Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az arcanum.hu adatbázisában elérhetőek a Haditechnika folyóirat 1982-1992 ig megjelent számai, csak aképek megjelenítésével vannak gondok, legalábbis nálam, ha valaki megnézi az oldalt, és sikerül képeket mentenie, felrakhatná őket.. Az oldal elérhetősége ez...
És akkor mi van, ha erre azt mondom, hogy egy négy állványos Nyeva tüzelőállás sallangok (felderítő lokátorok, szakaszfedezékek) nélkül? Én a méret ellenére felismerni vélem a SZNR fedezékét és a 4 indító állást szektorosan elhelyezve.
Emberek! Ne beszéljetek már marhaságokat! Miért próbáljátok összetéveszteni a szilvát a dinnyével. Nem ugyanaz a kategória.
Nem lehet össze sem hasonlítani az SZ-125 Pecsorát az SZ-200D Dubnával. Nem ugyanaz a kategória. nem ugyanaz a rendeltetés. Nem ugyanazok a paraméterek. Nem ugyanaz az alkalmazás elve. Egy repülőtér légvédelmi oltalmazása címén nem telepítenek olyan eszközt, ami alkalmas teljes Magyarország légterének lefogására, márpedig a Dubna ilyen. Ugyanaz a kategória, mint az Angara volt, meg a Vega volt.
A repülőtér légvédelmi oltalmazásához olyan eszközökre van szükség, amelyek kis és közeli hatótávolságúak, de mindenképpen képesek a nagyon kis magasságon való tevékenységre. Hát a Dubna nem ilyen. A Dubna 1 km környékén már szart sem ér, ráadásul 10 km-nél közelebb semmire nem alkalmas.
A repülőtérre Pecsora kell, Nyeva kell, esetleg Kub, vagy BUK, vagy valami más; megtűzdelve néhány Iglával, vagy valami hasonló eszközzel. De semmi esetre sem Dubna.
Ráadásul a Dubna tüzelőállása erősen hasonlít a Vegáéra, és majdnem akkora, mint maga a repülőtér.
Pláne, hogy a Dubna is osztálycsoport szervezésben működik, vagyis egy üteg magában semmit nem ér.
Na akkor ez már egy harmadik variáció.Nekem egy a tiédhez hasonló fekete-fehér képem van ,és tisztán látszanak a kis körök hasonlóan az álltalad felrakott Lacházi képhez!
Ez érdekes felvétel Kunmadarasról!Nekem van egy másik amit a topikból mentettem le,talán éppen te raktad fel.Akkoriban azért lett feltéve mert az A raktárt lett bejelőlve rajta hasonló piros vonallal.Ezen egy teljesen más elrendezésű objektum van a képen ezen a helyen,kinézetre egy Pechora.Megvan esetleg ez a kép?Létezik hogy az oroszok átépítették?Valszeg a pecsorát cserélték le erre a s200 D re?Sajnos továbbra sem tudok képet feltenni.
Igen, az alábbi kép korábban készült, itt szépen látszik a 4 indítóállás, míg a `83-as képen már valami teljesen más van.
Ez érdekes felvétel Kunmadarasról!Nekem van egy másik amit a topikból mentettem le,talán éppen te raktad fel.Akkoriban azért lett feltéve mert az A raktárt lett bejelőlve rajta hasonló piros vonallal.Ezen egy teljesen más elrendezésű objektum van a képen ezen a helyen,kinézetre egy Pechora.Megvan esetleg ez a kép?Létezik hogy az oroszok átépítették?Valszeg a pecsorát cserélték le erre a s200 D re?Sajnos továbbra sem tudok képet feltenni.