aswe
válasz |
megnéz |
könyvjelző
2002.05.25 21:32:10 (
10813)
Trade:
Car: O'Neill + Rachunek
for
SJ: Kamensky + Briesbois
Matyika_
válasz | megnéz | könyvjelző
2002.05.26 22:45:54 (10845)
Bizottsági Állásfoglalás
Cápázás tényállásának megállapítása okán a Bizottság vétójogával élve meghiúsította a Brisebois + Kamensky (SJ) for O'Neill + Rachunek (CAR) cserét.
GordonFreeman
2002.05.26 22:56:11 (10846)
A bizottsági állásfoglalás elfogult igy nem helyénvalo, persze a szabályzat szerint fellebezésre nincs mód tehát 2 ember érdekei szerint alakulnak a cserék...
Matyi: tudnék mutatni neked cápázást de ez közel sincs hozzá, Kamensky egy gyors big shooter +sniper, Brisebois meg Hero 100as endurance-al es jo csekkel.
Nyilvánvalo hogya szabályt hoyg ezentul minden trade-et a bizottság felülvizsgál ellenem hoztad, de mivel a csere bejelentése után jött az a határozat igy nem lehetne kötelező erejü rám nézve (persze az mert ugy ohajtod...)
Matyika nyilvanvaloan kihasznalta a bizottsági tagságát hogy személyes ellentét miatt megakadályozza a cserét.Ezt jeleztem is Parinak aki Moatát kérte fel póttagnak, ő meg mast ir nekem meg mast Parinak...igy is kell...fő a becsületesség uraim...
Ezennel bejelntem hogy a San Jose a következő csapatok ellen CPU irányitásával fog menni: Phi,Van,Dal.
Matyika_
2002.05.26 23:11:02 (10847)
mivel a Bizottság legitimitása és elfogulatlansága meg lett kérdőjelezve, kénytelenek vagyunk itt válaszolni (ráadásul Freeman Úr a bazzt nem olvassa - de a továbbiakat ott kellene folytatni):
1.:Tisztelt Freeman Úr! Nem szerencsés elfogultsággal vádolni a Bizottságot, ugyanis kurvára nem érdekel, milyen csapatod van. Az se, hanyadik leszel, vidd a Stanley-t, érezd jól magad. De hogy lecápázd az újakat, az sajna nem megy.
2. 4 független forrás nevezte a cserédet aránytalannak: Pari, Matyika és még ketten. De persze te jobban tudod, mert te nem vagy érintett, se elfogult.
3.A felülvizsgálós szabályt valóban ellened hoztuk (tudniillik a bizottság momentán (2+póttag) emberből áll, tisztelettel), ugyanis az utóbbi időben te basztad át az újoncokat. Szégyen, hogy ezt be kellett vezetni, de nem ránk nézve az.
4. A személyes ellentétet nem tudom, honnan veszed, nekem (Matyika) eddig semmi bajom nem volt veled, szóval ezt nevezzük pl. heveny paranoiának. Mostantól persze ez változni fog.
5. A vastagbetűs részt köszönjük, sok halottad lesz.
(6. Olyan emberek nekem (Matyika) ne szövegeljenek becsületről, akik simán átvágnak kezdő játékosokat, és csalással, hazugsággal vádolnak mindenkit, akiknek a cselekedeteivel nem elégedettek.)
jajistenem deszép, könnybe is lábadt a szemem, kezdjük úújra :D