Mivel fogalmam sincs hogyan csatlakozhatnék be egy beszélgetésbe, úgy döntöttem, hogy nyitok egy topic-ot, ahol témabeli megkötés nélkül lehet beszélgetni.
Nem muszáj introvertáltnak lenni ahhoz, hogy itt legyen valaki, csak úgy gondoltam, hogy praktikusabb a magamfajták kis csoportját megcélozni.
Próbáltam már többféle módon is, de mindig ugyanaz az eredmény. :-) Pár éve ment, most meg nem jövök rá. :-) Majd rendesen le kell dokumentálni, hogy miket próbáltam már.
Basszus, te is tudod. :D Korábban én is csináltam ilyet, most meg az istennek se jut eszembe. :-))) Próbálkozok, de nem jön össze... Mord meg egy cúna báci...
Amiket láttam kiszállítósokat azok 1000-1500 között voltak. Általában készételt veszek/eszek, az 500...800 között van, de inkább a kevesebb. Ma a Lupára kellett volna utánam hoznia. :D
A "hivatalos" cukorbeteg étrend mindkettőt engedi, sőt, mint fehérjeforrást, kívánatosnak is tartja az étrendbe illesztését.
Vannak más irányzatok ugye, nem javasolják, tejfehérje , állati inzulin etc.miatt. Node a hús és saláta messze nem kiegyensúlyozott táplálkozást jelenti. (Ne is beszéljünk a hormonkezelt /antibiotikumozott állatok húsáról... )
Tedd le a "voksodat" a neked tetsző irányzat mellett, és étkezz úgy, ahogyan az megkívánja, előírja. Miért nem rendelsz vhonnan komplett napi ellátást?