Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
szia! meg tudnád adni ennek a smineksnek az elérhetőségét? (ha jól értettem,akkor Te mentél hozzá, ha igen, helyileg hova?) Nagyon baráti áron dolgozik!! :) köszi előre is!
Én pesti sminkesnél 5000-ből kijöttem úgy, hogy abban benne volt a próbasmink is. (Igaz, nem volt vőlegény / koszorúslány smink és én mentem délelőtt oda... Ja és semmi extrát nem kértem, csak vmi igazán szolid cuccot...)
Nekem ekrü ruhám lesz, és az a véleményem, hogy ahhoz nagyon jól passzol a sötét öltöny, vőlegényemnek is sötét lesz. Az ingnél fontos szerintem, hogy az ekrü legyen, hogy így harmonizáljon a menyasszony és vőlegény szerelése. Nekem alapban a sötét öltönyök tetszenek, páromnak is, így biztosan az lesz az esküvőn. Majd februárban vesszük meg, de már nagyjából kinéztük, milyet szeretnénk. Szerintem menyaruhában szebb az ekrü, legalábbis, amelyeket a szalonban láttam. Eredetileg hófehéret akartam, de mikor megláttam az ekrüt, nem bírtam levenni róluk a szememet....
Köszönöm a tanácsot! Nekem is nagyon tetszenek a piros ruhák, de ezt a koszorús lányaimnak kell eldönteniük. Na, jól nézünk ki, bezár február 20-áig. Na, mindegy, megnézni attól még meg lehet. Meg majd még Pesten máshol is körbenézek, csak valami olcsóbb hely kellene, de majd csak találok valamit. Köszi!
Megnéztam a házszámot, rákóczi út 68. viszont így másodjára már annyira nem teszettek a ruhák :( az elegánsabb ruhákból van vagy 8-9 féle, a kevésbé elegánsból 8kisestélyi szinten elmegy) szintén kb annyi, elég mérethiányosan viszint, de folyamatosan kanak újakat. Esetleg megér egy próbát, hátha (jövőhéten vannak még nyitva, utána febr 20-án nyitnak ismét) nektek más az ízlésetek, de így ismét megnézegetve a rucikat nem találtam semmi olyat, amitől elájulnék!
Nos, megkérdeztünk pár ékszerboltot, hogy mennyiért szűkítenék be a gyűrűt. Vagy nem akarták (merték?) vállalni, vagy elég durva összeget mondtak rá. Mivel a gyűrűn 10 vagy 11 kis kő van, ezeket a szűkítésnél újra kell foglaltatni, és ez rendesen megdobja az árat. Közel 1000Ft/kő, + a szűkítés munkadíja.
Mit gondoltok arról, hogy a menyasszony és a vőlegény ruhája hogy harmonizál színben? Ha a menyasszonyi ruha nem fehér hanem világos ekrü vagy krémszínű, akkor ahhoz nem illeszkedik a sötét öltöny?
Vagy megfordítva: sötét öltönyhöz csak fehér ruha az igazi?
Szerintem megéri körbenézni, elegáns női ruhaüzletben lehet szépeket, jó áron kapni. Esküvői ruha kölcvsönzőkben is lehet venni, de pl. egy szipmla kis ruháért 2-szer annyit elkérnek, mint amennyiért egy másik helyen megkapod. Én múltkor véletlen bukkantam egy boltba. Kissé szocreál, de szerintem nagyon jó kis ruhákat lehet ott kapni. Ha a blahától elindulsz a keleti felé a rákóczi téren, akkor a bal oldalon van. Pontosan nem tudom a házszámot, de jó nagy kirakata van, idősebb hölgy eladók vannak bent. Nem soká megyek boltba kaját, elugom oda és megnézem a házszámot. (én menyecskeruha miatt voltam ott. pl. az abroncsos, 3 részes (fűzős felsővel)menyecskeruha került 24 ezer ft-ba, taft anyagában hímzett anyagból. volt sima A vonalú kétrészes ruha, az 16 ezer volt. A rövid fazonok meg olyan 12 ezer körül, de majd megírom még milyen fazonok vannak (én kifejezettem a piros ruhákra cuppantam rá :))
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy Pesten hol lehet szép, elegáns estélyi ruhákat, illetőleg koszorúslánynak ruhát vásárolni? Nem erre a tipikus fidres-fodros ruhára gondoltam, hanem egy szép, egyszerű vonalú, akár egyberészes, akár külön részes ruhát, vállpánt nélküli ruhára. A koszorúslányaim nem akarnak bérelni, hanem inkább venni szeretnének olyan ruhát, amit esetleg utána is hordhatnak. Sajnos ez nem olcsó mulatság, mégis olyan üzletet keresnénk, ahol azért emberi áron lehet hozzájutni ezekhez a ruhákhoz. Tudnátok segíteni néhány tippel?
Elolvastam a hozzászólásomat, kicsit félreérthető... Bocsi. Nem, én "vidéki" (=nem budapesti) vagyok. Borzasztó árak vannak a fővárosban. Nem is gondoltam. Mondjuk a ruhám nekem is annyiba került, mintha Pestről hoztam volna, de azért egy sminkért 10 ezret! A próba 2000, az igazi 3000-be került. Tehát 5000 az egész, háznál. És még az egyik "nagyvilági" nőrokonom is elégedett volt a kozmetikus munkájával (ő is kért sminket).
