Hello!
Nekem az OTPnél van számlám, de nagyon nem vagyok megelégedve velük. Gondoltam, hogy átmegyek a CIBhez, mert róluk még nem hallottam rosszat, igaz lehet, hogy ez csak véletlen...
Aki esetleg használ CIB bankot az mondja meg, hogy mennyire jó, jobb-e az OTPnél, magyarul nem esek-e csöbörből vödörbe, ha bankot váltok? Ja, lakossági számlám van.
Kösz!
hát ilyen. leirnám az én történetem. március tizedikén felkerestem a cib bank tatabányai fiokját, a hitelem átstrukturálása miatt. átbeszéltünk mindent és kötöttünk egy elfogadhato megállapodást, azzal a kikötéssel hogy ez csak egy ajánlat, amit a pesti központban kell jováhagyniuk. aztán telt mult az idö és nem történt semmi. többször is érdeklödtem, de minden esetben az volt a válasz hogy "az ügy a pesti központban van elbirálás alatt." több mint négy honap után szoltak hogy menjek aláirni a szerzödést, ami persze hibás volt. ujjab egy honap mulva kész lett az uj szerzödés. augsztus tizedikén voltam a közjegyzönél hitelesitetni. még aznap leadtam a bankban a hitelesitett okiratot. a szerzödésben az is benne volt hogy az augusztusi törlesztésem már az uj szerzödés szerinti lesz. meg az is, hogy a bank erröl tizenöt napon belül köteles irásban értesiteni. ma augusztus 27. van. se kép se hang! ma érdeklödtem a telefonos ügyfélszolgálaton, de ott semmit sem tudnak az uj szerzödésemröl. elveszett! ilyen hogy történhet meg egy bankfiokban? milyen állapotok uralkodnak a tatabánya fötéri bankfiokban ahol közjegyzö álltal hitelesitett okiratok tünnek el. kormos tamás.
Csak a tényszerűség miatt, ha valaki nem jutna el a hozzászólásokig: a többség véleménye szerint ez így szokásos és korrekt, akkor lehetne csupán rajtuk fogást találni, ha a THM-et nem az alkalmazott gyakorlatnak megfelelően adnák meg.
Sokkolta a CIB Bank lakossági ügyfeleit a napokban kézhez vett folyószámla-kivonat, amelyben arról tájékoztatta őket a pénzintézet, hogy szeptembertől díjváltozásokat vezet be. Emelkedik a CIB Classic Magánszámla havi díja, a bankfi ókban megadott bankközi átutalás és az állandó átutalás költsége, a forintalapú bankkártyák éves díja, a bakkártyás készpénzfelvét, valamint a pénztári kifizetés díja.
A látra szóló semmi kamat most a fele lett, azaz szintén semmi. Számlavezetési díj +50 Ft/hó. Bankfiókban leadott dolgokat ne is nézzük, mert ép eszű ember nem ad le ott semmit. Állandó átutalás +40 Ft/db. Éves kártyadíj +36 Ft/hó. Kp felvétel +50-100 Ft/db, ne ez nem szép dolog. De hogy valakit ezek sokkoljanak ... amúgyis, ott az online számlacsomag, át lehet térni.
húzd ki magad, nem sok ilyen ember van. hitelkártyám van (inaktív, 0 százalékos hitelhez adták, kellett a fenének de anélkül nem adták volna meg a hitelt, állandóan agitálnak aktiváljam, én meg persze nem. emiatt nincs éves kártyadíj. megtakarításom van, havi szinten növekszik, plusz még rá havi kamat. fizetésemből élek. így is lehet.;)
ó, te kis drága, látom műkedvelő vagy;) azóta sem vettem fel hitelt, reményeim szerint nem is fogok;) jessza! mikori hozzászólás ez? ;)))) azzal hogy én laikus vagyok ne törődj, nem lesz neked több;)
Nem az a baj, hogy nem fejlodtel semmit ( laikus vagy ), hanem az, hogy erre buszke is vagy :P
sziasztok!
szakértőhöz lenne kérdésem lakáshitellel kapcsolatban. laikus vagyok, nézzétek el;)
javít : nyugdíjpénztáram van az 0tp-nél.
szia! szerintem nagy 0 ez az egész lakáskasszás rendszer! ennek addig volt (volt?) értelme amíg be nem jöttek a kedvező kamatozású (deviza alapú) lakásvásárlási-felújítási hitelek. engem is be akartak léptetni valami hasonlóba (talán fundamenta) de utána számolva azt mondtam hogy nem... 4 évig használják a pénzed, nevetséges kamatot adva (láthattad). tiszta piramis. szerintem te se lépj bele újból.
ki hitelkártyával rohangászik és még arra is hagyatkozik sikeres ember nem lehet. csak annyit költs amennyid van. virtuális pénzt ne használj. és ráadásul már több mint 300e-el mínuszban van? pfff.
Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!
Az a helyzet, hogy akkor egy kis banknak sem lesz 1milliárd a nyeresége, hanem csak a fele. Csak ugye az éhez bankok még többet és többet akarnak kihúzni az emberekből.
Azért megnézem, mikor egy 0Ft-os bankszámlának hirdetett terméknek megemelik az árát... Pont az egyetlen előnyét vesztené el, a bank meg az ügyfelet fogja.
Inkább az lesz ha mindegyik ész nélkül áthárít, hogy mindenki nyit egy legalapabb számlát, ahova megy a fizetése, aztán egyben kiveszi, fizet mindent kp-ben, a számlákat meg csekken, akkor aztán minden bank elmehet a picsába. Szerintem nagyobb bukás lenne a bankoknak, mint üzlet.
A CIB NAGYON ROSSZ irányba megy, mióta a Spurny van az élén, azelőtt nem ebbe az irányba haladtak ott a dolgok.