Keresés

Részletes keresés

Salvor2 Creative Commons License 2022.10.13 0 1 5959

Ja, hogy Béciéknek lett a legkevesebb pénzük, ez elkerülte a figyelmemet.

Előzmény: Salvor2 (5957)
Salvor2 Creative Commons License 2022.10.13 -1 0 5958

Most látszik, hogy milyen nagy hibát követtek el Daniék, amikor Béciéket tartották bent Pameláékkal szemben. Most már nem fognak tudni megszabadulni tőlük. És még az is lehet, hogy pont miattuk nem fognak bejutni a legjobb háromba.

Salvor2 Creative Commons License 2022.10.13 -1 0 5957

Szabiéknak csak akkor van esélyük a bentmaradásra, ha Daniékkal együtt lesznek a kiesőzónában. Mert bárki mással lesznek, 1-1 lesz a szavazatarány és nekik van a legkevesebb pénzük. Ha Daniék lesznek a másik kiesőjelölt, akkor lehet, hogy őket szavazzák ki, mert erősebbek.

Ilhilla Creative Commons License 2022.10.13 -4 4 5956

Egyetértek Veled és amit a Havas-féle "dologról" írsz, azt nem tudom Csillának megbocsátani (még a "rusnya nőket" csak-csak).  

Gyanúsan gyorsan lecsengett a médiában ez a "gusztustalan" videó, sőt Csillácska remekül jött ki belőle:

- szerepelt az Ázsiában és mintha a Drágám add az életed-et műsorban is a párjával,

- szerepelt a Life tv-n (főzött és activity-zett többször is) és

- most az RTL betette a Tehetség első látásra és a Nyerő Páros műsoraiba.

 

Nem értem, miért "futtatják":  annyira nem szép, nem okos, nem értelmes, talán éppen ezért és mert az egyik legmegosztóbb celeb? 

Előzmény: Yaara (5955)
Yaara Creative Commons License 2022.10.13 -5 3 5955

Éppen ezek miatt gondolom, hogy őket akarják valamiért kihozni győztesként a szerkesztők. Végig kedveztek nekik, szabálytalanságokat néztek el, és az időeredményeik is minimum megkérdőjelezhetők.

Még a masszív, bivalyerősbek mondott Csilláról csak-csak hihető, hogy fizikai feladatokban jó, de a tohonya párja! Folyton hever, tunyul a köztes időkben, puszta ránézésre sincs semmi állóképessége, buta mint a tök (még büszke is rá, hogy életében nem olvasott), és emlékszem az Ázsia Expresszes szereplésére, ott sem volt a toppon állóképesség, ügyesség tekintetében.

Itt mégis sorban hozzák a top időket, persze látni nem látjuk, hogy mivel, mert amit néha megmutatnak a játékukból, az alapján éppenséggel lassúak és inkább ügyetlenek, mint ügyesek.

Erre jön rá még az is, hogy régi baráti szövetségesekkel vannak megtámogatva (láttam instás képeket a redditen, ahogy együtt buliznak Pameláéknál a Béláékkal pl)...

 

Látványosan löki őket előre a szerkesztés, félek, ők lesznek végül a befutók, pedig nagyon nem érdemlik meg szerintem, Csilla aljas módszerei számomra gyomorforgatóak, bár, igaz ami igaz, amit a Havasnál megtett a médiakarrierje érdekében, az azért előrevetíti, hogy mi várható tőle. És most sem okoz meglepetést, tény.

Előzmény: Apádfüle (5949)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.13 -2 2 5954

Ezeket a mínuszokat remélem Béciék kapták! :D

Előzmény: Ilhilla (5948)
flamingó88 Creative Commons License 2022.10.13 0 5 5953

Nem nagyon értem, hogy Bécinek mi baja velük. Az első szövetkezésnél is ő döntött másképp, mint ahogy megbeszélték (Arra hivatkozott, hogy Szabiék meg se hallgatták, csak rohantak. Miközben Szabi elmondta, hogy azért sietnek, hogy ne nagyon lássák a többiek, hogy ők így egybegyűltek). Utána Daniéknak mondta, hogy bontsák fel a szövetséget, ők egyedül akarnak játszani. Ehhez képest 5 perc múlva már a másik szövetségben volt benne Béci Norinával.