Neked Bp-en volt az esküvő? Meg tudod adni a sminkes telószámát, aki készítette? Sajnos próbasmink + igazi 10-15 körül van :( És akkor még a fodrász is. KÉsz rablás :)
Mi tavaly Tunéziában voltunk nyaralni, szeptemberben.
Nekünk nagyon-nagyon bejött, ha a náészutat nem is oda tervezzük, de tuti visszamegyünk még oda. 400 ezerből 5*-os szállodába el tudtok már menni (mi 4*-osban voltunk, ami sztm elég, mert szuper volt, szoba-kaja ügyileg). Sok helyre el lehet menni kirándulni, pl. van sivatag túra (tevegeléssel - azóta szerelmes vagyok a tevékbe...), ha Észak- Tunéziába mentek el tudtok menni kirándulni Karthagóba, Tuniszba, Dél-Tunéziából (Djerba) közelebb van a sivatag meg az egyéb látványosságok.(pl. kroki farm) Ahol mi voltunk, gyönyörű volt a tengerpart is, finomhomokos. Sok ember viszolyog attól, hogy arab országba menjen, de nekem semmi bajom nem volt velük.
Én voltam már Rodoszon, Görögo. északi részén, Rómában és környékén, É-olaszoban, de eddig tunézia volt a messze legjobb hely!!
Mi is nézegetjük már az uticélokat, de majd úgyis előtte derül ki, hova megyünk, persze attól függően, mennyi lóvénk lesz rá!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, merre jártatok már, de mi pl. imádjuk Krétát, és oda tervezzük a nászutat, de nem közvetlenül az esküvő után. Szerintem 400 000 forintből két főre, egyhetes nászút kijön, még főszezonban is, habár ez inkább félpanzió nélküli ár. Bár ti tudjátok, én inkább az apartmanokat javasolnám nektek. Persze, erre még jönne rá a költőpénz. Véleményem szerint nem érdemes félpanzióra befizetni, mert külföldön is annyi finom étel van, hogy kár a sima kontinentális kajákat enni, amikor mást is meg lehet kóstolni. Egyébként akármelyik görög szigetet tudnám javasolni ennyi pénzért ebben az időpontban (pl. Korfú olcsóbb, mint Kréta).
Párommal megbeszéltük hogy 400.000 Ft-ot szeretnénk költeni a nászútra, de nem tudom mi lenne a legjobb hely, ami ennyiből kijönne kettőnknek (reptéri illetékkel, meg mindennel). Eddig csak annyi elképzelésünk van, hogy legyen napsütés, homok, szép szálloda, félpanziós ellátás, de azért lehessen kirándulni is kicsit.
Ja és augusztus elején mennénk, a lakzi után kb 2 nappal.
Szia! Holnap bentről felhívom a sminkes csajt, akit írtam korábban. most nézegettem neten, találtam egyet, ami a próbasminket, az esküvő napján a sminket és a vőlegény sminkjét tartalmazza - 13.800 ft (kiszállással Bp-re). másik helyen szintén 15 ezer Ft 8próba és esküvői), harmadik helyen is 15 ezer ft a próba smink plusz az esküvői, plusz 2000 ft kiszállási díj :(( Én nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen drága mulattság!!
Dehogynem! Nagyon fontos a vőlegény sminke is, bármilyen nevetségesen hangzik. Nem fénylik a bőre, ha kap egy KIS alapozót, kőpúdert. Ha bozontos a szemöldöke, egy kis átlátszó szempillaspirállal, meg hajlakkal megszelidítik. Az én férjem bizony sminkelve volt, de senki sem mondta volna meg, hogy 25 percet töltött a kozmetikus keze alatt, mert annyira természetesre sikerült. Persze ügyes szakember kell hozzá.
Tudnátok segíteni? Nem vagyok jártas esküvői smink árakban, kértem egy sminkestől ajánlatot, azt írta, hogy üzletben 10e, ha házhoz jön akkor 15e ft (ebben minden bent van, a vőlegény sminkelése is). Reális az ár?
Hát ez az, hogy mindkét szempontot szem előtt kell tartani! És egyikből sem lehet engedni! Én is inkább elegáns cipőt vettem, ami tetszett is, mert lehet, hogy kényelmesebb az 1 centis sark, de annyira nagymamis...én pedig csak olyat szeretnék felvenni mindenből, ami szép, divatos. Ennek persze megvan az ára. De tegnap pl. a cipőmben főztem, és már észre se vettem a végén, hogy rajtam van, tágult kicsit, és így szuper.
Én évekkel ezelőtt a Lurdy házban szűkíttettem a gyűrűmet (nem tudom, van-e még az az ékszerész ott, illetve hogy neked megfelelő-e a Lurdy ház). Miért nem akarod ott hagyni egy hétre a gyűrűt? Egyébként nekünk most tágítani kell a gyűrűt az esküvő előtt, mert a jobb kezünk mindkettőnknek erősebb.
Ismertek olyan ékszerészt vagy ötvöst (Bp. tágabban értelemben vett belvárosában), akire rá mernétek bízni egy fehérarany gyűrű minimális szűkítését? Ahol vettük, ott bő 1 hetes határidőre vállalták volna, ennyi időre pedig nem szeretnénk otthagyni.