Nem, mi is azért csináltattuk - meg ahogy írtam, a nyolc éve próbálkozó csajszi is -, mert ha nem mész utána, nem mondják Neked, hogy ez kell. És fontos tudni, hogy a Leiden-mutáció az V. faktor, de sajnos ettől még az ember hordozhat magában trombózishajlamot, mert ez csak a leggyakoribb, de nem az egyetlen faktor...:(
Hidd el, nekem nem úgy nézték, és másoknak sem, akik a Mensmentisben csináltatják. Volt egy csajszi, aki direkt azért csináltatta meg ott - amikor én először IR miatt voltam ott -, mert a második babája sok év után nem jött össze, és tudható, hogy a Leiden-mutáció az egy meddőségi faktor (de persze nincs benne a lombikos protokollban ez sem). Konkrét leletem van arról, hogy negatív, laborvizsgálattal, mindennel. Valószínűleg vérvételt akkor csinálnak, ha már komoly a gyanú vagy mást is néznek, vagy a típusára kíváncsiak. Mivel nekem negatív lett, erre nem volt szükség. Elég volt a nyálmintás cucc - szerencsére ez (legalább ez) nálunk kizárva.
Brenduska szerencsére nincsen egyenlőre gond, hogy orvoshoz járok, csak kicsit több vizsgálatra kell eljárnunk, mint a többi kismamiknak. A héten megyek a hematológiára a leide miatt, jövő héten pajzsmirigy szakrendelés hétfőn, pénteken meg védőnő... Utána uh, szóval minden hétre van 1-2 vizsgálatunk. Múltkor rizikófaktor vizsgálaton voltunk, mert sok alapbetegség van, amit szemmel kell tartania az orvosnak. Leiden, pajzsmirigy, autoimun betegség vagy mi, cukor veszélyezettség... Épp azt néztük a férjemmel a határidőnaplómba, hogy 2009-ben minden héten voltunk orvosi vizsgálaton, legalább heti 1-2 alkalommal. De Bencéért megéri...:)))
Sziasztok, Csajszik!
Az elmúlt évek során, ahogy Nektek, nekem is számos ’kalandban’ volt részem,
Mivel ugyanazt szeretném, mint Ti!
Ugye tudjátok, mire gondolok? :) Forumon számos hasonló sorsú csajszival találkoztam, mindenkinek megvan a sztorija története. Munkatársaimmal beszélgettünk a témáról, és elhatároztuk, hogy összegyűjtjük ezeket az egyedi történeteket és könyv formájában megjelentetjük.
Itt nem elsősorban a lombik és az inszeminácio menetéről lenne szó hanem a lelki hátteréről, ki hogy éli,élte meg az elejétől a napjainkig.
Meggyőződésem, hogy érdekes olvasmány lehet nektek is, mindenki másnak is, és hasznos tanulság lehetne a most és a jövőben hasonló szituációban kerülő csajsziknak.
Szeretném, ha Ti a saját történeteteket hozzájárulnátok mindehhez, mások és mindannyiunk segítésére – ha partnerek lennétek ebben, keressetek meg az email címemen.
Megpróbáljuk összegyűjteni a legérdekesebb és legtanulságosabb történeteket melyből terveink szerint majd egy profi szerkesztő csapat készít egy kiadásra alkalmas
Talán pont a Ti történetetek is benne lehet a könyvben.:)))))))))
Várjuk a jelentkezéseteket, a részleteket személyesen.
nemenyinekata@gmail.com
Venus, Zizizi
Én a Mensmentisben voltam, 7300 forint volt, belenyúlnak a szádba egy fülpiszkálószerű pálcával. Kb. három hét múlva eredmény. Tehát nyálból nézik. Nem fáj:)
Amit én találtam - a jegyzeteimben, én nem voltam nála - Blaskó György, a Szent Imrében van (remélhetőleg még mindig). Találtam hozzá egy számot, remélem, ez is működik: 30/201-2101. Próbáld meg!
:(((( sajnálom nagyon! Remélem minél hamarabb sikeres leszel!! Mikor lehet neked szurkolni?
Itt annyian vagyunk, akik energiája összeadva megmenthetnék a népszaporulat fogyását...., ráadásul még teszünk is érte!
Szvsz nem is lehet álmodni térített hasplasztikáról. Még a lombikos gyógyszereket sem támogatják teljesen (volt egy szuri, aminek darabja 10e ft volt!!!), pedig ezzel gyerekek lennének, több és több.
Nektek jó a net???20persig irtam a levelet és elszállt!!
Cabernet!Lenne pár kérdésem hozzád.Te kértél egy babát vagy az orvos javaslatára döntöttél igy.Ugye van 3 gyerkőcöd és 4 vágásod??Ja és hány éves vagy??
Szintén zenész vagyok!38 leszek hamarosan,4 vágással ebből 3 császár.Az utolsó augusztusban volt.
Én szeretnék 2-3 babaácskát vissza kérni ,talán igy nagyobb az esély,hogy 1 kisdrága velem marad.
Irj erről tehát kicsit bővebben akár emailban is!!
Brendsuka!!Ugye tudod,hogy Te következel??
Szivi és Baba megy a drukk holnapra!Rókuci remélem mostmár jelentkezik egy +++teszttel!!!
Lorr és Nevill!!!Merre vagytok??
Lujzi !!Talán hétvégékre majd kiengednek,itt nálunk ez a szokás.Mi lélekben Veled vagyunk.Vigyázz a csajszikra!!
Szia Cabernet Nem, sajnos még nincs babánk.:((( (Van helyette 3 dorombolós pótlónk.) Csak arra utaltam, hogy spontán már 2* összejött, csak kapufa lett. Jó páram vagyunk, hogy elsőre spontán, utána csak lombikkal. Régebben állítólag az ilyen esetekben álta az állam a hasplsztikát. Ma már biztos nem.
Endzsi drága! Hát ne zárja ki egyik a másikat .Mert úgy nem leszünk jóba tudod!!!!! Mert te fejlődő képes vagy erről tettél tanú bizonyságot. Én pedig küldtem az Orosz krémet.De látod anélkül is meg volt.Mert hát tudod mit írtál,mivel ér fel. Ha nem kaptad meg a tortát ,szerintem nem nyitottad időbe az ablakot.