A terminátor filmek valószínűleg több idősíkban mozognak... Az ítélet napja mindenképp létrejön,mert az egy kötött vmi... Akárhogy akarja John és Sarah megakadályozni,mindenképp bekövetkezik... Egyébként a Terminátor egy olyan történet,amit soha nem lehet lezárni,mert mindig eszükbe juthat vmi,pl a jövőbe megy a gép,stb...
Ez igaz,hogy eddig ő húzta a történetet,de sztem a Termiátor filmeket lehet úgy tekinteni,mint egy jól bejáratott márkát,és akárhogy elb.ssz.k,akkor is hoz be lét...
A terminátort 1-2-t mindig megnézem, mert jó kis lövöldözős film száguldó harley-val, meg "szükségem van a motorkerékpárodra és a csizmádra" típusú poénokkal.
De a sztori egy marhaság már a 2. rész óta.
Ugyanis visszaküldenek az időben egy gépet, amely gép viszont nem jöhetett volna létre ha később (előbb???) nem küldenek vissza az időben egy gépet, mert a 2. részből kiderül hogy ha nem küldték volna vissza, akkor a Cyberdine vagy micsoda cég nem találta volna meg egy alkatrészét és nem tudta volna kifejleszteni, és így nem jött volna létre az egész probléma.
Meglátjuk. Ugyan fogalmam nincs, hogyan lehet a bunkerban bezáródó John Connort és feleségét űberelni, de meglátjuk. A 3. résszel szerintem kerek a történet, de ahogy a BTTF-nél itt is érzek némi lehetőséget. A fantázia végtelen...
Áhá..köti a szerződés,valamit csinálni kell..meg ha belegondolok eléggé vissza is kell fiatalítani a srácot,habár ezt a technika megoldja.Remélem nem cseszik el a fílmet, ha látványos lesz -mert az lesz-félsiker..
Ez lehet hogy reális. Egy kormányzó mozifilmben? Jobban örülnék ha inkább a filmszakmában mozogna mint a politikában. Ahogyan "rambóval" baxtatják egymást a filmekben szórakoztató volt:)
A Cameo annyit jelent,hogy épphogycsak feltűnik a filmben egy-két percre... Lehet,hogy az elején meg fogják mutatni,hogy eddig mi történt összességében,és ebben fog szerepelni...
Szépen átprogramozza a T-800-at. Egy ellentmondás. Ha gép, hogyan tudja leállítani magát, ha a program szerint meg kell ölnie John Conort?
Ez olyan mikor a BTTF-ben Jennifer összetalálkozik a 2015-ös önmagával és vagy elájul vagy "felbomlik a tér-idő kontínium".Az öreg 2015-ös Biff Tennan miért tudja átadni a Graitz Sport Almanch-ot 1955-ös önmagának ájulás és felbomlás nélkül???:)
Jó ott mind a három. Igaz az elsőn nagyon látszik még a kezdetleges technika. Mikor a t-800 kimászik a tanker égő romjaiból. Darabos. De mit várjunk el egy ilyen régi filmtől?
A kettő fordulatos, elgondolkodtató véggel, a harmadik meg a slusszpoén. Kiváncsi vagyok, hogy lehet ezt tovább fokozni a negyedikben.
Szerinted. Szerintem meg többet ér, mint a Star Wars.
Jó film lehet bonyolítani.
A Back to the future filmből is elnéznék még vagy 3-at. Robert Zemekis meg a csapata is nagyon jó. Sajnos M.J. Fox már nem a régi, beteg szegény, nélküle meg semmit sem ér.:((