"Még husz év, tiz, talán harminc, esetleg ötven;
s tetszik, nem tetszik, látni kell:
ellenségünkkel is közösebb sors köt
össze,
mint azután majd bárkivel."
Szóval egyetértek. Laci, elküldöm majd a beosztásomat, hátha sikerül szabadnapra szervezni. Kérni már ilyenkor nem tudok.
Táborfalván meg volt a Ruszki lőtér. Ott szedtük az eldobált gyújtózsinórokat. Mint a szárított makaróni olyanok voltak középen lyukasak és a föld alatt is égtek.
Gyerekek, köszönöm a megtisztelő bizalmat. Egyet kérek, ne veszekedjünk. Ha szervezünk egy találkozót akkor ott mindenkinek helye van még akkor is ha valaki nem tud helyesen viselkedni egy temetőben. Várunk természetesen téged is Sunnysun! Meg bárkit aki tud jönni akár hazalátogató külföldre szakadt topiktársat is.
Mondom, nem kéne haragot tartani!
Ha úgy ítélitek meg szívesen futok egy kört lehetőségek terén, eddig egy ötletként a nyíltszíni disznóforgatás és pálinkás locsolás merült fel. (Nem a malacot kell pálinkázni ezt tisztáztam)
A mikor és hol nyitott kérdés. Ha iszunk akkor ugye ott nem lesz autóval távozás.
Nekem egy ötletem lenne amit jól ismerek és tudok beszélni a csárdagazdával. Már többször bizonyított. Nem budapesti helyszín:
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar lebukok.El akartam sunnyogni a dolgot, mert nem értettem tisztán ki vagy a bemutatkozáskor:-DDDBocsánat:-DD, és mégegyszer bocsánat:-))))
Én is szivesen találkoznék veletek személyesen is, bár azért vagytok néháynan akiket ismerek személyesen, vidékiként azért nem tudok velük sem sűrűn találkozni.