Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Na. :) Az volt, ami érdekesség, hogy amikor beszorultunk egy puntra a vége elött két perccel, timeout után engedtünk egy safetyt, hogy jobb helyzetböl rughassunk. Ez milyen gyakori? A special team még így is majdnem megszopatott minket...
Bly és Charles Rogers megsérült...ennek komolyan sose lesz vége.
Nyertünk bazzeg nyertünk, vége a streaknek :D de nagyon meleg volt a pite, 4th and 12 volt a redzoneban 20mp-el a vége elött, és a tartalék s.safetynk fogott egy IT-t :)
Viszont Rogersre és a Baltimore defensere tenni is hiba volt :(
24-21, 0:07-nél FG-lal. Bettis 5 runs, 1 yd, 3 TD :), a safetyjeink gyengék, az LB-k jók, Maddox 0 volt, Staley elég jó. 1st halfot a kezünkben tartottuk, Gannon azt se tudta, hol van, aztán a végére felhoztuk őket. Nehéz évünk lesz idén is, de a Ravens meg a Bengals zakóval kezdett :)
Egyébként megjegyzem, tegnap két embert cseréltem le a salary cap csapatomban, S. Alexandert McAllisterre, és T. Jonest Kevin Jonesra. Ügyes (vállvereget)...
Gumbó úgye tudjuk, hogy ez csak süketelés, hogy lenyomtuk őket a pályáról, meg hogy nem lesz 2 fumble a 20 yardon belül, az egész, hogy amerikánisan fejezem ki magam bullshit.
A végeredmény számít semmi más. Az pedig Patriots 27 - Colts 24.
Sajnos. Teszem hozzá gyorsan.
Azért írom mindezt, mert valami hasonlót írtam én is a tavalyi Philly-GB után.:(((