A kiszavazáskor Dani mondandójának nem az volt a lényege, hogy Béciék gyengék, hanem az, hogy a végső szimpátiaszavazás esetén több esély lenne ellenük, mint Pameláék ellen. Ezen meg nem nagyon kellett volna megsértődni, Pameláékat többen kedvelik. Sokkal egyszerűbb volt félremagyarázni és előadni a "csalódtam Daniékban" beszédet.

 

Előzmény: Ilhilla (5948)
szévike Creative Commons License 2022.10.13 -1 0 5952

Ez is igaz.

Előzmény: gombóc63 (5951)
gombóc63 Creative Commons License 2022.10.13 -2 4 5951

Maga a játék tartalma volt inkorrekt ebben a fázisban. Itt már nem kérdés, hogy mindenki taktikázik. Az elejétől nem reméltem korrekt válaszokat, aztán átment az egész óvodásba.

Előzmény: szévike (5950)
szévike Creative Commons License 2022.10.13 -2 2 5950

Icipicit vitatkoznék.

Az egy dolog, hogy a játékot eluralta a taktika és ettől a néző számára már nem igazán érdekes. Csak megy a darálás, én ráteszek, ő rámtesz, mindegy, hogy mi a kérdés.

 

De: szerintem az, hogy nyiltan kimondja, hogy ez taktika, még mindig tisztességesebb, mintha hülye indokolásokat találna ki. pl. Csúnyán nézett rám.

Előzmény: Apádfüle (5949)
Apádfüle Creative Commons License 2022.10.13 -3 5 5949

Undorító volt a tegnapi játék! Már nem is a játékosokra vagyok pipa, hanem a szerkesztőkre. Addig oké (vagy nem, de világos), hogy arra ment ki az egész, hogy ki-ki gyengíthesse a kevésbé szimpatikus - vagy erős vetélytárs - ellenfelet. Ideális esetben ehhez valamilyen teljesítményt kell nyújtani, nem abban kellene versengeni, hogy ki a legkevésbé sportszerű. De ha már ezt a "játékot" találták ki, minimum annyit előírhattak volna, hogy mindenki köteles megindokolni, miért azt választotta, akit. Egy csöpp fantáziával úgyis ki lehet találni mindenkiről valami terhelőt, ami vagy igaz, vagy nem. De hogy Csilla sorozatban azzal indokoljon, hogy "taktika!", azt nem lett volna szabad elfogadni.  Ez a nő nem elég, hogy nem tisztességes, és még annyi fáradságot se vesz, hogy annak akarjon látszani.

Balázsra is rászólhatnának időnként, mert nagyon elnéző Csilláékal. (Bár már azt is elhiszem, hogy utasításra teszi, a hülye poénkodáson kívül egy önálló gondolata sincs.) A pizzakészítésnél Csilla keze végig kint volt a hengerből, nyúlkált, mutogatott, néha még hozzá is ért a férje kezében lévő dolgokhoz. Ez még szembe tűnőbb csalás volt, mint mikor Pameláék rosszul berendezett szobáját elfogadták, mert arra rá lehet fogni, hogy "elnézték", egy apróságot nem vettek észre.

Ilhilla Creative Commons License 2022.10.13 -4 3 5948

...és Béci hogy nézett Beára? Egyenesen félelmetes volt, még képernyőn keresztül is! Újra eszembe jutottam Alekosz szavai a VV4-ből, amikor azt mondta: "azzal, hogy ingben vagy, még nem lettél úriember!" 

 

Mindenre képes az a férfi, szerintem ha úgy alakul, tuti Csilláék mellett kampányol majd (szerintem ők egész biztosan döntőznek, mert nem lesznek ma veszélyzónában, a top 3-ban pedig már nincs szavazás). 

