Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sport és hobby célú légpukkancs topik. Ilyen fegyverekkel élő állatra a -magyar törvények szerint- tilos lőni. Aki ilyesmit propagál, a MM szerinti törlést-tiltást kapja.
Miért nem oldalsó karos? Azok a legjobb konstrukciós V.mentes rugósok! Bau 300S; Diana 75; Anschütz 380 ! Amennyit szánsz rá,belefér mind! Évtizedekig elketyegnek még, és nagyon pontosak!
A légfegyver vásárlás előtt kérdezd meg illetékestől, hogy a Vajdaságban az ide vonatkozó törvények szerint vásárolhatsz-e, tarthatsz-e szabadon légfegyvert és milyen torkolati energiájút. Menj el a legközelebbi vadászboltba és ott kérj elsőnek felvilágosítást. Kíváncsi vagyok, hogy milyen választ kapsz.
1) Szeretnék új légpuskát venni. A paraméterek 35000.- Ft-ot ne haladja meg / oldalkaros legyen / legyen távcsősínje / ne kínai legyen. Mit ajánlanátok ?
2) Mivel én nem Magyarországon élek, hanem Vajdaságban, de magyar állampolgár vagyok, akkor a határon átvihetem a légfegyvert? Kell papír vagy engedély hozzá?
3) Magyar állampolgár Vajdaságban/Külföldön a saját birtokán belül lőhet-e légfegyverrel ( 7,5 J alattival ) ha az adott területen ahol tartózkodik, kell rá engedély?
Én nem hiszem,hogy rossz lenne.De már azt sem,hogy olyan qva jó mint amit várnék egy korszerűsített WALTHER LGV-től!!!!!!!Az AR is csak "egészen jó"a többiekhez hasonlított árához képest.Viszont az új LGV ára nem lesz az a "képest "kategória.
Amikor ilyesmivel egy kínaiban találkozom,legyintek.Occo.Ezekre a hibákra szeretném alapozni a német puska felsőbbrendűségi elméletemet. ;-)De sorozatban érnek a csalódások!;-(
Egyre inkább látom,hogy ez már csak 20 év fölött igaz!! ;-((((
Lackó, nekem is feltűnt a csőfartömítés gyalázatos volta! Micsoda slendriánság,-csak egy munkafázist(finom köszörűlés) hagytak ki,de elrontja az egész összképet!:((
Amúgy meg mi Magyarok sem tudunk jobbat gyártani,(már) sajnos, úgyhogy örüljünk hogy van aki legyártatja nekünk végfelhasználóknak, csak fizessük ki. :-)
Most elnézegettem a képeket(tugggyam máá mit szidok)
Mi ez a csőfartömb körüli sorjahegy,és mi ez az elbakott tömíjés egy új vasnál?!!!Emlékeim szerint egy tömítés ellapul,ki keményedik,megeszi az olaj,de nem összekarmolja a légtár!!!
Köszi! 4200 gramm!.......Szimpatikus,szeretem a nehéz puskákat! A fája azért sokkal igényesebb a híres elődnek! Jó lenne egy összehasonlító teszt a pontosság, lőkonfortosság stb.tekintetében! Szerintem nem kerülne ki győztesen a megmérettetésből,de ez csak a magánvéleményem!