Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Ja, és utána marha nagy sugár adag, 60 G,, hogy megsüsse az esetleges maradék dögöt. 26 hónap óta nem jelentkezik, sőt javulást érzek, .......... de már írtam róla.
Gondolom a sebész, ha lehet, azonnal darabol. Nálam nem gondolkodott. Összehívta az onkoteam-ot, pár nap múlva csontozott, radikálisan. Úgy tűnik, jól tette. :-)
Igen, mióta volt lehetőség halandó bankszámlát nyitni, minden arra megy ki és be is. Kényelmes, nem kell várni senkire, pontosan megkapom a bevételt és sajnos a kifizetést is. Igaz, pénzbe kerül, de megéri, nem kell sorba állni a a befizetéséknél.
Persze sokan nem szerintik, számolgatják a forintokat.
Rögtön látom a bevételt, kiadást, tudok sakkozni.
Vannak akik nem szeretik az elektronikus megoldásokat, hivatkoznak a kiszolgáltatottságra, személyi jog sérelemre. Engem nem zavar, törvénytelenséget nem csinálok, kutakodjon aki akar, nincs titkom.
Az EESzT-is csípem, nem kell mázsányi papírt cipelnem a dokikhoz, az nézhet amit akar.
Fel a fejjel, fogd fel egy kirándulásnak, a suska meg csak meg jön. (addig spórolsz! /hülye vicc mi?:-D /)
Ha valaki elköltözik, személyesen vagy külön erre a célra kézzel írt levélben tájékoztassa a Nyugdíj folyósítót, különben nem veszik figyelembe, és a régi címre küldik a pénzt, egyebet.
Ha lesz megint Erzsébet utalvány, azt is csak a bejelentett állandó lakcímedre hajlandók kiküldeni.
Köszönök mindent, mindenkinek, még a most is negatívozót, -talán irigykedőtő(?) is!
Először magam sem hittem, hogy lett egy kellemes íz, na de 5 - 6 napon át megmaradt az érzet, már nem fantázia, végre valóság. Igyekszek türelmes lenni, sejtem nem robbanásszerűen, hanem fokozatosan visszatér minden ízérzet. Én kivárom! :-D
Végre holnap megyek fülészetre, talán csökken a siketségem. Gondolom, - mint ahogy már többször-, kimossák alaposan, benyomnak valami anyagot, amitől csillagokat látok. Tényleg, marhára fáj, de szerencsére 5-6 perc után csökken a fájdalom és növekszik a jó hallás.
Én is tudok egy pici jót beszámolni. Múlt hét pénteken észrevettem, hogy a paradicsom ízét éreztem, nem csak az illatát! Azóta, mint egy gyerek tényleg találom, szinte mást sem akarok enni, mert végre élvezek egy ízt! Nagyon jó kedvem van, mert ezzel talán láthat a cső végén a fényt.
26 hónap óta csak keserűt éreztem, gondoljátok el, micsoda érzés most a paradicsom íz!
Ma lecsót akarok főzni, sok paradicsommal és maximálisan erősre, de natúrnak szerettem mindig. Most sem teszek semmilyen mást.
Jövőhéten megreckírozom a pacalt is, remélem érzek majd valamit.
Kezd pelyhezni a pofa szőrzetem (ugye a sugár lepörzsölt). Ez nagyon nem hiányzott, de ebben is a tovább élést látom, hát örülök.
Szóval érdemes harcolni, talán a dög nem erősebb, mint az én akarjátok.
Mindenkit bíztatok, ha egy kis remény van, fel kell venni a harcot, ez valóságosabb, mint az orbáni migráns álharc! :--D
Státusz update: drágám továbbra is jól van, csütörtökön megyünk kontrollra, majd meglátjuk, mit mondanak.
Közben megjött a határozat: "E" kategória, 20%, +40% a mozgáskorlátozottság, lesz parkolókártya is így. De 2021-re kiírták felülvizsgálatra. Hát úgy legyen, hogy menni kell.
Nem próbálkoztak behívni, pedig kinéztem volna belőlük
Vetesd le, de ne ijedj meg túlzottan. Nekem 18 anyajegyemet szedték így le, minden alkalommal halalra rémisztettek (szabálytalan szél, inhomogén felület, stb), aztán sosem lett semmi. Bőven ráérsz akkor aggódni, ha netán a szövettan rossz lesz. Addig lazíts és szabadulj meg ettől az anyajegytől.
Minek kockáztatni? Nem éri meg! Vetesd le nem akkora macera és legalább nyugodtan alszol. Egyébként meg pont hogy a lábon lévők a veszélyesebbek és agresszivabbak. A lányomnak is pont a külső talpélén volt, egy percig sem gondolkodtunk azon hogy levetessük vagy sem.
Igaz, de nem ö veszi le, sebeszhez utalt, es a sebesz ingyen veszi le, mert a biztositasom allja. Nem Magyarorszagon elek, es itt nem kell fizetni, ha van bztositasod. Az orvosnak tilos penzt elfogadnia. Szoval, emiatt nem vigasztal, amit irtal.
Nincs olyan ember akin egy bőrgyógyász ne találna olyan anyajegyet amit le szeretne venni 30-40 khuf-ért, mert lehet, hogy melanóma. Valamiből nekik is meg kell élni, a paciens meg örül, hogy ennyivel megúszta. :D