első OKT-egy szusszra próbálkozásom kudarc lett .. több hibát követtem el, amihez kellett 4 napnyi séta, hogy kiderüljön. De nem baj, először próbáltam, most már felkészültebben tudok nekifutni.
- 25 kilós hátizsák hosszútávon nem OK :) - de nem baj, mert 4 nap alatt kiderült, hogy mi az amit tényleg használok, és mi fölösleges
- rossz térdem miatt az volta zseniális és összetett tervem, hogy "óvatosan fogok ereszkedni", hát ez nem jött be... jeges lejtőkön, ahol a jeget hó és falevelek borítják, ez nem mükszik
- függőágyrendszerem zseniális - Nagy-Milic alatt, kb 800 méteren éjszakáztam pl, csupa hó mindenhol ... egyeltalán nem fáztam, csak kibújni volt rossz reggel :)
Komolyan, ez már figyelőszolgálatért kiált... meg kellene szervezni önkéntesekből véletlenszerű portyákat. Pláne, hogy már egyre többen gyanítják, hogy ki az, arcról, a teljesítménytúra és a terepfutás topicban is gyanúsnak véltek egy illetőt már többször... minden bizonnyal tényleg pszichopata, akinél balta van, szóval nem egyszerű történet.
Hűűű, ez csemege! Már ki is nyomtattam az igazolófüzetet :-)
A Kőszegi váras mozgalom nem tudom, belefér-e, egy napot leszünk Kőszegen, holnap hajnalban rajt, odaérünk 9:32-re, majd Írott-kőre fel, onnan majd vissza, s ottalvás után másnap tovább... aztán 1-2 geoládát is meg akarok keresni (azaz holnap vagy 3-4-et), lehet, hogy Cákra is bemegyünk...
Otthagyjuk a pecséteket vagy elég minden másodikat? :-)
Egyébként nagyon sokan kékeznek majd a Vas megyei szakaszon a négynapos ünnep alatt, a különböző szállásadóink (Kőszeg, Szeleste, Gérce, Szajki-tavak) erről számoltak be, egymást váltják majd a kéktúrázók, és köpik-vágják az egészet, kb. a bejelentkezésemkor úgy kezdték, hogy kéktúrások, ugye? Na, akkor itt és itt a pecsét, ettől eddig nyitva a bolt, kocsma, itt vegyenek kenyeret, mert utána sokáig semmi, meleg vacsora legyen?, stb.
Hamarosan 18 bélyegző állapotáról számolunk be, holnaptól Kőszeg-Írottkő (OKT)-Kőszeg körtúra, majd 15-étől Kőszegtől Sümegig folyamatosan. Az első ötnapos kékezésünk lesz, a nyugati végektől megkezdve, már tűkön ülünk. Na jó, most épp irodában, de fejben már valahol az Alpokalján :-)
persze, hiszen mondjuk pentek reggel 8tol vasarnap este 8ig az 60 ora.
Kiszamoltam, a mostani Kinizsin nem jön össze, mert Kesztölc - Koldusszallas csak 52 km hörpölin szerint, viszont az ISZINIK-en röhögve meg lehet csinalni, mert hozzajön a Szárliget - Koldus 20 kilometere. Raadasul az igazolas se jelent problemat. Lehet hogy szolok nekik, hogy jöjjenek el a celba, 100 fövel megnövelhetik a teljesitök szamat...
Akinek hiányzik most megveheti, többször keresték már itt is a fórumon ezt a füzetet és a társát is.Egy db-ot leltem a Vaterán, nekem van 3 db ezért nem kell.(az egyik mondjuk totál saláta, macskám belelökte a fürdőkádba...itt szoktam nézegetni:-) )
Regécen nincsen kocsma, bélyegző van a boltban, a Csobogóban és a Veronika Panzió előtt a kis faládikóban.Bár ha jól tudom lehet hogy már bolt sincsen, de az a kisbolt nem akkora veszteség azért...mondjuk a bélyegzőjük szinte új volt...
Rezi faluban mi is a boltban pecsételtünk anno, de akkor még a kocsmai is rendben volt. Hörpölin a napokban jár arrafelé, így hamarosan itt is várhatók újabb infók!
a takaros kis házikó Regécen a Veronika Panzió előtt.