Keresés

Részletes keresés

cc3 Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1449
Hali Boar!

Még igazad is van. :-)
Sokan szóltak már az álcaruha-tiltás ellen. Talán csak annyi, hogy az EAA írja elő azt, hogy az EB-n mit lehet és mit nem. Az hogy a rendezési jogot megkaptuk azt jelenti, hogy az utolsó betűig be kell tartani az előírásokat. Egyébként még szerencse, hogy nem azt írják elő, hogy miben kell lenni.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy ennek inkább biztonsági jelentősége van. A pályákon számításaink szerint kb 4-500 ember fog ténferegni egy egy versenynap. Nem lenne egészséges , ha valaki a környezetbe olvadna. A profi álcaruha és a gagyi katonai utánzat között pedig elég nehéz meghúzni a határvonalat. Hát akkor tiltják az egészet.

Üdv
CC3

Előzmény: Boarhunter (1440)
Biovadász Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1448
a gyakran hiányzó ékezetekért bocsi mindenkinek, még csak szokom hogy itt lehet használni. :)
Biovadász Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1447
Szrapacs:
nem is hinnéd el, hogy milyen szívesen tenném...
(mármint a versenynézést nem a medvejelmezbe öltözest) :)
Csak sajna most is munkahelyről írok és eddig minden alkalommal amikor elerheto közelségben lett volna szemrevételezhető verseny akkor is itt csücsültem. szóval szabadidőhiány. :)
(ezzel szoktam indokolni azt is, hogy miért vagyok még béna íjász) :)
A fóti hétvégi lövöldözésekre már majdnem elcsábultam, csak az itteni (és más íjászfórumokon) leírt élménybeszámolókat összehasonlítottam a saját teljesítményemmel és úgy döntöttem hogy még várhat egy kicsit, hogy nyilvánosságra hozzam a képességeimet. :)
Előzmény: Sztrapacs (1446)
Sztrapacs Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1446
Biovadász:
Többet ér ha megnézel egyet, mint mesélnek róla.
Ne öltözz polifoam-medve jelmezbe, s nem kell a fejedre sárga nénó:-)
Előzmény: Biovadász (1444)
Sztrapacs Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1445
Húrpengető!
Arra is jó a nyilászat, hogy eltérít a bérháznézéstől. Legalábbis akkor, ha az ember rendszeresen kihüz általa a zöldbe:-) (persze az meg már gázos, ha erre csak kényszeríti magát)
Előzmény: húrpengető (1433)
Biovadász Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1444
Hm... nem tudom hogy zajlanak az ilyen versenyek, de ha sok ember van a környezetemben íjal felfegyverkezve, akkor inkabb tennek a fejemre egy sarga villogot, és nagyon nem akarnek beleolvadni a környezetbe. :)

Labi

káttya Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1443
Szeretnék menni.:)
Előzmény: Subby (1434)
Sztrapacs Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1442
Még szerencse, hogy az idén is lesz 1-2 alkalom, ahol nem néznek ki az 1000 évvel ezelőtti military-cuccunkban:-))
Legfeljebb itt a fórumon kapunk beszólásokat:-)
Előzmény: caress (1441)
caress Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1441
Kellemetlen lenne, ha valakinek annyira sikerülne az álca, hogy a bírák nem látnák, hogy ki adja le a lövéseket. A másik ok, hogy ebben a fene nagy háborús hangulatban ne hogy valakinek a ruházata hasonlítson az iraki military konfekcióra. :-)
A harmadik ok, hogy pacifisták írták a szabályzatot. :-)
Előzmény: Boarhunter (1440)
Boarhunter Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1440
Hali CC3!
Kicsit off leszek.
Eddig piszkáltuk Kamarás Szilárdot a hagymányőrző viselet miatt, a pályásokat a fehér gatyó miatt, most meg azt olvasom az EAA szabályzatban, hogy az EB-n a katonai és VADÁSZ álcaruhák viselése tilos... Hogy van ez, mi szükség van erre?
Boarhunter
Előzmény: cc3 (1435)
tere Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1439
Egyébként meg: http://www.grozerarchery.com az elérhetősége.
Sok sikert a böngészéshez...
tere Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1438
A Fókusz kezdetektől fogva nem a reklámról és az alanyok elérhetőségéről szól, nem tűnt fel?
BoGar Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1437
Ne aggódj, én is idősebbnek gondoltam.
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1436)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2003.02.01 0 0 1436
Barna medve hasonlat visszavonva! :-)

