Szia Venyigeszu!
Látjátok milyen érdekes dolog ez, van aki azt nehezményezi, hogy itt mi csak úgy beszélgetünk, nem váltjuk meg naponta a világot, nem vitatkozunk amúgy komolyan, langyosak vagyunk; van akinek meg az tetszik, hogy nincs vita, veszekedés, csak béke, szeretet, egymásrafigyelés olyan kedvesen, humorral, aranyos kis fricskákkal... szóval sokfélék vagyunk, mint minden körülöttünk. Ez nem egy körülhatárolt témáju topic, hanem amolyan "zajlik az élet 40-eseknél", és hát ennek ez a bája. Érezzétek itt jól magatokat.
Hibiszkusz
Itt vagyok, olvadok.....phű, no meg hapcizok és kapar a torkom, meg kiszárad, és nincs mit inni ásványvízen kívül (már mint itt a dolgozóban).
Újabb kettő nap cihodámán vettem részt, nagyon érdekes dolgok voltak.
Itten be: szolg. közl...: andalgó, andalgó, menjen a ládájához! :-)), máshol árad, hajóvonták talkálkozása tilos!
Most én megint egy nemértős vagyok: lujza, kedves! Szerintem neked aztán igazán semmi okod nincs semmilyen ing fölvételére szerintem, már csak azért se, mert durva meleg van :-))
Én bizony még azt sem vettem észre, hogy netán itt van olyan, aki több nickkel próbálja elvenni a kedvünket attól, hogy az itt elő- és meg-megfordulók által netán és időnként csak csevegésnek szánt mindennapjainkat folytassuk. Nem emlékszem, hogy Lévai Halmara valami rosszat tett/írt, talán csak másképp gondolkodott dolgokról, amihez viszont nem talált csatlakozó gondolatot.
A két nick, miszerint ramszesz és szemiramisz, talán csak kissé keserű/ek?/ és azt gondolják, hogy nem tudhatnak mellénk férni, akik szerintük túl könnyedén veszünk dolgokat? Az ő gondolkodásukon persze nem tudunk (nem is akarunk, naná!) változtatni, legföljebb, ha a 40-es topik egy részének tagjaival nem óhajtanak írásba elegyedni, mert nem vélik elég komolynak, vagy milyennek őket, akkor nyugodtan társaloghat/nak/ egymás között, ez a helyszín véleményem szerint egyáltalán nincsen nehány földhözragadt gondolathoz kötve (ezen értem pl. magamat).
Van még valami, amit teljességgel nem értek: valahol valamelyik nick olyasmit írt, hogy gazda-féle vonal, vagy mi? Na, ez teljesen mi a csuda akar lenni??
Persze, erre nem várok okvetlenül választ, csak nem értem :-oo
Kedvesem én már múlt héten elküdtem levelem, nem tudom hol kószál. Majd pótólom, csak most nem vagyok beszédes kedvemben, nagy sokk ért, túl kell tennem magam rajta. Ezért inkább csak olvasok, világfájdalmam nem akarom másra ráragasztani!
Jó reggelt!
Ma hajnalban ébredtem és kiültem az erkélyre a virágaim közé, hallgattam egy kis csendet. Jó így kezdeni a napot.
r_bendegúz drága!
Üvözlet körünkben, jó hogy itt jársz! Éppen nagy ajándékvásárlásban vagyok, tudnál-e segíteni? Logikai játékokat keresek. A Váci utca egy mellékutcájában volt egy ilyen spéci bolt, de nem találom. Azonkívül kézzel festett selyem kendőt keresek, egy kézműves vásárban láttam ilyet, de elvesztettem a bolt címét. Ha te, vagy más tudtok segíteni, megköszönöm.
Gratula a szép versekhez! aagnus és Hibiszkusz- kik a szerzők?
Stewe drága!
Csak nem gerinprobléma? Olyan többünknek van - mint Vinyén kiderült - ha igen, beveszünk a klubba!
