Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
GEOCACHING játék OFF fórumában kiderült, hogy jónéhány játékos hajdanán légvédelmi alakulatnál szolgált. Meghívtam őket ide a fórumba, remélem élnek vele és sok hasznos imformációval tudnak szolgálni számunkra.
Üdv Mindenkinek! Ha még lehet feliratkozni a listára, akkor én is mennék:) Ha valaki Bp-ről kocsival indulna és van bent egy hely, kérem szóljon! Előre is köszönöm! stp
Kiskunlacházán valóban egy Amatör Rally Bajnokság apropoján voltam,bár a versenyből szinte semmit sem láttam,nem igazán ezért mentem :-) .Ez minden honapban egyszer van.legközelebb január 7-én lessz ,ezután pedig február 11-én.A belépő 500 Ft.Ezenkívül azonban nem tudom lehet e máskor is mászkálni,őrség van.Észrevétel a bejutásra? Megdumáljuk az örökkel?Valami kapcsolat esetleg?
Az arcanum.hu adatbázisában elérhetőek a Haditechnika folyóirat 1982-1992 ig megjelent számai, csak aképek megjelenítésével vannak gondok, legalábbis nálam, ha valaki megnézi az oldalt, és sikerül képeket mentenie, felrakhatná őket.. Az oldal elérhetősége ez...