Keresés

Részletes keresés

alminar Creative Commons License 2007.10.23 0 0 592

Szia Doki!

De szupi, én fent leszek Bpen legalább 2010ig, addig csak összefutunk...

Ha Fodrika benne van, csaphatnánk topiktalit :))

Kitartás ! :))

Előzmény: doki84 (591)
doki84 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 591

off Sziasztok!

Doki már nem doki:) Hatalmas huzavona után végül ott hagytam a sulit, most itthon dekkolok egy évig. Jövőre meg Pesten szeretném folytatni, pszichológia szakon, úgy néz ki, talán fel is vesznek majd, alminar ott leszel még, vagy arra már végzel? Ha ott, talán majd összefuthatnánk:) Most meló, némi nyelv, és semmi normális net, úgyhogy SEMMI videó, és csak némi kép:(((((((((( De amúgy folyamatosan olvaslak benneteket és képben vagyok, csak hát a hozzászólásokkal is csínján kell bánnom sajna:( Azért képben vagyok valamennyire:) on

Örülnék, ha Andrei is két gp-re menne, remélem megkapja azt a helyet, amiről írtatok. Vagy ez már biztos is? Szuper, hogy a hét végén már indulnak is a gp-k, hiányzott a kori, és persze nagyon szurkolok Andrei-nek!

fél off Yagu-ról most mi a legfrissebb? Hallottam, hogy visszajön, de pontosan mikor? Az orosz bajnokságon még nem indulhat télen, vagy már ott lesz?  Amúgy meglepett, hogy megint Morozovval készül majd, úgy tudtam, sem Yag, sem TAT szóba sem állnak vele,furi... Remélem Andrei-jel is készül majd közösen, és hogy többet hallunk róluk! on

Előzmény: alminar (583)
fodrika Creative Commons License 2007.10.22 0 0 590
Még nem találtam videót, a youtube-on sem...:(
Előzmény: alminar (589)
alminar Creative Commons License 2007.10.22 0 0 589

Andreiről nincs vidi? Povilasékról van, csak még nem töltöttem le, mert nincs hely a gépemen...

Köszi a linket!

Davai, Andrei!

Előzmény: fodrika (588)
fodrika Creative Commons License 2007.10.21 0 0 588
Itt vannak még képek a 14-i Crystal Ice Show-ról: http://www.moscowskate.ru/photo_premia07_1.html

A beszámolók szerint az orosz Zodiac progressziv rock banda zenéjére korizott. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetett:)
fodrika Creative Commons License 2007.10.18 0 0 587
Szívesen:)
Egyébként azért vártam az infok megosztásával, mert már hetek óta ment a vita, hogy most ott lesz-e Andrei Nizzába vagy sem. Az oroszok szerint nem, a német újságíró szerint meg igen. Holnapra már valószínűleg többet tudunk:)
Előzmény: alminar (586)
alminar Creative Commons License 2007.10.17 0 0 586
Köszi! Köszi !!!!!!!!!!!!!
Előzmény: fodrika (585)
fodrika Creative Commons License 2007.10.17 0 0 585
Még itt is vannak képek: http://imgsrc.ru/asoli/5717688.html
Előzmény: fodrika (584)
fodrika Creative Commons License 2007.10.17 0 0 584
Annyit tudok, hogy volt 14-én vasárnap a Crystal Ice Show, ahol Andrei is korizott. Arról, hogy milyen volt még nem tudok semmit, de remélem hamarosan ír valaki beszámolót. Viszont a képeket itt meg tudjátok nézni: http://gallery.ru/watch?a=F9C A 3. oldalon találtok róla, illetve az utolsó előtti oldalon van róla 1-2 kép.
Volt egy pletyi arról is, hogy lehet hogy megy a most hétvégén megrendezendő Coupe de Nice-re, de egyelőre úgy néz ki, hogy ez marad is pletyik, legalább is az orosz forrás szerint:)
Még annyit tudok, hogy új rövid programja készül, egyelőre semmit nem tudok róla.
alminar Creative Commons License 2007.10.17 0 0 583

Mi van Andrejjel mostanában?

És Doki, veled mi van? Megy a suli?

alminar Creative Commons License 2007.09.28 0 0 582
DE jó !!! Akkor idén is 2 Grand Prixn lesz !!!!
Előzmény: fodrika (581)
fodrika Creative Commons License 2007.09.28 0 0 581
Andrei-t nevezte az orosz szövetség a Cup of Russia-n fennmaradt üres helyre: http://isu.sportcentric.net/db//files/serve.php?id=604
alminar Creative Commons License 2007.09.19 0 0 580
Jobbulást neki!!!! Gondolok majd Rá !! :))
Előzmény: fodrika (579)
fodrika Creative Commons License 2007.09.19 0 0 579
Most már sajnos teljesen biztos, hogy Andrei nem indul a Nebelhorn Trophy-n, sérült és visszalépett. Jobbulást neki!
fodrika Creative Commons License 2007.09.10 0 0 578
Részletesebb infok érkeztek. Azért nem valószínű, hogy indul a Nebelhorn Trophy-n, mert több mint 2 hete szintén volt egy boka ficama és valószínűleg túl korán kezdték meg az ugrások gyakorlását. Szombaton egy ismerősömnek azt mondta Elena, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Andrei ott lesz Oberstdorfba. Addig még hosszú az idő, viszont nem szeretnének kockáztatni...
Előzmény: fodrika (577)
fodrika Creative Commons License 2007.09.09 0 0 577
Van egy rossz hírem, megsérült Andrei, ha jól értem kificamodott a bokája:( Úgyhogy, nem lesz ott Oberstdorfba:(

Alminar, neked is musz tip-top formába lendülnőd... Hogy Andrei is gyorsan tip-top lehessen.
Előzmény: alminar (576)
alminar Creative Commons License 2007.09.08 0 0 576

oks, de Oberstdorf-ot se tudom, hol van..Vhol Németországban? :)

Hát így egyedül meg pláne nem vágnék neki...vagy ismersze vkit, aki készül oda...???