Ma egesz delutan itt szenvedtem a computer mellett, hogy keretbe tudjam tenni az erkelyemen keszult BBQ-s kepemet. Ha szerencsem van, meg fog itt jelenni - ha nem akkor megyek aludni mert különben megüt a guta.
Sziasztok Venyigeszu és Plankton.
Tán nem árulok el titkot, de a két héttel ezelőtti 1ső találkozón 21-54 évesig volt képviselve a "40 felettiek" topik. Hát így néz ki a dolog. Mér' mennyit saccoltál? :o)
Üdv. az éjszakásoknak.
Kedves két(hét)kezi Gazdi,
a laposüveget szerintem használd rendeltetésszerűen.:) Majd legközelebb talin újra megtöltve viszontláthatjuk.
Tökmagolaj 2000 forint/liter, az Őrségből tudok hozni, ha megyek kb. július közepén. (Ha még kapható, erősen idényáru)
Kösz az "édes szirupot"! most jöttem rá, mennyire rossz nick nevet választottam. Inkább vagyok csípős, ami a természetemet illeti. (Nekem is vannak vörös-vicsorgóim).
Csók.
Olgyca, ne feledkezz meg rolam, még mindeg varom a mail-det de valahol koszal...
Plebejus draga
A te mail-et megkaptam es nagyon koszonom de felek tole, ugyanis minden nemetul van irva es még angolul se vagyok a dolgokkal tisztaban, nemhogy nemetul, amibol egy szot se ertek. Mi van ha elszurom es aztan minden osszekeveredik nekem? Inkabb egy idore felreteszem az egyik file-omba es ha majd kesobb okosabb leszek, ujra elöveszem.
De addig is igazan koszonom hogy gondoltal ram!!!!!
Nagyon szep versek; Remellem lesz meg tob is.
Ha ti nem lennetek, akkor mit olvashatnek Magyarul. Jo almodozni meg akkor is, ha mart nem vagyunk 20 evessek.
Nalunk ma szerdan lehult a levego es kenyelmes odakint ulni halgatni a madarakat.
Kivanok nektek is huvoseb napokat.
Ma, úgy látszik, a versek napja van. Akkor íme egy "új találmány", egy nagyon szép és megkapó könyvből, amit Tyutyustól tegnap kaptam volt. Ezért friss. És ráadásul aktuális. Címe:
Ha a nyár ujjhegyére vett
Gyermekkoromban csillag voltam
szénaillat az esti réteken
ha a töltésen elaludtam
vigyázott rám a lombos végtelen
hétpettyes álmaim kigyúltak
ha a nyár ujjhegyére vett
és csápoló csöpp ösztönökkel
lengtem a valóság felett -
szóval, ez tényleg egy szép kötet, ajánlom mindazok figyelmébe, akik tájról természetről, szülőföldről szívesen olvasnak. Ez itt nem a reklám helye volt, csak gondoltam, ebben a nagy marha melegben jót tesz egy kis szénaillat az esti rétekről.
aagnus
nemigen!
sajna némely eü porblémák gyötörnek, meg ebben a melegben max egy kis párosra futja. De már játék közben is csak a megváltó sörözésre koncentrálunk...-))
volt olyan is, hogy csak a sörözés jött össze..
("hát hülyék vagyunk mi ilyen melegben szaladghálni?!" felkiáltással.-)
de azér ez ritka..
stewe
most mi is van itt? ne olvassak? jóó!
(anyukámék meg mindig aszonták: olvass fijam! ki érti ezt?.-))
meleg elleni pakolás kéremalássan:
végy egy nagy darab jeget, PAKOLD be egy akármibe,és tedd akárhová..-))
stewe
kasszandra dear!
csak nem a női öntudatod mozgatta ujjacskáidat a billentyűzeten?.-)))
vagy nem a libalap kifejezést fújjoltad?
akkor mit?
egyébiránt az elmúlt években-többek között-kozmetikusok számára szerkesztettem szaklapot, tehát nem illethet vád hímsovival...
de alobalap az libalap, és ettől még lehet jó...én is szokok belepillantani.
namostmá nem útálsz?.-)))
stewe