 

Béláék negyedikként, vagy harmadikként tuti kiesők és -mert lesz rá pici ideje- képes lesz végigívni a kiesett párokat, hogy Daniékra kígyó-békát kiabáljon. Tartok attól, hogy többeknél célt fog érni (hiszen Bea 0-24-ben kiidegelhette a környezetét ezzel a gyerekeskedésével) és még akkor is Csilláékra szavaznak, ha egyébként befolyásolja őket a nő "múltja", vagy a villabeli játékuk. 

Előzmény: Magdi60 (5947)
Magdi60 Creative Commons License 2022.10.13 -2 3 5947

Béci Beának: - Rosszindulatú a tekinteted!

Norina Daninak: - Bea csúnyán nézett!

 

(Jajj, hány, de hány ilyet olvasni, hogy azért verte meg az osztálytársát mert csúnyán nézte, azért verekedtek össze, mert ránézett... Hát igen, van akiknél ez már ok, ezért sokan rá sem mernek már nézni a másikra, mert az már provokáció.)

Yaara Creative Commons License 2022.10.13 -6 1 5946

Én is, de Daniékat esélyesebbnek gondolom, ők tényleg erősek, ebben a szériában nekem egyedül rájuk illik a "nyerő páros" jelzős szerkezet; a csajszi roppant vicces, ahogy túllelkesedik mindenért, Dani reakciói az interjúzásoknál meg... arra nincsenek szavak, legenda a srác xDD Én csinálnék nekik egy spin-offot simán, reality kompatibilis a kapcsolatuk ;) Persze a csatorna gondolkodhat másként a győztesek személyéről, ha már régi baráti párosokat pakoltak egybe ebbe a szériába is (!), és ahol eddig ilyen volt, ott mindig közülük kerültek ki a győztesek (amióta nem a nézők, hanem a kiesett játékosok szavazzák meg a győzteseket).

Előzmény: Magdi60 (5940)
Yaara Creative Commons License 2022.10.13 -3 0 5945

Áh, inkább az antiszociális, ámde legalább "okos" "Bélásék" esnek ki a döntő kapujában, szerintem evidens, és eléggé katartikus kifejlet lenne az eddigi teljesítményük után... (wishful thinking)

Előzmény: Hundo P (5942)
Yaara Creative Commons License 2022.10.13 -2 0 5944

Eh, nem lehet itt utólag javítani az autocorrect csodáit, szal: "hősiesen" helyett "hiszen"-t akartam volna írni, bocsi...

Előzmény: Yaara (5943)
Yaara Creative Commons License 2022.10.13 -3 0 5943

Nekem is bűzlik mindig az ilyen, de természetesen nem kívánom, hogy valaha is szétmenjenek, hősiesen van már közös gyerekük is, na meg ott van szegény kicsi Nati is, akit hatalmas trauma ért nemrégiben, neki különösen nem tenne jót, ha cserélődnének körülötte a családtagok... De nem tudom figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a reddit hunfluencer subja telides-tele van az exfocista-kőmíves hűtlenkedős sztorijaival (már a Pamó-szercsós korszakából persze), szal nem tudom... Engem a korábbi széria hirhedt párterápiás párosára emlékeztetnek, akik azóta már hatalmas zajjal elváltak és azóta mindketten új párokkal exponáljáék magukat a médiában, stb.

 

/Ja, nem a Vasvári Vivi - Fecsó párosra gondolok, és nem is a szenvedélybeteg színészékre, hanem a Csuti-vagy-kiékre – az exnej neve most nem ugrik be, de valami zsivány rapperrel cuccolt azóta össze, és itt is, ott is van 2-2 hozott gyerek, plusz útban a harmadik is állítólag../

Előzmény: Magdi60 (5937)
Hundo P Creative Commons License 2022.10.12 -3 2 5942

Szabi nárcisztikus személyiség.

