Keresés

Részletes keresés

toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 59
Ne terj ki, ne terj ki, pajtas...-))))
Előzmény: Mr.Sla (55)
Mr.Sla Creative Commons License 1999.06.09 0 0 58
Egyszeruen biztos vagyok abban /tortenelmi es tarsadalmi tapasztalatok alapjan/, hogy egy demokratikus szervezet igazabb es szuksegszeruen oszintebb mint egy kommunista-nacionalista terrorrezsim.
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 57
Igen, foleg ha a ketszaz egyelore az imaginarius, meg a 2000 a termeszetes szamok halmazan ertelmezendo.
Előzmény: Mr.Sla (55)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 56
`korabban ugye kesleltetve jelntette be a szerencsetlensegeket`

vagy pedig napokig tagadtak, ugyebar...

Mr.Sla Creative Commons License 1999.06.09 0 0 55
igen 2000 nagyobb a 200-nal /a termeszetes szamok halmazaban/.
Bar ez nem a matematikaval foglalkozo topic.
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 54
Es honnan tudod Te hogy a szerbek mennyire tajekozatatnak felre? Egyebkent en is kivancsi vagyok hogy mit valaszolsz Robotkarcsi kerdesere.
Előzmény: Mr.Sla (53)
Mr.Sla Creative Commons License 1999.06.09 0 0 53
Nem igaz, hogy barmit beveszunk.Korabban mar irt errol mas is. Persze, hogy a NATO propaganda is torzit /foleg korabban ugye kesleltetve jelntette be a szerencsetlensegeket/, de a torzitas osszesem vetheto a szerb felretajekoztatassal.
RobotKarcsi Creative Commons License 1999.06.09 0 0 52
Kedves Mr. Sla,
Szerinted 2000 tobb-e 200-nal? Igen vagy nem?
Előzmény: Mr.Sla (50)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 51
Tudod ezt

`-toki `tudhatnad ,hogy a CNN...`

azert irtam mert csodalom hogy ezen a topicon a tobbsegnek amit a nyugat mond, arra nem kell bizonyitek, amit jugoszlavia, azt meg akkor sem lehet hinni ha van ra.

Előzmény: Mr.Sla (50)
Mr.Sla Creative Commons License 1999.06.09 0 0 50
Koszi toki szeretem ha dicsernek :-)))
Mielott elkezdek irni a topicban altalaban atnezem az ujabb es a regi hireket. Kerlek olvasd el a:
http://index.hu/cikk3/kosovo2/
http://index.hu/cikk3/kosovo2/elozmeny/
reszt.
Ezeken a helyeken akar folyamataban is osszeszamolhatod az aldozatokat.
Egyebkent mar leirtam es te is olvastad, en oszinten sajnalom azokat a szerb katonakat es civileket akik meghalnak. Halalukert azonban ugyvelem milosevics es bandaja a felelos.
A total paranoia pedig leginkabb a kovetkezo hozzaszolasokban rajzolodik ki:
-man_ji az egesz szoveg
-toki `tudhatnad ,hogy a CNN...`
`megegyebkent is a jugok tamadtak...`
-OgMog `mar hintik...`

Szoval szep lassan felvazoltok egy osszeeskuves elmeletet. A vege az lesz, hogy a Cia-Moszad paros nevezte ki milot, hogy majd evek mulva megtamadhassa szerbiat........

toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 49
legyszives magyarazd meg a dolgokat, mi miert ertetlenseg es paranoia. Ez pl. miert:

Nato 2000 koruli civilt olt meg

Milosevicet perbe fogtak kb. 200 civil megolesevel, amivel `alaposan gyanusithato`

Elobbire van bizonyitrek, utobbira nincs. Legyszives ezt kommentald, jo? Vilagosan magyarazd meg, hogy ebben mi a total paranoia, miert. Felre ne beszelj legyszives, annal Te azert ertelemsebben tudsz ervelni...

