Keresés

Részletes keresés

Sanya_ Creative Commons License 2004.06.30 0 0 120
De kire cserélik őket? Jó center úgy kell keleten, mint egy falat kenyér, Mobley meg egész jó játékos. Ha a posztjukra cserélnek embereket, akkor kiket? Ha meg nem, akkor meg ki fog centert játszani?
Előzmény: ATi (119)
ATi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 119
nekik van piaci értékük...
Ki akarna egy Goodent vagy egy Francist?
Előzmény: Sanya_ (118)
Sanya_ Creative Commons License 2004.06.30 0 0 118
De miért pont őket? Nem nagyon értem...
Előzmény: Doktor Toka (117)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.06.30 0 0 117
Úgy néz ki nem kell nagyon agyalni, mert a szezon kezdetéig elcserélik Mobley-t és Cato-t valszeg...
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 116

Hát nemigen van jelenleg jó hármasuk. (sőt inkább semilyen sincs)

Varejao, és Johnsen inkább négyes. A brazilt nem nagyon ismerem bár ha jól emlékszem a Barcelonában láttam egyszer Euroliga meccsen. Ott nem volt rossz, kérdés ez itt mennyit ér.

Viszont van még idő szerezni egy jó hármast. Ráadásul tavaly nem adták meg Hill bérére a medical exeptiont, (nem számított volna a sapkába) most tutira meglesz, sőt talán ha visszavonul még a szerződésétől is sikerül valahogy megszabadulni.

Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 115
Nem ismerem Howardot, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Ki jönne még szóba hármas poszton?
Előzmény: air (111)
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 114

És persze többféle játék van.

pl ha gyors de alacsony szerkezettel operálnak akkor. (uptempo)

Nelson, Francis, Mobley, Howard vagy Gooden, Cato

magasabb erősebb lassabb csapatok ellen.

Francis, Mobley, Howard, Gooden, Cato

Ha Garrity meggyógyul még beszállhat olyan "fél négy lesz öt perc múlva" poszton. :)))

És persze a cserék.

Előzmény: air (111)
ATi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 113
egy egészséges Grant Hillt a Detroit el se cserélt volna szvsz
Előzmény: Bosco (110)
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 112
Bizony egy csomó trédre nem lett volna szükség, ha Hill egészséges. (pl Armstrong, McGrady,Mike Miller,Hill ütős negyes volt amikor működött még center nélkül is.)
Előzmény: Bosco (110)
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 111
Nagyjából. Bár én inkább Howardot tenném hármasnak, még ha magasabb is, de fiatal,gyors ügyes, amolyan KG like fellow. Gooden nem nagyon jó hármasnak ő tipikus 4.
Előzmény: Törölt nick (108)
Bosco Creative Commons License 2004.06.30 0 0 110
Egy egészséges Grant Hill-lel ott is lett volna szvsz.
Előzmény: ATi (109)
ATi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 109
Én a Rockets helyében mindent megtettem volna még azért, hogy a frissen draftolt Nelson is belekerüljön a tradebe, mert így irányító nélkül elég furcsán néz ki a Houston (megjegyzem igaz, az elmúlt 5 évben se volt irányító ott).
Kiváncsi leszek, hogy mit fog nyújtani a Lakers klón Houston most majd, én nem merek semmit se jósolni a helyezésükkel kapcsolatban.
Az Orlando járt jobban ezzel a traddel szvsz is. Van egy tavalyi nyugati playoff csapatuk, így a keleti playoff hely garantált, bár már vigyáznom kell ezzel a kijelentéssel, mert tavaly is megjósoltam, hogy a Magic playoffba lesz...
Előzmény: Olajuwon (107)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 108
Francis, Mobley, Gooden, Howard, Cato?
Előzmény: air (106)
Olajuwon Creative Commons License 2004.06.30 0 0 107

Catoval és Mobleyval egyértelmű az erősítés, kérdés, hogy Francist mennyire sikerül majd megzabolázni, nem túl fegyelmezett csapatjátékos. Hogy nálunk m,i lessz azt nem tudom, van Gundy remélem tudja mit csinál, azért a tradebaen elhozhattuk volna legalább Steven Huntert, így a palánk alatt (is) meg leszünk lőve.

OFF: Kérdezném, ti az nba.com-ról töltöttetek már le realone stream viedo-hivatkozást? Ha igen milyen progival?

air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 106

No akkor nézzük a Magic-et is. Sztivi igazából kettes játékos egyes posztra való testfelépítéssel. Hm Elsülhet jól is mivel itt jobban ráépülhet a játék, mint a HOU-ban (mióta Ming-en odament, és már javult is, rajta megy át minden labda) Mobley szerintem egyértelmű nyereség. Ők ketten jobb bekkórt lesznek mint T-Mac volt egyedül. (Armstroggal más volt szerintem a helyzet korábban) Ezenkívül van egy ígéretes Jamier Nelsonuk csereirányítónak. Cato szintén nyereség centerposzton. És van szintén egy ígéretes Dwigh Howardjuk négyesben, és egy tapasztalt és jó Goodenjük. Összességében idáig én jobbnak érzem az Orlandót. /Perszwe ez nem csak a tréd, hanem a draft következménye is.

