Amikor vásároltam az automata váltó kihajtás csapágyat ,sehol nem találtam méretet hogy esetleg csapágyboltban megvegyem olcsóbban.Így most felteszem ide a méretet ,talán még valakinek jól jön.
2 napja kicserélték a középső dobot a kocsin és úgy tűnik, hogy sokkal egyenletesebben jár a motor és a kocsi is jobban megy. A régi dob nagyon nehéz volt, ezért arra gondoltam, hogy régen még raktak bele anyagot. Utólag átgondolva lehet, hogy tele van trutyival. Megkérem a szerelőt, hogy vágja szét. Találkoztál már ilyen esettel?
Eberspacher! Én most akarom cserélni a bosalt de mivel gyárira nincs kedvem 100 ezret kifizetni jó lesz az eberspacher is. Milyen autód van? Nézek rá egy árat.
Nem vagyok szakember de szerintem melegen is kellene némileg izzítani,legalábbis az enyém izzít.
A jövő héten folytatjuk a búgás lehetséges kiküszöbölését.Akkor a váltó kihajtásnál fogunk csapágyat cserélni.Meghajtottuk a váltót gardán nélkül,a szaki esküdözik hogy a kihajtásnál hall valami búgást.
Mondtam neki hogy nagyon hallgassa meg mert ha mellé nyúl akkor ő fizeti a költségeket.Annyira nem örült de bevállalta.
A csapágy némi kedvezménnyel 10500 ft.Gyári csapágyként kínálva.
Ha lesz egy kis időm, megnézem amit leszereltünk. Kérdés az, hogy érdemes e felújítani az egészet, vagy elég az a csapágyat kicserélni.
Van még egy gondom. Hidegen pöccre indul a gép, de melegen elég sokat kell tekerni. Ilyenkor gondolom nem is izzít, legalább is a lámpa nem gyullad ki. Ez eléggé meg viseli az akkut is. Merre induljak el a hibakereséssel?
egyiknél felújítás volt,teljesen A-Z-ig. passz mi volt a baja,ha már szét volt szedve mindent cseréltettem vagy gyárira,vagy annál jobbra. Pl kevlár cuccokat kapott a konverter környékére valahova műanyag helyett stb.
A másiknál meg volt itthon bontott váltóm megkapta azt. mert ami bent volt eleve egy felújított akármi volt....
Hasonlóak a tünetek. Nekem egyesben gyenge, es az emelkedő is problémás. Én sem érzem a 220 lóerőt, sőt időnként csak a felet. Kb. Olyan mint a régi automata Honda Accordom, ami 136 lóerős volt. A pesti forgalomban szinten forr a víz. Jó lenne ezt az eshetőseget kiküszöbölni, mert nem szívesen vagnek bele egy újabb valtoszerelesbe. Mi lett a megoldás Nálad? Javítás vagy csere? Ez megoldotta a problémát?
akkor sorolom. úgy kezdődött hogy pl autópályán 150 lett a végsebessége az autónak 240helyett. Akkor pestezéskor nyáron olyan volt mint ha 100Le hiányzott volna az autóból,majd felrottyantotta a vizet a rakparton. a másik,mentem dobogókőre,hegynek fel végig,azt hittem sose érünk oda...dobogókő előtt 1km-re víz megrottyan. rückverc és az egyes lett főként erőtlen. ráadásul rückinél a végén elkezdett morogni és remegni is. nem mondom 100%-ra hogy váltó gondod lesz,de szerintem az...persze tévedhetek,de én ott kezdeném a vizsgálódást,főként így hogy a többi dolog kizárva. Az a baj ráadásul hogy felújítás után nem tudhatod milyen minőségű olajat kapott. Én ezért szeretem magamnak cserélni a váltóolajat. A másik...olajszintet ellenőrizted mostanában a váltóban???