Előzmény: Mr.Sla (48)
Mr.Sla Creative Commons License 1999.06.09 0 0 48
Nos en is megerkeztem.
A lenyegtelen dolgokra nem is valaszolva, Beneo008 relativ vilagara reagalva.
Beneo008 termeszetesen nem elunk relativ vilagban. Ha lezuhansz 1000m-rol, hacsak Isten nem segit rajtad, tutko , hogy belehalsz. Vannak abszolut igazsagok.
Az , hogy minden relativ egy abszolut okorseg.
Es akkor beszelhetunk bolcseletrol is, a relativ allaspont kepviseloit beidezve csak az offtopic lenne. De ha valaki felveti en belemegyek a buliba.
Kicsit kezd egyhanguva valni a topic.
Ti toki,beneo,man_ji, pacifista meg egyparan allandoan eliteltek mindent amit a NATO csinal, meg mumust kerestek.
Mumus ugyben menjetek le a pincebe, a gyerekek ott altalaban megtalaljak.
Masfelol elfelejtkeztek a Szerb gyilkos, fertozo politokajarol.
Csavarhatjatok barhogy, a konfliktus okozoi a Szerbek.
Barmennyi, egyebkent valoban letezo erdek is epul erre a konfliktusra, soha nem avatkozott volna be a NATO, ha nincs kozvetlen haborus oka.
Jellemzo ratok, -elitelitek, hogy a bombazasok embereket olnek meg, de kozben egy szavatok nincs Milosevics es bandaja ellen.
Egyszeruen erthetetlen.
Ami az utobbi par hozzaszolast jellemzi, ertelmetlenseg es total paranoia.
Az allando vilagvege joslatok rohejesek.
A Nagy Orosz-Kinai Osszeborulas meg egy csoro es egy strici olelkezesere hasonlitana /ha mostansag megtortenne/.
Nincs esely ra.
Barmennyi is a duma, az oroszok meg a kinaiak meg arra sem vettek a faradtsagot, hogy egy kozeli krimoban osszefussanak, megbeszelni a vilag dolgait. Igazabol abszolute nem akarnak a valsag megoldasaba beleszolni.
csak mellekesen jegyzem meg, ha megtennek a diplomacia logikaja szerint az USA es az EU is jogosan es kello erellyel szolhatna bele oroszorszag es kina kinos dolgaiba.
Ezt sem oroszhon sem kina nem meri megkockaztatni.

Lesz beke megpedig olyan amilyet a NATO akar. Mert ha olyan beke lenne amilyet milo akar abba beledoglenenk.

cserny Creative Commons License 1999.06.09 0 0 47
Kopasz irja:
>tudja, hogy neki _ott_ kell tennie és segítenie magán és a szomszédain. Kb. ezért van az, hogy a NATO ilyen
>keményen lépett fel YU ellen: az ő kertje végében öntött ki a folyó. A kivitelezés módjáról és átgondoltságáról
>lehet vitatkozni, de én itt most a dolog motivációjáról pampogok. Én úgy gondolom, hogy ebben van némi ráció,
>tessék elgondolkozni ezen.

Azt mondod hogy tavolsag az ami szamit: Magyarorszag mint NATO tag szomszedsagaban valsaggoc van. Na de a kurd problema ilyen alapon sokkal nagyobb problema lenne mert az egy NATO orszag belsejeben folyo konfliktus. Egyebkent is forditva kell nezni a dolgokat: Nem azert lep fel a NATO Szerbia ellen mert itt a szomszedban van a baj hanem azert leptette be az USA M.o-t a NATO-ba hogy jobban hozzaferjen Szerbiahoz. Ha M.o . nem lenne tagja a NATO-nak es mondjuk valami lelektelen kufar lenne M.o miniszterelnoke (pl. egy jo politikus) akkor egy rakas penzt elkerhetne az USA-tol. Mert ugyanis M.o legifolyosoit jelenleg egy bizonyos magassagtol felfele teljes egeszeben a NATO legiereje hasznalja. Gazdasagi ertelemben a legifolyoso tulajdonkeppen M.o "nemzeti kincse" amire most eleg nagy kereslet van... :-)

man_ji Creative Commons License 1999.06.09 0 0 46
A Nato (USA) tömeggyilkosságok után nem lesz tömegsir, mert elegánsan a magasból végzik, utána meg otthagyják temetetlenül áldozataikat, a végén a rokonok mind elviszik a saját halottjaikat. Ok tehát tiszták maradnak. Én egymás mellé raknám mindkét oldal gyilkosait Hágában.
Előzmény: Törölt nick (44)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 45
Te veletlenul nem egy `kommunista, sztalinista tomeggyikosberenc` vagy?
-))))))))))))))))))))00