Ha csak a trédet nézem nem tudnám önmagában eldönteni, de szerintem jobban szolgálja az Orlandó csapatépítését, mint a Houstonét. Nem látok Houstonban (egyenlőre) egy ütős bizniszen túlmutató dolgokat.

Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 105
Szerintem az Orlando járt jobban.
Előzmény: air (101)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 104
:-) Köszi.
Előzmény: Törölt nick (96)
Olajuwon Creative Commons License 2004.06.30 0 0 103

Ehh csak megtörtént a csere...

Sok sikert Franchise-nak és Cat-nek a jövőben.

Törölt nick Creative Commons License 2004.06.30 0 0 102
Köszi! Vannak érdekességek. Pl.:Reddet 43.-ként, Tinsleyt 27.-ként draftolták. :-D
Előzmény: Doktor Toka (97)
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 101

Jaja. A hátfájásról nem is beszélve.

Kiváncsi vagyok a Rockets, még mit lép a nyáron mert nincs csere centere. Taylor és Howard talán elmegy 4 poszton, de hármasuk nincs,  a Tesónak sincs cseréje kettesen, és az irányító poszt sem valami acélos.

Előzmény: ATi (100)
ATi Creative Commons License 2004.06.30 0 0 100
azért kockáztat ezzel a cserével rendesen a Rockets...
mi van ha T-Mac azt mondja jövőre, hogy él a Player Optionsszal a szerződésébe és nem akar Rockets mezben játszani jövőre. Gyakorlatilag akkor a semmiért rombolták szét a csapatukat!
Előzmény: Bosco (98)
air Creative Commons License 2004.06.30 0 0 99
Bosco Creative Commons License 2004.06.30 0 0 98

T-Mac Houstonba, Francis Orlandoba került.

Részletek
Doktor Toka Creative Commons License 2004.06.29 0 0 97
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.29 0 0 95
Hello! Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol az utóbbi évek draftlistái vannak összegyűjtve? Előre is 1000 köszönet.
GordonFreeman Creative Commons License 2004.06.29 0 0 94

OFF2

Nekem se a szívem csücske a megoldás de hát az ukáz így szólt hogy ilyen legyen, és még mindig jobb mint ez a fura...bár lehet csak szokni kéne

a legjobb : FreeBoard 1.0 : http://www.nhl.hu/web/forumhozzaszolas.php?altema=Mighty%20Ducks%20of%20Anaheim&tema=NHL&elso=0&utolso=40

Előzmény: ATi (93)
ATi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 93
OFF
az nba1.hu fórum, se derékig tejfel
ott az a probléma, hogy nem átlátható egyszerűen. Hogy miért? Azért, mert be lett rakva az oldal keretébe a fórum és így igen minimális hely maradt neki, az amúgy frankó phpBB-nek. Persze így dizájn szempontából frankóbb a kinézet, meg maradhat az alap skin is rajta de... nézd meg egy topiknak a neve nem fér ki... csak 4 sorba fér el, ami az egészet átláthatóság szempontjából agyonvágja! Ráadásul ha több oldalas a topik az még plusz két sor... brrr
Előzmény: GordonFreeman (91)
gee-em Creative Commons License 2004.06.29 0 0 92

avatar nélkül ma már nincs fórum, ez itt elég gáz lett... én, amikor írták, hogy új engine meg külalak lesz, vmi olyasmire gondoltam... asszem tényleg költöznöm kéne nba1.hu-ra... :(

egy avatar kép többet mondhat ötven sor "bemutatkozó szövegnél"...

engem spec az zavar, hogy ilyen baszott szűk az egész, mintha ovisoknak lenne készítve.. az ember ír egy hosszabb  vmit, és egyből lefoglal 5 képernyőt

GordonFreeman Creative Commons License 2004.06.29 0 0 91
Még 1 indok hogy az NBA1.hu-n forumozz (ide raknek vmi jo kis smiley-t de nem talalok itt)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.06.29 0 0 90

Mekkora nyomi ez az új fórum bazz. Bár, ha rendesen működik már az is valami...

De most pl. hol látom, hogy melyik kedvenc topikomba írtak és melyikbe nem?

És egyáltalán...

Ezenkívül, ha már új fórum akkor lehetett volna avatar...

:-/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!