Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
vasárnap 4kor mindenképp ott leszek, (már csak a társaság miatt is :))
pár beírással lejjebb volt egy rézbőrűs kérdés, de aki követte az elmúlt szezonokat, az tudhatja, hogy mi alapból sötét ló jelmezben nyomjuk a preseason-t. szerintem minket már a vegas-i fogadóirodáknál sem lehet megjátszani...
Champ Bailey rulez, sajnos fog ő még hiányozni, főleg, ha mostantól tényleg komolyabban nyomják a pass inter...- eket.
OFF
Ja, és krikett és agárverseny fan-ek figyelem, működik a Sky nálunk.
Persze, mert zizi vagyok, hogy 1x lemegyek edzésre, oszt ott ragadok...
Viszont most vasárnap egy kis szolid (különösen, hogy szombat-vasárnap haverom legénybúcsúja lesz Vácott...) szigetes dobálózás, mondjuk 3 órás kezdéssel?
It didn't take long for single game tickets to all 10 Tennessee Titans home games in 2004 to disappear Saturday morning. Nearly 31,000 tickets went on sale to the general public at 10 a.m., and just 19 minutes later all regular season games were sold-out...
(ez már nem volt benne, de most beírom: Including Saturday's on-sale, the Titans now owon a streak of 63 consecutive sell-outs since the Coliseum opened its doors 1999....
a jegyek 56%-a neten (Ticketmaster) ment el, 31% Ticketmaster boltokban, 9% telefonon és 4% a Coliseum jegypénztárjaiban.)
en is lattam egy SI -es listat azon Tillman-t TOP 3 CB-kent rangsoroltäk Bailey es Mcallister mellett... amit akkor kicsit furcsällottam, bar az itteni helyezes meg elegge lehuzza
<FONT face=Arial color=#000000 size=2>It didn’t take long for single-game tickets to all 10 Tennessee Titans home games in 2004 to <A title="Tickets go Fast!" href="http://www.titansonline.com/news/titans_news_detail.php?PRKey=1901" target=_blank>disappear Saturday morning. Nearly 31,000 tickets went on sale to the general public at 10 a.m., and just 19 minutes later all regular season games were sold-out...
nézem persze. bár eddig csak esti összefoglalókat tudtam megnézni, de a fontosabb szakaszokat majd videóról megnézem. Ullrich idén nagyon ott lesz, de én továbbra is bízok Armstrongban :)))