Tudom, direkt nem szóltam, titkon talán biztam egy folyt kövben :-) Amúgy meg nagyon jó volt az korán való indulás, bár mosotszar voltam, nem kinézetre, bár azt nem tudom, de belsőleg voltam fáradt és két értelmes szó nem jött ki belőllem, de a séta meg nagyon jól eset, amúgy meg kiszámoltam és pont jól értem oda a vonatinduláshoz. :-)
Egy kis poén, hát most értem haza, de én is csak beraktam azt az egy placebó dvd-émet és most az szól a háttérben :-)) a gépen :-), de nekem ez akkor is már a 2.-ik konci volt Beeeeeeeee és tényleg kellemes emlékként marad meg és még a koncert sem volt rossz :-) Na amúgy csak csináltam megint egy szép hosszú sétát korra reggel a Déliből gyalog a Nyugatiba és azóta sem aludtam egy percetsem, tudod nálad őriztem és vigyáztam a királylágy álmát, de ha tudom, hogy a munkahelyéről álmodik, nem teszem :-))))) na és tök jó a hütőben találtam még sört ugyhogy én folytatom a bulit egyedül :-))) Na és itt van egy fotó a pesti sétából:
mányicsek olvasott emilt, azt jókat röhögött délután. de aztán jött a csúnya főnök bácsi és azt mondta. tv-zünk tv-zünk? hát mondom ez itt a tv maga. mit tehetnék? hát menjél be szépen a polgármesterhez azt pl. - és akkor én bementem, és még fáradtabb lettem. de elhagyom most az ofiszt
Hát nekem csak eszembe jutottak a szép Brno-i emlékek mikor legutobb ott jártam, azaz voltam én már azóta csak átutazuba :-), de valami rossz érzésem van most :-(
Ha már Brno akkor itt van pár kedvcsináló fotó amit Brnóban csináltam, tudom, most Robert nem lesz ott, de majd lesz más :-)))) pia, jókedv, kacagás :-)))
Jajj Tokio Hotel...szóval, ha valaki meg akarja ismerni a másik orcámat (AZ IGAZI ÉNEM), látogasson el a Tokio Hotel-ismered? című topicra. Öröm lesz végigolvasni az én hozzászólásaimat :-]
Én hallottam egy-két pletyit a Georgiousz Mikaliousz koncertről. Szentűl meg vagy arról győződve, hogy végig az a burnyák ripacs énekelt? Több helyről is azt hallottam, hogy a magyar előzenekar távozni szándékozott volna de a biztonsági őrök nem engedtek senkit se be - se ki mondván, most megy el Georgiousz Mikaliousz. A Club54 tagjai értetlenkedtek, hogy lehat az, hogy most távozik GM, hiszen még a színpadon énekel. Csak nem dublőrje van ennek is mint a másik Michaelnek (a dzsexonnak). Akkor esélyes volt az is, hogy playback volt a dolog. Mondom, ezeket pletyka szinten hallottam, de állítólag valamelyik napilapban is (nem bulvárban) írtak erről.
A másik necces, hogy volt egy előre bejelentett 20-30 perces szünet is, addig ment a kivetítőn valami visszaszámlálás féle (final countdown). Addig GM biztos a férfi klotyóban ismerkedett :-D
Koncert előtt nem sokkal jött...koncert után (vagy közben) nem sokkal ment. Klasszikus 'basszátok meg csicska keleteurópaiak' feelingje volt így a dolognak. Állítólag azt is kifogásolta, hogy milyen kevesen voltatok? Hát vegye már észre, hogy leszálló ágban van már ő is. Már csak a nosztalgiából él meg: a 25 éves pályafutásának legszebb bugyibatúrós dalaiból :-))))