Hello!
Nekem az OTPnél van számlám, de nagyon nem vagyok megelégedve velük. Gondoltam, hogy átmegyek a CIBhez, mert róluk még nem hallottam rosszat, igaz lehet, hogy ez csak véletlen...
Aki esetleg használ CIB bankot az mondja meg, hogy mennyire jó, jobb-e az OTPnél, magyarul nem esek-e csöbörből vödörbe, ha bankot váltok? Ja, lakossági számlám van.
Kösz!
Netbankba nem tudtam aktiválni, mert valami hibát írt ki. Szerintem azért nem tudtam visszavezetni, mert nincs aktiválva. Csak nem tudom, hogy akkor miért engedte meg, hogy rátegyem a pénzt.
Még valami. Fizetem az SMS értesítőd, de csak azt jelzi, hogy veszek fel pénzt, vagy kártyával fizetek. Ha utalnak azt nem írja meg. Igaz netbankon látom, de jeleznie kellene azt is. Nem?
Cib internetkártyámat 1 éve kaptam meg, és még nem aktiváltam. A cib oldalán megkérdeztem, és felhívtak, hogy igen aktiválni kell (neten nem sikerült, gondoltam lehet nem is lehet ezt aktiválni :-)), szóval telefonon kell akkor, vagy bemenni a Cibbe, ami a közelbe nincs. :-( Egyébként pénzt átvezetni tudok rá, csak vissza nem.
Még régebben segített nekem valaki a rendes bankkártya aktiválásában, ami sikerült is, de a netkártyára eddig nem volt szükségem.
Ami a gond, hogy ő ezt írta, hogy ezek kellenek:
"Tehát kell maga a bankkártya netbank felhasználónév/jelszó átutalási jelszó (4szám) telefonos azonosító (4 szám) ezt akkor csináltad, amikor a bankban az géppel kellett beszélni.:) "
Itt az nem értem, hogy mi az a telefonos azonosító? Emlékszem még arra, amikor a "géppel beszéltem", de nekem az az átutalási jelszó. Az is 4 szám, és nekem csak ez az egy számos kódom van. Akkor az mi???
Nem is baj végülis, hogy megmaradt a netbank, ha esetleg később lesz valami jó betét, és visszamegyek, akkor lehet, hogy azt fogom visszakapni, és nem kell egy új azonosítót megtanulni.
A netbankba én még most is be tudok lépni, több, mint egy évvel a számlazárás után. Lényeg, hogy a netbank ne jelezzen aktív számlát vagy kártyát, mert az terhelik... gondolom papírt te sem kaptál a számla felmondásáról.
A munkahelyemen win7 enterprise verzió fut a laptopokon. Tegnap még ment a CIB internet bank, ma már nem. Ráklikkelek a BELÉPÉS gombra, felugrik a szokásos ablak, ahova az applet-et töltené, és ahol huzogatni kell az egeret :), de nem történik semmi. Waiting for ibank.cib.hu-t látom, de nem történik semmi, utána timeout-ra fut. Elvileg semmit nem változtattam a böngészőbeállításokon. firefox-on és IE-n ugyanez....
"Vagy ha egy utalásnál kikattiontok az ablakból pl. mert vágólapra fel akarom venni az emailben kapott számlaszámot majd a nevet akkor elfelejt minden adatot."
???
Próbáld úgy, hogy előbb írod (másolod) be a nevet, utána a számlaszámot. Azt hiszem, hogy a név kitöltésére üresíti a többi mezőt.
Amikor nekem elfelejti a bevitt adatokat az utaláskor felugró formon, az akkor van ha elkezdem pötyögni.
Úgymint számlaszám, összeg, ja kinek is megy? Kikattintok az ablakból, hogy felvegyem vágólapra a címzett nevét, mire visszaérek tabula rasa az egész adatlap, kezdhetem előről.
A jövő meg majd kiderül. Amúgy nem hiszem, amekkora hype volt valaha a java úgy kerül helyére és már hálistennek nem alkalmazzák mindenre általános gyógyírként.
egeres huzavona meg kimondottan röhejes -- már fel se tűnik.
Vagy ha egy utalásnál kikattiontok az ablakból pl. mert vágólapra fel akarom venni az emailben kapott számlaszámot majd a nevet akkor elfelejt minden adatot. -- na ez az egy dolog engem is bosszant.
Persze, hogy munkára való a mhely, de egy 3 perces netbankolás miértne férne bele, már csak, hogy ne kelljen fiókba járni?
Megoldom amúgy máshogy, csak ne dícsérják nekem a cib felületét, mégha vannak is ettől sokkal rosszabbak bőven.
Mind technikailag, mind logikailag elmaradott már, az az egeres huzavona meg kimondottan röhejes.
Vagy ha egy utalásnál kikattiontok az ablakból pl. mert vágólapra fel akarom venni az emailben kapott számlaszámot majd a nevet akkor elfelejt minden adatot. Ez milyen már?