Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Ha vissza olvasol le is írtam , hogy lenne a megoldás .
Nem is akartunk mi ajtóstól bejutni . Megkeresték volna azt ,hogy hivatalos legyen az intézkedés és majd azok deritik fel azt ami Kavicsost érinti ( no jó lett volna súgva ) .
Nekem is ilyen módon segítettek . Igaz én nem láttam pénzem , de sokan szerv adta egymásnak a kilincset . S bizony sokat is fizetett ezen szerveknek.
Ezt én kezdeményeztem és annak az árát is én vállaltam . Tehát engem is illet azt amit ígértem betartanom .
De egyébként nem az első alkalom amikor együtt kajázunk .
Van több ilyen ismeretség akikkel össze jövünk és kajázunk is együtt ,vagy csak egy üccsi mellett dumálunk ( ezt sem volt egyszerű anyának elfogadni ) . De mondtam mentségére, hogy jobb mint ha egy füstös kocsmába mennék inni 😉
Itt nincs hó remélem nem is lesz bár lehet reggelre lefagy. A jégtől tartok, marad a busz meg a vonat(remélem a váltók nem fagynak be) Szép estét Juccikát mindenkinek.
Egy jó sűrű nagy köpésre van innen az biztos . De még nem is voltam ott soha . Egy olyan falu ahol már sok Belga és Francia vett házat azt hallottam egy Legéndről származó asszonytól ,aki itt lakik az utcánkban .