Meglepett, hogy egy majdnem 4 éves már ilyen komoly távot legyalogol! :) )Várom ám a honlapodon a bővebb beszámolót is az elmúlt túrátokról. :) )
OFF
Én is láttam - igaz metrón - egy hátihordós kisturistát, ő éppen szabadult a cipőitől, kihasználva, hogy ezt apa nem látja, de pechére többen észrevettük a csínytevést. :D
Bocs, de szerintem tényleg ronda :-D Bár a zöld színekben tündöklő stilizáltan kitárulkozó nénis, vagy a felül piros háromszögben madáralakú légypiszok, alul zöld háromszögben denevérsziluettre hajazó paca, közében megy gyászsávban a felirat sem sokkal jobb...
Igénytelen, gagyi. Nagyobb méretben nyomasztó, monokróm verzióban egyszerűen borzasztóan néz ki. Mint eddig bármelyik... Sokan azt hiszik, hogy logót tervezni marha egyszerű, közben meg nagyon nem: hozzávetőlegesen 100x100pixeltől 100x100cm-ig, egyszínű, szürkeárnyalatos és színes kivitelben is mutatós, felismerhető és egyedi legyen... Satöbbi.
Ez volt a múltkori kérdésem, most megválaszolásra került. :-)
(Az e-mail-em még nem.) ;-)
Gondoltam is rátok, hogy esetleg összefutunk-e valahol a bringákkal. Én szombaton mentem egy elég nagy börzsönyi kört és kerestem fel számos keresztet.
Érdekes, hogy van, ahol már nagyon sokszor elhaladtam, de eddig nem vettem észre az ott megbúvó keresztet, pedig én eléggé figyelni szoktam ilyen téren.
Ha a 17 hónapost kérdezed, láthatólag jól elvolt a hegyen. Kis segítséggel tudott sétálni, meg fűben bogarászni, aztán be kellett szállnia a hátihordóba, ott már nem tudom mit csinált magával..
Mi hordozóban először másfél évesen egy Encián túrára vittük, aztán majd' 2 évesen Bujákon húsvétolt.
Saját lábán 3.5 évesen ment először 3 km-t a Paprikás-patak mentén, aztán rá 3 hónapra 8-at a budaörsi kopárokon (itt volt motivációnak 6 geoláda is)
Egy évre rá egy Vinye-Zirc KDP-t trveztem, ezen anya is ott volt, félúton lukat is beszéltek a hasamba hogy ők ott kiszállnak.
Szerintem is. Ilyenkor a (jövőre gondolva) mindig eszembe jut, hogy a kisturisták mennyire élvezik a dolgot? Ti milyen korán kezdtétek el kisebb távokra hordani a fiatokat? A többiektől bocs az OFF-ért. :)
ha már ez a téma, bevallom én se láttam bele semmi "disznóságot" pedig nekem állítólag mindenről AZ jut az eszembe :-)
úgy látszik öregszem..
de hogy ON is legyek:
tegnap a trónörökössel befoltoztuk a Piliscsaba-Zsíroshegy lukat
elvileg 12 km, de a mindenféle kitérők miatt 17 lett
kicsit felemás érzéseim vannak erről a szakaszról, majdnem minden fotózásra érdemes dolog a kitérők során jött szembe (kálvária, Gomba-szikla, Ördög-oltár, ebédelni felmentünk a holdbéli tájra emlékeztető Disznófőre ahol szintén lehetett kattingatni)
a kék se rossz, "csak" halad a szép erdőben, de a gyerkőcnek kellenek még ilyesféle "mérföldkövek"
Nagy-szénáson egy 17 hónapos kisturistát volt szerencsénk üdvözölni, nem lehet elég korán kezdeni (szerintem a hátihordóben felcipelt mütyürke is kiérdemli a turista megnevezést)
itt fent ölég jó szél volt, és a reggeli 1 bárányfelhőcskéhez képest egy egész armada volt az égen, nagyon fotogén volt
a kilátás pazar, jól végig tudtam mutogatni hogy már merre jártunk illetve melyik az a két túranap amit ha megcsinálunk akkor megleszünk az úttörőgőzöstől a "Távoli Nagy Toronyig" (Gerecse)
azt is megtapasztaltam, hogy egy kis kötözködős ovissal mennyire is kell vigyázni, ha pl azt mondom neki hogy a Muflon-itatóig már csak lefele kell menni (gondolván hogy már nem lesz emelkedő) akkor biz a szintben haladó rész számon lesz ám rajtam kérve, hogyugye most nem is lefelé megyünk :-)