A tárcsát úgy terveztük meg, hogy a középvonala ugyanoda essen. 8mm-rel szélesebb a hűtött felépítés miatt, így 4mm-t befelé, 4-et pedig kifelé szélesedik. A tárcsaszett 35ezer forintos árához képest minden tudomásom szerint egész elenyésző, hogy neked kell még rá fúratni 5db lyukat menettel. Az agyak maradhatnak. Telefonszámot emailben küldök, a tiéd nem publikus, írj nekem. Amúgy: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006748&go=100587076
Nekem valami no-name rádió van a kocsiban, de kb ezen is csak a Kossuth jön be, meg a Szlovák2. A kazettát viszont szépen viszi. Viszont kazettát meg nem érdemes benne tárolni, mert a polcon megáll a víz, az meg nem nagyon tesz jót a mágnes szalagnak :)
Ezt tanusíthatom: Nekem is ez a gyári rádió van a kocsiban, csak a Kossuth jön be rajta böcsülettel, meg gyengén pár horvát szar, de gyakorlatilag 80-nál már semmit sem hallok belőle, főleg, ha egy kicsit az ablak is le van tekerve...
Az én fehér Wartburgomban nem lehet, csak eredeti rádió. :) Az viszont ahogy írtam, élvezhetetlen lenne. Én egyébként sem igénylem a zenét, mivel nem naponta használom a kocsit, hanem jellemzően inkább kirándulásokra, vagy rövidebb távokra. Első esetben a társasághoz nem kell zenei aláfestés, második esetben a kipufogó zenél nekem, és nem unom meg rövidebb távok alatt. :) Napi használatosba talán már kellene valami "zene", de nem biztos. Nekem nincs pl. mp3 lejátszóm sem, mert nem igénylem a zenét séta közben. :) Akkor miért kellene vezetés közben? Zenét otthon hallgatok, kikapcsolódásként. A rádióhallgatástól pedig már kiütéseim vannak lassan, mert ugyanazt a Lady gaga és skrilex undormányt hallgatni félóránként nagyon zavaró és idegesítő tud lenni.
Az én 2002-es Toyota Corollámban is kazettás magnó van, és jobban örülök neki, mint ha CD lejátszó lenne. Autóban nem az 5.1-es hangminőségre megy az ember, így meg átjátszó kazettáról bármilyen telefonról tudok MP3-mat hallgatni. :)
Engem többnyire vagy untat vagy idegesít a rádió. Kétütemű Wartburgban egyébként sem lehet jó minőségben zenét hallgatni a zajok, zörejek és hangerő miatt. Még ha nem is túl nagy a zaj (jó motor szigetelés), akkor is elég ahhoz, hogy ne legyen jó a zenehallgatáshoz. Vagy ha élvezhető zenét akarunk, akkor nagyon fel kell tekerni a hangerőt, az pedig már szintén zavaró. Nekem legalábbis.
Tiszta ratyi. Csak akkor vennék ilyen autót, ha adnának hozzá gyári grafitceruzát, amivel vissza lehet csévélni a szalagot. :) Az én Wartburgomban Tesla Spider van, aminek még kazettás része sincsen. Sőt, a rádió sem fog semmilyen értelmesnek nevezhető műsort. Sőt, ha fogna, az egy db hangszóró a műszerfalban akkor is max. táskarádió-minőségű élményt szolgáltatna. Sőt, be sincs kötve a rádió, így meg pláne semmit nem szolgáltat. De legalább gyárias kinézetű vele a műszerfal. És menet közben csak nekem dalol a kipufogó. :)