Mondjuk Tomast is megnézném...:))

jövőre is jöhetne Nebelhornra Andrej vagy a Karl-ra...

Igyekszem Tiptop formába kerülni a kedvéért...:)))

Előzmény: fodrika (575)
fodrika Creative Commons License 2007.09.08 0 0 575
Oberstdorfban, ahol szokott lenni az újévi gála. Ez most nekem is kimarad, mi majd az orosz bajnokságra megyünk, januárban.

Itt van a hivatalos nevezési lista: http://www.deu-event.de/results/Nebelhorn_2007/Entries_Men.pdf

Jobbulást neked!!!
Előzmény: alminar (574)
alminar Creative Commons License 2007.09.08 0 0 574

hol van ez a Nebelhorn???

nem hiszem, hogy el tudnék menni, elég rosszul vagyok, Bpre sincs kedvem elmenni, de muszáj.

Oh, és a szüleim is kiakadnának, már így is kivannak a korimániámtól...:(

Előzmény: alminar (573)
alminar Creative Commons License 2007.09.08 0 0 573
Oh, te jó ég, azt mikor és hol tartják???? megy oda vki?
Előzmény: fodrika (572)
fodrika Creative Commons License 2007.09.06 0 0 572
Ezt már napok óta elfelejtem beírni: http://forum.chapso.de/15877/viewtopic.php?p=543#543

Andrei ott lesz a Nebelhorn-Trophy-n:)))
fodrika Creative Commons License 2007.09.06 0 0 571
Kezdenek újabb hírek szállingozóni a teszt korcsolyázásról, bár ezek némileg ellent mondanak egymásnak, a legújabbak szerint 2 tripla axelt ugrott (egyiket tripla toe-loop kombiban). :))) Ezek után legyünk okosak, hogy most mi is volt ott...
alminar Creative Commons License 2007.09.05 0 0 570
a közös számban láttam Yagut, lépéssorozott..:))
Előzmény: fodrika (569)
fodrika Creative Commons License 2007.09.05 0 0 569
Oh, én Yagu-t töltöttem le, végre valami korisabb nőt kapott maga mellé... Néha nagyon lennék a csaj helyébe, bár velem lehet, hogy nehezebb dolga lenne mint Pushkina-val tavaly...
Előzmény: alminar (568)
alminar Creative Commons License 2007.09.05 0 0 568

Én se bánom, mert ugye Plushenko korizott arra.

Képzeld, most netről letöltöm az RSOI-t, mert Rita és Povilas is vannak benne...

Kis tündérek, mint mindig.

azt a csajt nagyon irigylem, akit Povilas emelget..

Előzmény: fodrika (567)
fodrika Creative Commons License 2007.09.05 0 0 567
Azt írták mind a 2 helyen, hogy a filmzene, így gondolom, nem az Edvin Marton féle. Amit annyira nem is bánok, bár ezt a feldolgozást kedvelem tőle...

Köszönöm, ez igazán kedves tőled!

Tripla salchow-t ugrott és igen, ez a könnyebb ugrások közé tartozik. Andrei-nek ami nehezebben megy az a tripla flip, azt nem igazán tudja megugrani tisztán.
Előzmény: alminar (566)
alminar Creative Commons License 2007.09.05 0 0 566

tényleg? Varsó óta én is bírom Yagu korizását...:)

Örülök neked a koncert miatt..az én kedvenceim max. Spanyolországban koncerteznek..

3 Salchow? pedig az egy könnyebb ugrás, nem?

és a zene az eredeti vagy Edvin Marton-féle?

Előzmény: fodrika (565)
fodrika Creative Commons License 2007.09.05 0 0 565
Köszi szépen, igen láttam, hogy a Yagu megy Németországba kb. 2 hete, csak nem másoltam be a fórumra, mert Ágin és rajtam kívül mások nem nagyon szeretik. Még Jaska, de ő is ismeri annak a fórumnak az elérhetőségét, ahol először felreppent a hír.

A koncertre már meg is van a jegyem!!! Jajj, ez annyira jó lesz:)

Másik forrásból info a teszt korcsolyázásról: necces 3 salchow, nem túl érdekes program. Szerintem csak azért, mert ilyenkor még nem is nagyon vannak készen a programokkal.
Előzmény: alminar (564)
alminar Creative Commons License 2007.09.05 0 0 564

köszi az infot..

Láttad, hogy Yagu lesz Németországban?

Idén meg jön Bpre a Muse...:)

Előzmény: fodrika (563)
fodrika Creative Commons License 2007.09.05 0 0 563
Ha minden igaz Andrei új szabadja a Keresztapa filmzenéjére készült. A teszt korcsolyázásról még mindig nincsenek igazán hírek. Annyit sikerült megtudni, jól sikerült neki, viszont 4 fordulatossal nem probálkozott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!