azert meert kapunk egy rendes forum motort, de ez ma nem sikerult egyelore.
Az a baj az indexel hogy szar. S egyszerubbnek tartom a dupla klik ctrl-c paste mozanatokat mint a 15 lepeses szopast ami az esetek 20%ban nem is mukodik. De egy normalis forumnak a linkeket automatikusan linkelni kene.
(lehet hogy ma reggel elgurultak a gyógyszereim, eddig is zavart, és bevallom őszintén nem is néztem minden linket meg, de most valahogy elértem azt a szinten hogy szóvá tegyem)
Shawn haveromnal mindig az a feladvany az ingyen sorert az akuszikus szetje kozepen hogy ki irta a kovetkezo notat: "Busted flat in baton rouge, headin for the trains..."
Mit nem jon at a cikkbol...na most jon a venember nyuglodese, hogy ilyen egyenes gerinces emberek nincsenek ma már..se showbizben, se masutt.., en nem tudok senkit aki 71 evesen jobban birta volna a hideget, szelet, mint Kris, szivet kinyitva, minden szot ekes-déli, de nagyon ertheto, nagyon erezheto modon adta...szep koncert volt..
Foggy hogtown csavok meg megint kurva jok voltak, bar kocsmaban jobban atjon a zenejuk, mint ebben a kibaszott nyarvegi hidegben..