Mondjuk az nem biztos hogy tropára vernénk
monjuk a franciakat mert ugye számitanak bizonyos adottságok pl. én nem tudok olyan magyar védőt aki utolérné Henryt vagy Anelkát ...
A magyar válogatott mostanság mutatott játékáról annyit ,hogy mindenki előrelépésről beszél pedig nagyrészt ugyanezek a fiuk játszottak mar sokkal jobban is a Bicskei korszak elején (bár azóta néhány uj játékossal is bővült a keret pl Preisinger , Dragoner akiknek beválogatását máig sem értem) Reméljük lesz ez még jobb is és akkor szurkolhatunk saját csapatunknak is az EBn/VBn .
Valahol hallottam egy olyan kerdest, hogy melyik valogatott helyen lehetne ott az EB-n a magyar csapat. Aszontak, talan a szlovenok helyett.
Nos, szerintem barki helyett!!!
Minden ottani csapatnal jobbak vagyunk, s ha nem szapulna mindenki a focinkat, ez eredmenyekben is megmutatkozhatna. Azaz valoban meg is nyernenk. Ehhez talan nem artana par poszton valtoztatni a legutobbi csapaton, de az az osszeallitas is jobb minden resztvevonel.
Na orulok, hogy ilyen optimista hozzaszolasok szulettek. Eloreleptunk, voltak biztato fejlemenyek!
Bizzunk a csapatban, ugy erzem, beindul a magyar foci, s persze benne a valogatott is. Eddig is mi voltunk a vilag legjobbjai, csak eredmenyessegben nem mutatkozott meg meg. De reszkethet Europa es a vilag!
Jovunk!
Na!
Remélem "Berci bá" ezentúl már nem erőlteti a három támadót.
Így viszonylag működőképes középpályát láthattunk az utolsó két meccsen, ahelyett, hogy hárman töketlenkedtek volna elöl.
Bár nem a legerősebb ellenfelekkel játszottunk, de az utolsó két meccsünkön újra voltak biztató fejlemények.
F.
Bar van sok topic a magyarokrol, pl. Magyarorszag-Izrael, de ha jol lattam, meg nincs "hivatalos" topicja a valogatottnak. Ezert most batorkodom megnyitni a NEMZETI 11(+) topicjat, ahova remelhetoleg minel tobben fognak irni. A valogatottrol mindenkinek van velemenye, s mivel a megitelesuk rendkivul valtozo es szerteagazo, ezert nem varom el : ), hogy csak pozitivumok hangozzanak el /en se csak ilyesmit szoktam irni/, de bizom benne, hogy optimista hangvetelu topic fog itt alakulni.
Hajra tehat, irjatok a valogatasrol, a jatekosokrol, s az aktualis meccsekrol / igaz, ezeknek kulon topic (is) szokott nyilni, de itt is lehet elemezni/, azaz mindenrol !!!