Ezen a Nash-ügyön azért kicsit meglepődtem...
Ezek után Kobe tuti nem megy Phoenixbe,a Dallasnak pedig Shaq helyett lehet,hogy egy irányító után kellen néznie...
Ó.. Úgy látom a legendás Duke edző Mike Krzyzewski (Mr. K mert nem tudják ezt a szép lengyel eredetű nevet kimondani) ajánlatot kapott a Lakerstől, hogy legyen ő a hedkócs. :)))
Először én is túl bunkónak láttam, de most ahogy egyre többet nézem egyre jobban tetszik....
A T-Mac pedíg valami HUG-ra keresztelt fűző nélküli cucc. Úgy látom hátulról kell belebújni.
Egyenlőre nálam még az adidas cube superstar ultra viszi a pálmát a shox VC III-al.
Én most hirtelem három boltot todok mondani. Keletinél az Arsenál áruház alagsorában, szintén a keletihez közel a Bethlen Gábor Téren, aztán a West Endben a Champion márkabolt asszem az első emeleten, vagy a földszinten a mozi felőli oldalon. De neten is lehet rendelni asszem az első kettőtől.
Mark Jackson statisztika alapján pont megfelelő lenne.:-)
Fishernek van tapasztalata a center-sg dominanciában és egy sign& trade-del Los Angelesbe lehetne rúgdosni Luet,igaz egyszer már a Lakers ügyesen lepattintotta.:-)
Isiah Thomas a legnagyobb király,Kobet New Yorkba és szeretném,ha a luxusadó 1 ezrelékét átutalnák a számlámra.:-)
Lehet,hogy az Orlandonak így van egy elég ütős kezdője,meg az is igaz,hogy a Houston kicsit lyukas lett(főleg PG poszton),de szerintem ezzel a cserével nem járt elég jól a Magic.SZVSZ áron alul adták tovább McGradyt.Persze,azzal is lehet jönni,hogy most volt az utsó esélyük,mert hátsérülés,meg stb.,de akkor is a liga legponterősebb játékosáról van szó!
pont az, hogy keleten nem kell jó center, hogy egy csapat ütőképes legyen, (a la Necc), persze a nagydöntő már más kérdés... :)
Hogy kire cserélhetik őket? A válasz egyszerű, egy SF-re, esetleg a roppant gyenge cserepadra pár bevethető emberre cserélnék a két jómadarat