Ne bántsd ezért, igaz hogy ő is tizen egynehány éves, de legalább találkozókon normálisan viselkedik, tisztelet tudó. Lapozz át a kommentjén, vagy nézd meg a honlapot, oszt kész. :)
Idő és energia hiányában eladóvá válik az 1980-as MB 230CE 123-as coupém. Szeretném ha hozzáértő kezekbe kerülne. Ha valaki úgy gondolja, hogy nála jó helyen lenne és én is, akkor azzal szerintem meg tudunk egyezni. Nem árulok zsákbamacskát, elmondom a hibáit is. Rengeteg alkatrészt is adok, felújításhoz, karbantartáshoz, extrásításhoz.
Nekem sajnos április 16-án nem hogy nem voltam kint az OT rendezvényen, mert akkor volt az esküvőm, de az eső para miatt egy veterán BMW volt a menyasszonyi kocsi! Ez utólag nagy hiba volt, és még csak az eső sem eset! Ez egy nagyon szép dolog, és maximálisan pártolom, hogy a maradandó emlékeket egy szép klasszikussal lehessen megörökíteni. sokaknak ( ha minden jól megy) ez a NAGY nap), és jelenthet élete végéig maradandó emléket! Nagyon szép képek készülhetnek, amire később sok évvel is szívesen vissza nézznek az akkor egybe keltek.
Ha nem mentetted el a hirdetést, esetleg még ha olyan telefonról hívtad, megőrizhette a telefonszámot (ha emlékszel valamire belőle és a hívás időpontja alapján...). Mondjuk sok ismeretlen telefonszám között problémás megtalálni.
Nekem nemrég sikerült egy ilyen művelet, de kevés számból kellett kiválasztanom a tutit.
Megvan, de már akkor sem lakott ott senki. Sőt, adásvételi szerződést írtunk róla három példányban, tehát a nevek is megvannak. De a tudakozó, Iwiw, facebook és egyéb keresésem sem vezetett eredményre, pedig ha valamit akkor adatbányászatot szeretek csinálni :)
Egy hétig gyakorlatilag nem vagyok Bp-en. Jövő héten, ha minden jól megy, összefuthatunk. Egyelőre nagy csodát ne várj! Jó alap, de sok apróbb-nagyobb dolgot meg kell csinálni. Pl. a tuning elengedhetetlen, mert ez nem nekem való teljesítmény. 32/36 dgav+szívócsonk, leömlő. Sebváltó csodás (de tényleg!), de kopott. Az autó úgy megy mint az ökörhugyozás. Stb, stb..
Viszont, amitől lepetélek, az a felnikupak, zöld alapon króm D-betű. Ezt nagyon lehet szeretni. És még van 15 ?115) ilyen apróság.
Tényleg nálad el van mentve mindig minden. A hirdetés, amiben a kasznimat árulták, nincs meg véletlenül? Keresném a telefonszámukat, de nem találtam. Guglizni is próbáltam de nem jártam sikerrel.
Én csak azon röhigcsélek, hogy mindneki berakja az autójának képét, amint éppen "esküvőzik" - és egyik sem OT-s....
Holott, az egész megjegyzés hullám az OT rendszámos, rendszeres "esküvőztetésből" indult... Az is igaz, hogy atémát felvető kérdés is félreérthető volt, de mag a helyzet, magya a "gyakorlat" egyáltalán nem....
Vannak profi cégek, akik nyiltan és szándékosan üzletszerűen esküvőzetnek, de ők ügyelnek is arra, hogy ne legyen OT a kocsijaikon. Mások viszont cseppet sem.....
Amúgy teccccik, hogy ezek a szép és egyértelműen veteránkorú autók valami isteni csoda folytán mégsem OT-sek.. Bizotsan mindegyiknek meg van a maga oka arra, hogy miért nem OT, de azért egyértelműen látszik, hogy OT nélkül is van Élet....