Tudhatnad hogy a CNN es Jamie Shea soha nem hazudnak-)))))))))))))

Tovabba azert nincs semmire sem bizonyitek mert a tekercs fenyt kapott-)))))))))))))))

Meg egyebkent is a jugok megtamadtak a NATOt, az meg koztudottan vedelmi doktrinaju-)))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 44
Erre is meg van a duma.
Már hintik, hogy "kiássák és elégetik a hullákat ezrével". Brrr, még kimondani is szörnyű.
Szvsz: Mire bemennek a háborúfenntartók, addigra már meg lesz dolgozva a (NATO) közvélemény, hogy azért nem tudunk bizonyítékokat mutatni, mert elégették. (Egyben finom párhuzam a tudatalattinak az aushwitzi szörnyűségek és a szerbek viselkedése között)
Ez úgy meg van komponálva, hogy csak nézek...
Előzmény: toki (41)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 43
Ja, es ha valaki magyarazni kezd, ne ugy kezdje, hogy `mert elhajtott 1000000 embert`. Az a Nato csapasok kovetkezmenye kozvetve. Meg azzal sem hogy `amugy is elhajtotta volna`.
Előzmény: toki (41)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 42
Igazad van. Ez tipikus felrebeszeles az USA-ban (`nagylelku ajanlat`, I`ll think about it, I`ll contact you as soon as...+szeles mosoly)
Előzmény: Törölt nick (35)
toki Creative Commons License 1999.06.09 0 0 41
Csak ugy objektiven:
- hany ember kiirtasaval vadoltak meg Milosevicet, erre mennyi bizonyitek van
(200-ez is csak feltetelezes, bizonyitek nincs egyenlore)

-hany bekes lakos halt meg a bombazasok kovetkezteben (2500)

Akkor vegul is magyarazza el nekem valaki mi a kulonbseg kozottuk, jo?

Előzmény: Törölt nick (22)
cserny Creative Commons License 1999.06.09 0 0 40
Yoshi irja
>Ami pediglen Szerbiaban folyt, az BUNTETOAKCIO volt. Buntetoakcio, semmi tobb, nem haboru.

Jajj de jo! Boldogan fogok meghalni mert tudom hogy buntetoakcioban haltam meg nem haboruban.

Kopasz Creative Commons License 1999.06.09 0 0 39
Ehhez már hozzászokhattál volna, az agymosás folyamatosan megy minden területen. A hiradókat ugyan megnézem, de igyekszem magamban a "hírekről" lecsupaszítani a hordalékot, és csak a tényekre figyelni. Kommentárok csak adalékként érdekelnek. Így azért lehet viszonylag reális (?) képet kapni. De ez már offtopic.

Kopasz

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 38
Teljesen jogosan pöccentél be.
Kiváncsi vagyok, hogy a média ezt hogy "adja" el.

Na nem azért, hogy a másik oldal bárányka lenne, de nálunk is megy a médiavarázslat rendesen.

Előzmény: man_ji (37)
man_ji Creative Commons License 1999.06.09 0 0 37
Na, itt vagyok én is.

Ogmog, persze hogy bepöccentem, ugyan az a játék mint a TienAnMen téren, kihajtani a gyerekeket, ott egy állat lelövi és a politukusok elkezdik a kisded horror játékaikat. Tiz évvel ezelott sem, most sem birom egyik fél hozzáállását értékelni. Szerencsétlen fiatalok, micsoda árat fizettetnek velük...

ObiWannak és Homárnak irtam egyik válaszomban, miért nem lehet tuzszünet nélkül békébe átmenni. Ilyesmitol féltem, be is jött! Láthatják a fiúk most milyen véresszájú a védencük. Obi Wan maga is véresszájú.
Nem láttátok a hazamenetelo oszlopokat, persze, mert mire ti is tudomást kaptok róla, már rég halottak szegények.

Bubu, ma már nem szuronyos harc van, ezek a srácok nem Hunyadi bátyánk stratégiája szerint harcolnak (viszont vitézei leszármazottjai), igy nincs az a mai stratéga, aki összegyujti oket egy nyilt domboldalra harcolni!

