Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Azért nézve ezt a pakisztáni modellt, az jutott eszembe, hogy a rakétát hogyan fogatták rá menet közben?
Ha egyáltalán rajta volt manőver alatt.
A rátöltés is érdekesen zajlott gondolom.A manőverező képessége viszont cserébe nagyobb volt. Kíváncsi lennék, hogy a PV-t is rátették vajon önjáró alvázra? Ha igen mozgatták-e a felszerelt antenna rendszerrel? Ha nem, akkor csak a lövegtalp bontási idejét spórolták meg. Cserébe viszont gondolom fel tudták vonultatni a technikát a kasmíri hegyekbe.
Már nem emlékszem (még nem telt le a 12 év ) pontosan az állvány bontási idejére, de szerintem kb olyan 35 percet nyerhettek ezzel.
Ami gond lehetett, az a szintezés. Azt ugyanis nagyon pontosan el kellett végezni.
Ha már jelvényeknél tartunk, én éppenséggel gyűjtök ilyesmit:) Ha van felesleges belőle és nem tartasz túl pofátlannak, foghatná a helyet nálam is.
De ezeket a kékeket eddig csak képen láttam. Azt tudom hogy a régi osztályos jelvényeket ezekre cserélték le. Amit mondjuk nem értek, mert repülő fegyvernemi jelvénnyel is láttam már, de a hajózó osztályos jelvények teljesen másként néznek ki, nem értem a kettősséget...
Mindentől függetlenül egy kérdés: mit kellett (nektek) teljesíteni az osztályos fokozatért?
Ismertek olyan videokat, amiken Nyeva indítást lehet látni? Módfelett szeretnék látni egyet, ha már ilyen komplexumban voltam katona. Előre is köszönöm.
A hatodik oldalon, felül van három kis kép. Az alsó és a felső van meg nekem. A középső képen a Dvina kínai változatának a HQ-2-nek a makettje van. Azt direkt nem vettem meg.