Ezt a topicot süketkomámnak és Gabócza1-nek szántam meglepetésül, mivel STM-jük már van, de saját topicjuk még nem volt. A topic célja: segitendő, hogy a zsák megtalálja a foltját. Ehez kíván sok sikert Spacc.
Távozz tőlem sántán :-)) !! Különben is, a kollégám a Jani és télleg az egyik szomszédos faluban lakik, de én se nem Jani se nem falu . Bár Tatabánya inkább olyan mint néhány összedobált falu városnak átnevezve :-(( Ez a magnó viszont nagyon szép... Ihagee
Sony, 30k. Hibátlan küllemű, sztem soha nem használták, kopásnak nyoma sem volt rajta se kívül, se bévül. Pirinkót sajnáltam is, de nem lett volna ésszerű megtartani.
Te szerencsétlen balfék te... Elcaset-et nem azért szerez be az ember, hogy hallgassa, hanem a polcra a Nagra, Stellavox, az ASC és a Luxman mellé, mint technikai kuriózumot, hogy gyönyörködhessen bennük! És hogy ki, mit kompenzál, és mivel, azt tán ne firtassuk, én még nem a kütyüimmel alszom...:)
Helyes a bőgés! Ne hagyd magad mekkisérteni szirén szavaktól..... :))))
De Elcára se szórd a pénzed. Gabó MESTER (leánykori nevén Gubera Vera) Isten adta tehetségénél fogva olcsón megszerezte (malaca mindenkinek lehet...) és kirakta a polcra, hagy díszelegjen (ahányszor nála jártam, mindíg megsasolgattam) de ilyen alapon kirakhatta volna elmúlt férfiasságát is.... :)))
(ps.: Na így kell meghúzgálni az alvó oroszlán bajszát...)
Hát..., Te tudod, de 25-30 év múlva nagyon fogod bánni, hogy nem vettél amikor még lehetett! :-)
Én meg azon bosszankodom hogy az USA Ebay-en nem tudok venni egyetlen darab FUJI EBC bevonatú bajonettes lencsét sem az AX-3-hoz! Hát itten meg ez a probléma...
Biztos nem vennék ilyet, elég nekem az Otarit szalaggat etetni. Magnóból csupán használati cikkeket vennék, nem is tudom hogy lett 10 orsósom :-)) Azt hiszem elég sokat kaptam ajándékba. Egy öreget kell rendbe tetetnem hogy legyen 2,38-4,76-9,53-ra egy négysávosom - azt hiszem ez a BRG M40-es lesz -, meg kell egy jó 9.5-19-es négysávos. Ha az Akai gx 215 nem zörögne és nem lenne szaga lejátszáskor , utóbbi meg is lenne. Ami gyűjteménybe kellene az egy 1,5-ös fényerejű 75mm-es Biotar az Exakta Varexhez, de annak meg horror ára van :-(( Ja és nem is magnó... Ihagee
Ha be tudsz szerezni emberi áron ilyen készüléket akkor érdemes megvenni, mert igazi kuriózum! A jól ismert típusokon kívül (Sony EL-ek, RS-7500, JVC LD-777, ) sok prototípus is volt! Sanyo-k, meg baromi komoly Technics, meg Studió Sony Elcaset. Japánban egy időben még újságot is kiadtak, annyira bíztak az új hordozóban.