Azért is, mert az RTLKLUB/Fókuszban tegnap Grózer Csaba munkásságáról volt nyúlfarknyi bemutató. Sajnálom, hogy az alanynak nincs beleszólása abba, hogy mit adnak le a róla készült anyagból. A klip inkább a különlegességét, mint az elérhetőségét hangsúlyozta. Ki az aki attól kap íjra, ha megtudja, hogy 250.000-be kerül egy ősmagyar íj...?
Egyébként a hírneve alapján idősebbnek gondoltam.
De csak így tovább!

cc3 Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1435
Sziasztok!

Tényleg lesz EB. Méghozzá Sopron mellett Ágfalván. Bővebb info a hivatalos oldalon: www.3d-ec.info

Üdv

CC3

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1430)
Subby Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1434
Hali!

Még, hogy nincsenek események...
Gyertek el ide:

"3D ELEVEN Íjászverseny

2003. Február 8.-án
Gödöllő -Szárítópuszta
Árpád vére lovas iskola területén

(Megközelítés: Gödöllőről Valkó felé. )

A versenyen 20 fix 3D.-s célt kell leküzdenie az indulónak.
A szokásos módon, terepen lesz kihelyezve.

Kategóriák:
- mini 9 évesig - 3D
- gyermek 14 évesig - csigás női
- ifi. 18 évesig - csigás irányzék nélküli
- tradicionális női - olimpiai
- tradicionális férfi - számszeríjász
- vadászreflex - CU.

A verseny kezdete: 10.00 óra
Nevezés a helyszínen 08.00-tól

Előnevezés: Az ELEVEN VILÁG íjász, és vadászboltban,
Bp. 1165 Rákosi út. 82.
Tel: 06 (1) 402-4633
Fax: 06 (1) 402-4634
Email: humanfactor@mailbox.hu

Nevezési díj: 2000 Ft (gyermek, mini ingyenes! )
A versenyen a Büfé folyamatosan Üzemel!"

húrpengető Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1433
Na jól van, csak beleszagoltam a levegőbe...tegnap éreztem idén először tavaszi illatot. Egyébként meg lapátolnék én, hajjajj!!! De még hogy!!! Évek óta csak a szembeni bérházat látom, ha kilépek a házból se fű, se fa, csak aszfalt, jól telehintve kutyasz..óródással.
üdv
Előzmény: Boarhunter (1431)
Beleg Cúthalion Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1432
:)))))))))))))))))))))))) ez KUUL volt Boar :)))
Boarhunter Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1431
"ITT a TAVASZ emberek! "
Akkor vazze gyere le hozzánk havat lapátolni, mert én már nagyon unom :-)

Előzmény: húrpengető (1427)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1430
Lehet, hogy van némi rokonság a barna medve és az íjász közt? :-)
Semmi vész, ilyenkor szervezik a menők a versenyeket! Pl. a minap az ATV-n, vagy hol az Elit Hunter két tagja beszélgetett és emlegették, hogy íjász EB lesz kis hazánkban nyáron, első alkalommal gyermekeket is versenyeztetnek. Addig is két felkészítő versenyt rendeznek. A honlapjuk címe talán alant szerepel valahol, ott biztos van bővebb infó.
Beleg Cúthalion Creative Commons License 2003.01.31 0 0 1429
En meg almos vagyok, igy lusta is irni :)))
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 1428
Szerintem nem kell elkeseredned.
Eddig is voltak hullámvölgyek, főleg a topic indítása idején, aztán mégis összejött a társaság. Most holtszezon van, úgyhogy még magyarázat is van a pangásra.

Nekem még idén nem volt ijj a kezemben, de amikor először előveszem, biztosan lesz mit mesélni.:-)
Egy-két hónapos kihagyás után már az is előfordult, hogy fordítva ajzottam fel az ijjat. De még lőttem is vele hármat-négyet mire észrevettem.:-)

Előzmény: húrpengető (1427)
húrpengető Creative Commons License 2003.01.30 0 0 1427
Hah! Ilyen az én szerencsém...
Most mikor megtaláltam ezt a jó fórumot, végigolvastam a príma ötleteket, ráismertem, hogy hosszú ideje ugyanezekkel küszködöm, (ujjvágódás, vesszőfogó, nincs hova menni lőni stb.), sok minden segítséget kaptam a hozzászólásokból...pont most eltűntek a nyilászok.
Ha jól látom két hete nem írt senki?!
Pedig milyen jó nevet találtam ki..merthogy van egy reflexíjam, amit nagyon szeretek, de helyhiányában (Pest, belváros) éppen hogy nem pengetem eleget!