Enikőnek kissé apakomplexusa van, azaz szereti, ha a Szabi irányítja a zenei-, és a magánéletüket.

 

Dani félévet sem fog kibírni a Bea mellett, pedig láthatóan elvezi a rajongását. Viszont ez hosszútávon nagyon fárasztó.

 

A Béci-Norina páros sokáig együtt marad, mert mindkettő egy szellemi és erkölcsi szinten van. Szemrebbenés nélkül hazudik mindkettő.

 

A Zsolti fogalmazzunk úgy, hogy nem állt kétszer sorba az észért, és az iskolába is csak melegedni járt.

A Csilla tipikusan rosszindulatú, írigy és végtelenül sötét mind lelkileg, mind pedig agyilag.

Jól kiegészítik egymást, szerintem otthon a csaj tudja a tutit.

 

Hogy ki fog nyerni, fingom sincs, de a következő kieső ismét az Enikő- szabi páros lesz, mert a szavazáson elbuknak.

Apádfüle Creative Commons License 2022.10.12 0 2 5941

Pont így vagyok én is. Nincs egy igazán szerethető páros a versenyzők között. Vannak jó pillanatok, de több az ellenszenves megnyilvánulás mindenki részéről. En bloc senkinek sem tudok igazán drukkolni.

Előzmény: Cappuc Cino (5939)
Magdi60 Creative Commons License 2022.10.12 -4 3 5940

Én még mindig Szabinak drukkolok. Ő tetszik, és a régi szerepléseinél is tetszett.

Előzmény: Cappuc Cino (5939)
Cappuc Cino Creative Commons License 2022.10.12 -2 3 5939

Ahogy közeledik a verseny vége, egyre inkább nem találok olyan párost, akiket érdemesnek tartanák a győzelemre.

 

Daniék, kiábrándultam. (Amúgy még mindig ők vannak elöl nálam.)

Csilláék, nem érdemlik meg.

Béciék nálam nem is voltak elöl sosem, részemről kizárva.

Enikő a saját párja, Szabi szerint is "világfájdalom"! Kiestek, és mióta visszajöttek állandóan be van feszülve, haragszik az egész világra. Nem élvezi egy kicsit sem a játékot, bizonyítani akar, rossz nézni.

 

Valaki nyilván nyer majd, de nem igazán tudok majd örülni egyik párnak sem.

Apádfüle Creative Commons License 2022.10.12 -1 4 5938

Azt hiszem, Dani és Bea esetében a távkapcsolat volt az ideális megoldás. Dani hosszú távon nem lesz képes elviselni Bea állandó túlpörgött állapotát és azt, hogy egy pillanatra sem képes befogni a száját, nem érzékeli, mikor kellene egy kicsit nyugton hagyni a párját.


Nem vagyok ellendrukker, örülök, ha mindenki boldog. Csak hát látom, hogy Dani igen nehezen tűri ezt a helyzetet.

Előzmény: Magdi60 (5937)
Magdi60 Creative Commons License 2022.10.12 -2 2 5937

Akkora a szerelem, Szercsó (brr...), kíváncsi vagyok mennyi idő múlva olvassuk, hogy szétmentek.

 

Már többen írták itt, hogy Bea és Dani nagyon fura, Danit láthatóan idegesíti Bea, ebből nem lesz hosszú kapcsolat.

Előzmény: Yaara (5936)
Yaara Creative Commons License 2022.10.12 -5 2 5936

Ez jó! xDD De amúgy nem arról volt szó, hogy kőműves, most már építésvezető? Gyors karrier... Oké, nem akarom bántani emiatt, van baja magával épp elég, a munka meg nem szégyen, legyen kétkezi, vagy bármilyen...

Érdekes, hogy amennyire utáltam, és vártam a kiesésüket, annyira nem volt katartikus végül, amire ténylegesen elvéreztek, mert már olyan fogatlan oroszlán vibe-juk lett a végére.

