Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Valami rendes kommenista család lehetett, ha érettségi után egyből a Marxra vették fel. :) Bár lehet, hogy csak amiatt, hogy jó sportoló volt.
Vicces az önéletrajzában az a rész, hogy MSZP támogatását is kereste a főpolgármesteri jelöltsége előtt. :)
A plágiumot illetően meg én magam is gépeltem pontosan a Testnevelési Egyetemre olyan diplomamunkát (jó, nem doktorit), amit szlovákból fordítottak le az egyik exfőnököm lányának. Mielőtt még állampolgári kötelességemre figyelmeztetne bárki: én nem vagyok wamzer, a csaj meg nem politikus, szóval nem fogom felnyomni, és bizonyítani se tudnám, hogy én gépeltem be az apja céges PC-jén munkaidőben. :) (Most beírtam a google-ba és nem is Magyarországon él.)
Béla hozzászólásai mindig is az Igazság és a szikár tények százainak félreértelmezhehetetlen kvintesszenciái voltak, már-már haikui tömörítésben tálalva.
Én igazából mindösszesen talán egy kevés érzelmet hiányoltam belőlük, de hát senki sem lehet tökéletes. Én sem.
Hm.. érdekes, hogy Schmitt apjáról, anyjáról egy szó sincs a wikin.. Pedig az a minimum, hogy ott kiírják, ki fia, borja.. Legalábbis úgy tapasztaltam. Csak az esetleges névváltoztatásnak akartam utánajárni..
Korrigáljuk azért SchmiTT Pál az, nem Schmidt. Mea culpa! :) Valamelyik távoli őse is hadilábon állt a helyesírással, pont mint én a nevével. Micsoda irónia!
Lehet, hogy csak véletlen egybeesés az IRL normálatlan Bélád és a helyi hülye csávó közt, de valamiért azt gondoltam, hogy ő nyilvánult meg itt is az elmúlt időszakban. :)
Úgy lehet, hogy az emberiség 10%-a tényleg káló. Nyomtalanul múlt el mellettük a civilizáció, a humanizmusról azt hiszik, hogy vulgáris jelző és a gyerekszobájuk a nagyfatter naftalin és pipadohányszagú náci-emlékkamrája volt, aminek a félig elfalazott bejáratát egy vitrines szekrénysor takarta az ávósok elől. Béla gyötrelmes gyerekkora dióhéjban.
Ami önmagában ironikus, hogy Schmidt Pál az Hazafias Népfront elnöke és MSZMP párttag is volt. Úgy váltott politikai identitást, mint más bugyit... 🤣🤣🤣
Én úgy emlékszem, hogy csak a baleset után közvetlenül voltak róla rendesebb felvételek: interjú a kórházi ágyon, meg ilyenek. Érdekes módon a balesettel kapcsolatban semmi. Csak az, hogy mit csináltak vele, meg hogy van, ilyenek.
Mondom: hetente egyszer-kétszer ha volt róla egy vágókép. (Miközben a többiek kampányeseményeiről naponta többször is.)