Mintha az utóbbi hónapban széjjelebb szóródott volna a társaság; jól látom? Bizton mondhatom, hogy sajnálom, mert mindig lesznek olyanok, mint én, akik egyszer csak rátalálnak erre, és új lesz nekik az összes eddig elmondott információ, és azt látják a mához érve, hogy valami szétrázódott. Nem lehetne MÉGis együtt dumálni?
Én nem láttam semmi olyat előzőekben, ami miatt többfelé kellett volna mászni. Sokan vannak, vagyunk, akik erre várnak, amit ti képviseltetek eddig: kötetlen, jó humorú társaság, aki elsősorban az örömért feszíti az íjat, hogy átélje azt az érzést, ami a kiröppenő nyílvessző után áramlik szét az emberben!
Én aztán abszolút amatőr vagyok köztetek, szerintem egyikőtöket sem ismerem személyesen, versenyen sem voltam(kiv.egyszer.Aszódon.nézőközönségből invitáltak közt),így javaslom: Hagyományőrző sport és hobby néven indítson valaki egy egyesítő topicot!

ITT a TAVASZ emberek!

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2003.01.17 0 0 1426
Hali Sztrapacs!

A háttérben viszont már jó készültségi fokban van a lengő vesszőfogó!
Tudod: valamit valamiért!
Sajna nem jön össze a csoportos lődözés, így maradok magányos orvlövész. Hadd dicskedjek, azért a szórásképem elég jó lett az utóbbi időben. Igaz még nem nagy távolságból, de csattognak a vesszők rendesen!
Lassan jobban világosodik hajnalban, jön az én időm, többet tudok majd gyakorolni! :-)
Minden jót!

caress!

Elveszett mailbox-om nem tudom a telefonszámot ...:-(

Előzmény: Sztrapacs (1424)
Sztrapacs Creative Commons License 2003.01.17 0 0 1425
Szia K.!
Nem reagáltam a tudodmire is, bocs. De a kedvencekben van. 1000 gratula!
Üdv!
Előzmény: caress (1423)
Sztrapacs Creative Commons License 2003.01.17 0 0 1424
Hahó!
S ha láttad volna a tülekedést kinn a hóban, minden egyes alkalommal mennyien voltunk kinn!
Legalább kipróbálhattuk a téli gereblyét a vesszőfogó mögött:-)

Én meg nem látom a Te nyomaidat közöttünk:-(

Üdv.

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1422)
caress Creative Commons License 2003.01.16 0 0 1423
Sztrapacsék elszántak, sőt a honlapjuk már wapon is elérhető.

Sikerült Alex zenét szerezni? Egyébként már megjelent egy CD-je is. Apropó, ha valaki hallotta már, akkor referálhatna.

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (1422)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2003.01.15 0 0 1422
Ez csak azért lehet, mert nem a vesszőfogók előtt álltál... :-)

Láttam, Sztrapacsék nyomait a kórház mellett, ezek az elvetemültek a legnagyobb hóban is lődöztek. Valószínűleg nincsenek fűthető íjakkal ellátva, mert remegett a kezük a hidegtől: jól fel van túrva a hó a vesszőfogóik mögötti részen...

Előzmény: caress (1421)
caress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 1421
Egy biztos, íjászversenyen még soha sem volt alkalmam azt mondanom, hogy van Isten. :-)
Nemozoli Creative Commons License 2003.01.14 0 0 1420
Hello íjászok!

A görög mitológiában Apollón volt az íjászok istene, nővére, Artemisz (római megfelelője Diána) pedig a vadászat istennője, bás akkoriban szinte csak íjjal + lándzsával vadásztak, így az íjászhölgyek sem maradnak magukra :-)

Némó

Előzmény: Beleg Cúthalion (1418)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!