Obi Wan, irod MEGÉRDEMELTÉK, te azt se tudod ki halt meg, milyen az arca, kit szereretett, miért volt ott, de azt mondod megérdemelték a halált! Mond te milyen erkölcs szerint élsz? Ezt hol tanultad?
Én egyébként nem a szövetséget gyalázom, hanem a gyilkosokat, nem tehetek róla, hogy a szövetség Arkannál hajszálnyival sem kissebb gyilkos. Nem lenne inge, nem kellene magára venni.

Salsa, itt embereknek kell meghalni, hogy mások gazdagabbak legyenek, az Euró a háború kezdete óta gyengül a dollárral szemben! A 6.-ban részleteztem mire megy ki a játék.

PaciPista Creative Commons License 1999.06.09 0 0 36
Jajajj! Nem is tudom. egyszerre volt nevetséges, meg sírnivaló :-)(
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 35
Tudjátok kit sajnáltam tegnap!?
Az Árpi bácsit - ahogy olyan félszegen ment a Clinton nagytestvér mellett, onnan a mit'tomén honnan, Hungry vagy Hungary országból. Szegény, az a katona mutogatta neki mit kell csinálni. Hát kicsik vagyunk mi itten, kéremszépen, de nem baj, jó beolvasok nekik az indexen keresztül, aztán retteghetnek :))
Ja, és utána félénken elrebegte, hogy már elnézést, hogy zavarok, de mi szeretnénk lenni az újjáépítési központ (persze, miután innen bombáztuk őket). Erre az egyik szenátor "nagylelkű ajánlatnak nevezte azt a magyar indítványt, hogy Magyarországon hozzák létre a délkelet-európai térség újjáépítésének regionális központját".
Igen, igen! ez a tipikus nesze semmi...
Majd csak a bilibe ér a kezünk!?
PaciPista Creative Commons License 1999.06.09 0 0 34
T-leg nagyon klassz a keki ( Kéki?) műve. Gratula!
De az általa elrontott ( kicserélte kérdőjelekkel a nicknameket ) dolgokat
azért rendbehozhatta volna.( Nem?)
Az internettón egy topicban ki is cikizték érte. Nem csatlakoztam a kórushoz, de a lényeget tekintve .....
Na, mondjatok valami lyót! A "befejeződött a légitámadás " topic beÉGETT.
:-(((((((((((
Üdv.: én
Előzmény: cserny (33)
cserny Creative Commons License 1999.06.09 0 0 33
Szerintem hagyd keki-t mert meg megsertodik :-)
Ha minden igaz akkor o csinalta ezt az egeszet itten programilag es szerintem zsenialis. Egyebkent mindenki kovethet el hibat...

Udv: Zsolt

Előzmény: PaciPista (31)
PaciPista Creative Commons License 1999.06.09 0 0 32
Szerintem tök mindegy, hogy a Yugók mit csinálnak.
Az amcsik még nem akarják abbahagyni és kész!
Nem azért kezdték, amit szövegeltek, az csak rossz ürügy volt SZVSZ.
Előzmény: Törölt nick (28)
PaciPista Creative Commons License 1999.06.09 0 0 31
Cserny!
Köszi a segítséget, idetaláltam!
Remélem a "keki@index.hu" nem talál ide, hogy ezt is elb@ssza? Még ez előzőért sem kért elnézést! ( Góré, vagy csak BU.NKÓ? )
end of offtopic
Azt meg már korábban megmondtam: nem lesz ennek a háborúnak vége még! Az amcsik még nem akarják abbahagyni. Aki figyel, az lát6ja!
A Benoe008-nak igaza van, csak rosszul adja elő!
cserny Creative Commons License 1999.06.09 0 0 30
Valoban a visszaut eleg rogos lenne. Ha a szerbek lemondananak Koszovorol akkor nem irigyelnem azokat a szerb civileket akik ottmaradnanak, mar ha maradna ott valaki egyaltalan. Parizanmozgalmat szerintem meg csak ugy lehet folytatni, ha a civil lakossag nagyresze tamogatja a fegyvereseket (kaja, info) mar csak ezert is volt katonailag helyes dontes az albanok kitelepitese a szerbek reszerol (meg ha emberileg nem is) Az UCK eleg latvanyosan omlott ossze miutan nem maradtak civilek es kiszorult a hataron tulra. Ez akar iskolapelda is lehetne.

Előzmény: Törölt nick (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!