Daniela legközelebb a Sparkassen Cup-on indul Lipcsében!
Az 5. helyen emelték ki. Lehetősége lesz ismét felvenni a versenyt Serena Williams-el, aki szintén indul, valamint olyan játékosokkal, mint Kim Clijsters, Justine Henin vagy Jelena Dokic.
Helldognak sajnos igaza volt(mint mindig:)), fikarcnyi esélye sem volt Serena ellen. Mondjuk kezdek kételkedni abban, hogy bárki is meg fogja szorítani.
Az esöszünet elötti utolsó labdamenetben megcsuszott a már vizes talajon és ráesett a csuklójára. Hál'Istennek nem lehetett komoly, ha utána meg tudta verni Henint.
Meglátjuk. Én azért bizakodom benne, hogy nem egy fél óra alatt végez vele Serena. Henin ellen összeszedett valami sérülésfélét, ez mondjuk nem mellette szól.:) Továbbjutásra szerintem sincs esélye.
Én nem vagyok biztos benne! Serenának idáig nem voltak kemény ellenfelei és Hantuchova lassan már teljesen felzárkózik ahoz az elitcsoporthoz, akik ellen még a csokibébik sem mehetnek biztosra. Nagy meglepetés lenne a győzelme, de egy szettet szerintem(remélem)elhoz majd. Na majd kiderül.
Remélem, hogy megveri előbb Justine Henin-t, aztán Szerénkát is, és akkor legalább az egyik ágon nem Williams jut a döntőbe.
Mondjuk a másikon ágon meg remélem, hogy Amélie, Jennifer vagy Martina jut döntőbe:-)
Komolyan mondom restellem, hogy csak most hozom fel a topcit, hiszen US Open van és a kis szlovák csajszi idáig szenzációsan menetel.
Az első fordulóban szinte kiütötte az ausztrál Nicole Prattet, 6-2,6-1-es meccsük egy komolyabb bemelegítésnek is felfogható. Aztán jött Virginia Razzano, ő ellene pont 20 perccel többet tartozkodott a pályán, így már túllépte a bűvős egy órás határt is, hiszen 67 percig meccseltek egymás ellen. De, hogy még ezt is lehet fokozni, azt bizonyította a 3. forduló, ahol is a mostanában sokakban kellemes benyomást keltő egykori Roland Garros győztes Iva Majolit varázsolta le a pályáról cirka egy óra alatt. 6-3,6-1
Szóval nagyon megy neki. A következő ellenfele ellen már azonban nem lesz ilyen könnyű dolga, hisz az a legalább ilyen formában teniszező Justine Henin lesz. Bármi megtörténhet.