Pont most láttam azt a Fókusz szegmenst, amiben nyilatkoztak a szereplésükről, hát... azért én kíváncsi lennék a valódi, kamerákon kívüli értékelésükre, mert ha összességében valóban pozitívnak ítélik meg így, utólag a képet, ami lejött róluk, akkor azért komoly önreflexiós problémáik lehetnek, azt gondolom. Mentek persze a szokásos klisék, az önigazolás, "a nézők csak egy órát látnak a 24-ből", satöbbi, satöbbi, na meg az elmaradhatatlan commenter-shaming ("akinek nincs más dolga, mint velünk foglalkozni, azt csak sajnálni tudom, nekünk itt van a szép családunk.." by Bence - hát bakker, maradtál volna akkor otthon, velük; ok-okozat, éérted!), és hasonlók... Nekem volt némi szekunder szégyenérzetem a reakciójuk miatt, de... nem is tudom, mást vártam, de most tényleg? Asszem, nem. Szal win-win.

Előzmény: Ilhilla (5935)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.12 0 3 5935

Lehet, hogy ő építtette a 40 centis "kilátót" is? :D

Előzmény: Apádfüle (5931)
Ilhilla Creative Commons License 2022.10.12 -3 3 5934

Bennem ez a "40 méter magasban 2,30 perc alatt ugráltak ide-oda mint a kis kecskék" azt a korábbi gyanúmat erősítette: nem viszik őket fel a magasba, max. egy métert és alájuk trükközik a mélységet. Már csak az a kérdés, ki tudja jobban megjátszani, hogy "tériszonyuk" van. :D

 

Én már nem tudok drukkolni Daniéknak sem, de nem csak Bea gyerekes viselkedése, hanem Dani közömbös utálkozása miatt sem. 

 

Csilláéknak sem drukkolok, mert nem tetszik, -még a játék hevében sem- ahogy "hülye állatnak" titulálják a másikat! 

 

Béciéknek első perctől nem drukkoltam, Szabiéknak sem tudok, de Enikő miatt (ha így viselkedik, soha nem lesz belőle asszony)!

Előzmény: Cappuc Cino (5930)
Apádfüle Creative Commons License 2022.10.12 -2 3 5933

Én tegnap levettem a hangot, mikor Bea diktálta a tennivalókat a konyhában.

Előzmény: Mazsola0070 (5932)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.10.12 -3 3 5932

Ez a Bea szép, de nagyon idegesítő lány, ahogy mondják, baromi "sok".

 

A távkapcsolat biztos ideális lehet vele, de egy ilyen nőt, illetve az állandó "zizegését", tapadását 0-24-ben elviselni nem lehet piskóta.

 

Na persze ha ez az állandó, a helyzettel független (sokszor indokolatlan) vigyorgás, meg az egész viselkedése nem csak megjátszás, de nem hinném hogy ezt folyamatosan meg lehet játszani, ha egyébként nem ilyen.

Apádfüle Creative Commons License 2022.10.11 0 2 5931

Nem tudom, de ezt mondta. Csak annyit tudok, azt is tőletek, hogy focista volt.
Lehet, hogy csak dirigál az építkezéseken, de nem mászik fel sehová. Lentről kritizál, ahhoz nagyon ért. :)

Előzmény: Ilhilla (5928)
Cappuc Cino Creative Commons License 2022.10.11 -4 2 5930

Dani és Bea annyira jó időt ment, hogy ez már szinte hihetetlen nekem. 40 méter magasan. Kicsit elbizonytalanodtam bennük. Meg sok minden eddig történt eseményben.

 

Pedig nekik is drukkoltam eddig. Elég hihetetlen ez az idő, meg ahogy ott fent futkároztak...

 

És elegánsabb lett volna, ha Pameláékat tartják bent, Beának igaza volt.

Kicsit elment a kedvem, bár nyilván végignézem majd.

 

Csilláékat nem szeretném győztesnek. Főleg Zsolti miatt nem. Jópofa, humoros. Viszont egy darab könyvet sem olvasott el életében, ez azért csak nem példamutató senki számára.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!