Ez nem teszt, csak vannak olyan alkatrészek, amiket nem tudok beazonosítani, és vagyok olyan hülye, hogy rá merek itt kérdezni, gondolva arra, hogy itt sok olyan ember lehet, aki tudhatja a választ, de valahogy mindig csak a poénkodás lesz a vége...szóval felejtsétek el, hogy kérdeztem valamit.
Ez számítana valamit ? Skoda index kar,bogár sárvédő más lámpával...Csupa feladvány nekünk...Tesztelsz minket ? Mert,ha igen,készíts minden oldalról,jól látható képeket és esetleg lesz is mit "kitaláljunk"...
Az en allaspontom szerint a rossz jobb mint a jo... Persze mitol rossz,es mennyire jo...,ha mar piszkaltak akkor az legfeljebb jonak latszik es tobb,nehezebb munka mint a rossz...ha megbontod mindig rossz a jo...persze en konnyen beszelek...
Nyilván ha sokan akarnak ott aludni akkor nem nyert a hely. De ha csak az aki messziről jön akkor talán.
Lehetne Budapestről telekocsival menni, öt emberből biztos van egy aki nem iszik alkoholt. Aztán ha visszahoz a nagyfaluba akkor mindenki taxizhat vagy sofőrszolgálatozhat kedvére.
Esetleg van valami ötleted máshol? Nyilván jobban ismered a lehetőségeket a saját környékeden.
Úgy látom a többieknek is szimpatikus, meg fogom kérdezni a tanyagazdát. Olvassátok el a Receptőrjárat menüpontot :) Ilyen az egész hozzáállás. Csak minőségi anyagokból szakértelemmel és szeretettel.
De en nem mernek belevagni ugy, hogy nincs egy donor kaszni. A lakatostol emberfeletti munkat igenyel. Es atlagosnal joval ugyesebb lakatost. Az meg vegkepp ne tortenjen meg, hogy felbehagyja a lakatos es
Donor kasznival, autoval olcsobban jonnel ki, ez az en meglatasom. Alkatresz auto elobb-utobb ugyis kell.
Tanulj, dolgozz, sporolj, gyujtsd az alkatreszeket, megfontoltan, hogyne kovess el olyan hibakat, amiket en mar elkovettem. Itt a forumon sok jo szaki van, akitol tudsz kerdezni, Keepitretro koztuk is egyik legnagyobb volt, de sajnos o mar elment.
Nem bantasbol irtam amit irtam, tudod jol, en legalabb annyira orulni fogok, mint te, ha elkeszul!