A hűtőt csereltettem, es akkor kitakaritottak a klímahuto borait is. Viszont most nem megy a klimam, a festés után kiderült, hogy a klímahuto ereszt, cserélni kell. Sajnos mar tudom, hogy a 722.5 elég gyenge váltó.
Úgy tudom, hogy a termosztát 87 c fokos. Régen ezt tartotta, nem mozgott. Most nyáron, vagy nagy forgalomban 100 c fölé megy, akkor félre állok és rarakom a fűtést. Lehet a váltó a gond, mivel szereltek, de szerintem nem csináltak meg jól. A váltó a melegedés re hat, vagy a teljesitmenyvesztesre? Nem nagyon érnek hozza.
Ebben az esetben a váltó nem melegíti a vizedet túl, ezen át is léphetsz, valamint tudom, hogy Téged ez nem vígasztal, de az csoda, hogy a Te 722.5-ös váltódat vállalta egy váltós, mert sajnos és ezt nem bántásból mondom, a mercedes történelmének talán a leg rosszabb, nyűgösebb váltója :(
Szia. Köszönöm a gyors választ. Elképzelhető, hogy ez a probléma, mivel javítottak a váltót, de nem voltam megelégedve vele. Legalább 10x vittem vissza, de a végen hagytam. Neked mit produkalt?
automataváltó...vagy a váltó hűtése szar már,vagy az olaj vékonyodik el nagyon. Olaj és szűrőcsere elsőlépésben. Toyota camrym 2 is eljátszotta ugyan ezt. az egyiken csak egy plusz váltóolajhűtő berakása segített.
Sziasztok! Én még új vagyok a fórumon, és nem dízel, hanem egy benzines 320-ás Mercedesem van. Sajnos van egy problémám amit egyelore senki nem tudott megoldani, ezért gondoltam, hogy ezen a fórumon is próbálkozom. Előre is köszönöm a segítséget.
Az autóm: Mercedes 320 E 1993-as évjárat. 5 sebesseges automata váltó
Már 6 éve van nálam, és ez idő alatt nagyon sok alkatrészt kicseréltek, de most megállt a tudomány. Egy éve a nyári melegben túlmelegszik a vizem. Ki lett cserélve a termosztát, a hűtő, és több szerelő véleménye szerint a viszkokuplung is jó, bekapcsol. A másik, szerintem ezzel összefüggő probléma, hogy amint bemelegszik az autó, sokat veszít a teljesitményéből. Leállítása és lehüles után ismét jól megy egy darabig. Amint lépésben haladok az autóval, nagy forgalomban, ismét gyengének érzem.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Köszönöm!
Nincs jó hírem.A sárgák kavicsosak,a fehérből meg csak egy van hella.Esetleg ha érdekes postaköltségért elküldöm,de meg kell tisztogatni mert egy kicsit ráporoltak valamikor festékkel.