Doki már nem doki:) Hatalmas huzavona után végül ott hagytam a sulit, most itthon dekkolok egy évig. Jövőre meg Pesten szeretném folytatni, pszichológia szakon, úgy néz ki, talán fel is vesznek majd, alminar ott leszel még, vagy arra már végzel? Ha ott, talán majd összefuthatnánk:) Most meló, némi nyelv, és semmi normális net, úgyhogy SEMMI videó, és csak némi kép:(((((((((( De amúgy folyamatosan olvaslak benneteket és képben vagyok, csak hát a hozzászólásokkal is csínján kell bánnom sajna:( Azért képben vagyok valamennyire:) on
Örülnék, ha Andrei is két gp-re menne, remélem megkapja azt a helyet, amiről írtatok. Vagy ez már biztos is? Szuper, hogy a hét végén már indulnak is a gp-k, hiányzott a kori, és persze nagyon szurkolok Andrei-nek!
fél off Yagu-ról most mi a legfrissebb? Hallottam, hogy visszajön, de pontosan mikor? Az orosz bajnokságon még nem indulhat télen, vagy már ott lesz? Amúgy meglepett, hogy megint Morozovval készül majd, úgy tudtam, sem Yag, sem TAT szóba sem állnak vele,furi... Remélem Andrei-jel is készül majd közösen, és hogy többet hallunk róluk! on
Szívesen:) Egyébként azért vártam az infok megosztásával, mert már hetek óta ment a vita, hogy most ott lesz-e Andrei Nizzába vagy sem. Az oroszok szerint nem, a német újságíró szerint meg igen. Holnapra már valószínűleg többet tudunk:)
Annyit tudok, hogy volt 14-én vasárnap a Crystal Ice Show, ahol Andrei is korizott. Arról, hogy milyen volt még nem tudok semmit, de remélem hamarosan ír valaki beszámolót. Viszont a képeket itt meg tudjátok nézni: http://gallery.ru/watch?a=F9C A 3. oldalon találtok róla, illetve az utolsó előtti oldalon van róla 1-2 kép. Volt egy pletyi arról is, hogy lehet hogy megy a most hétvégén megrendezendő Coupe de Nice-re, de egyelőre úgy néz ki, hogy ez marad is pletyik, legalább is az orosz forrás szerint:) Még annyit tudok, hogy új rövid programja készül, egyelőre semmit nem tudok róla.
Részletesebb infok érkeztek. Azért nem valószínű, hogy indul a Nebelhorn Trophy-n, mert több mint 2 hete szintén volt egy boka ficama és valószínűleg túl korán kezdték meg az ugrások gyakorlását. Szombaton egy ismerősömnek azt mondta Elena, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Andrei ott lesz Oberstdorfba. Addig még hosszú az idő, viszont nem szeretnének kockáztatni...
Kezdenek újabb hírek szállingozóni a teszt korcsolyázásról, bár ezek némileg ellent mondanak egymásnak, a legújabbak szerint 2 tripla axelt ugrott (egyiket tripla toe-loop kombiban). :))) Ezek után legyünk okosak, hogy most mi is volt ott...
Oh, én Yagu-t töltöttem le, végre valami korisabb nőt kapott maga mellé... Néha nagyon lennék a csaj helyébe, bár velem lehet, hogy nehezebb dolga lenne mint Pushkina-val tavaly...
Azt írták mind a 2 helyen, hogy a filmzene, így gondolom, nem az Edvin Marton féle. Amit annyira nem is bánok, bár ezt a feldolgozást kedvelem tőle...
Köszönöm, ez igazán kedves tőled!
Tripla salchow-t ugrott és igen, ez a könnyebb ugrások közé tartozik. Andrei-nek ami nehezebben megy az a tripla flip, azt nem igazán tudja megugrani tisztán.
Köszi szépen, igen láttam, hogy a Yagu megy Németországba kb. 2 hete, csak nem másoltam be a fórumra, mert Ágin és rajtam kívül mások nem nagyon szeretik. Még Jaska, de ő is ismeri annak a fórumnak az elérhetőségét, ahol először felreppent a hír.
A koncertre már meg is van a jegyem!!! Jajj, ez annyira jó lesz:)
Másik forrásból info a teszt korcsolyázásról: necces 3 salchow, nem túl érdekes program. Szerintem csak azért, mert ilyenkor még nem is nagyon vannak készen a programokkal.
Ha minden igaz Andrei új szabadja a Keresztapa filmzenéjére készült. A teszt korcsolyázásról még mindig nincsenek igazán hírek. Annyit sikerült megtudni, jól sikerült neki, viszont 4 fordulatossal nem probálkozott.