Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 57
A HBBK után működött még egy Fan Club-kezdemény, úgy '93 táján, arról nem tudtok valamit? 1993 karácsonyán csináltak is egy karácsonyi bulit a Pecsában, nem sokan voltak rajta, de jó volt a hangulat. Ha jól emlékszem, az a fickó csinálta, aki Dezo Hoffmann With The Beatles c. fotóalbumát fordította le és adta ki 1992-ben. S most? Most működik valami, nem tudjátok?
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 56
Nem, nincsen meg. '91 elején (vagy '90 végén?) még megjelent a havi Beatles Barát (jó kis újság volt, úgy 25 számot ért meg), ami a klub vége felé már egymagában jelentette a klubot, de aztán kifújt. Úgy volt a dolog, hogy kezdett jelentősen csökkenni a rendezvényeken a létszám úgy 88 végefelé. Aztán már volt olyan buli, amin 20-nál nem voltunk többen (87 elején az elsőn kb. 400-an voltak). És szépen kifújt a dolog. De tény, hogy az újság jó volt - bevallom, néha én is elkövettem benne 1-2 cikket (de tényleg csak 1-2-t).

Azért Molnár Gáborról azt tegyük hozzá, hogy a Beatles és a tagok szólóanyagaiban otthon van eléggé - nagy tudora a témának. Tehát a hozzáértés ezen a téren megvolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 55
Kapsel, köszi az infot, akkor október 4, igazán nincs messze.
Magnumnak: ismerem az Official Bootleget, egyszer az MTV leadta a filmváltozatát is az 1992-es McCartney-napon, sajnos épp akkor nem működött a videónk.
A HBBK-nak én is tagja voltam, igaz, akkor még vidéken laktam. Bár én is sokat köszönhetek nekik, nincs túl jó véleményem Molnár Gáborék tevékenységéről. Pl. ahogy MG egyik napról a másikra megszüntette a klubot, mondván, ő már nem akar vele foglalkozni (ha jól emlékszem, így történt, javítsatok ki, ha nem), az nem volt igazán normális eljárás. Azonkívül a tagdíjakból meg másolási stb. díjakból bevásárolt a klub számára egy csomó cuccot, amit a megszűnés után egyszerűen a megtartott magának.
A Halhatatlan Beatles szerintem csapnivaló könyv, leszámítva az adattárát. Eleve rosszul van megírva (nylevhelyesség, pongyolaság, idétlen mondatok), azontúl szerintem hiába Beatles-rajongók, Molnárék nem értik meg a banda lényegét. A legjobb dalszövegekre ráfogják, hogy bunkóság, nem veszik észre a játékosságot, a nylevi ötleteket, az iróniát a Beatlesben. Néha egészen elképesztő blődséget írnak. Lehet, hogy imádják a Beatles-t, de akkor mondjuk úgy: nekik és pl. nekem más Beatles-képünk van.
Molnár Imre másik könyvéről, ami Lennon életrajzi regénye akart lenni (1990-ben jelent meg, a címére már nem is emlékszem), jobb nem is beszélni.
Szerintem a Beatles-jelenség lényegét magyar könyvek között még mindig Ungvári Beatles-bibliája ragadja meg a legjobban.
Kapsel Creative Commons License 1999.09.10 0 0 54
Kedves Magnum!

Annak idején bizony én is tagja voltam a HBBK-nak, de eltekintve a PeCsa-beli filmvetítésektől túlzottan nem voltam aktív tag. Arra emléxem, hogy a Beatles filmeket először ott volt alkalmam megtekinteni, és jópár Beatles kottára is ott sikerült szert tenni.

Ami a Halhatatlan Beatles című könyvet illeti nekem is pont ez volt a gondom vele mint neked ( de nemcsak a könyvvel de mindkét Molnár Úr hozzártésével is ).
Ettől függetlenül nagyon jó dolognak tartottam ezt a klubbot, hibái ellenére is.
Megvan még egyáltalán?

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 53
Kedves mud!

Ha megfigyeled a hozzászólásaimat, észreveheted, ügyelek arra, hogy elkerüljem a demagógságot. Ezt arra értem, hogy MINDIG odírom, hogy "Személyes véleményem" vagy "Szerintem" vagy hasonlók. (Én az SZVSZ-t nem szeretem - inkább mindig kiírom, amit gondolok. Mi van, ha vki nem tudja, mi az az SZVSZ?) Erre mindig nagyon ügyeltem. És ha más is ügyel erre, akkor én is nagyon kíváncsi vagyok a véleményére bármivel kapcs.ban.
És ha neki nem teccik valami, ami nekem igen, akkor is max annyit teszek, hogy leírom az én véleményemet is az adottról, de nem az illetőt igyexem minősíteni. Összeveszni nem akarok veled, a Stones-topic szerzőjével, sőt, hálás is vagyok érte és mindig örömmel olvasom is az írásaidat. :)
De ha esetleg a London Town-ról írottamat kifogásoltad, hát megkérdezem: ismered a lemezt? Nekem megvan (ismeretlenül vettem), kb. kétszer hallgattam meg és azóta sem értem, egyáltalán komolyan gondolta-e ezt McCartney. De ez is szubjektív. Mindenesetre ezúton izgatottan várom azon Beatles-rajongók hozzászólását, akik ezt a lemezt Paul McCartney szólókarrierje jelentős darabjának ítélik vagy legalább csak gyakran hallgatják!

Szabolcsnak:

Az Official Bootleget ismered? Nemrég jelent csak meg újra, a 91-es unplugged anyagát tartalmazza. Én 91-ben láttam csak boltban, azóta nem és mostanában újra feltűnt. Szerencsére a B.Tóth régen leadta az egészet és felvettem.
De biztosan érdekes anyag lesz az az új. A RAM-ot pedig be fogom szerezni. A Cloud Nine-t én is imádom, igazi remekmű. De a Japán koncertje is nagyon bejön nekem. A Travelling Wilburysnél az az érdekes, hogy kiadtak egy 2. albumot is Vol.3. címmel.

Mindenkinek:

Nincsenek itt olyanok, akik annak idején - úgy '87 és '91 között - a HBBK (Halhatatlan Beatles Baráti Kör) tagjai voltak? Mert én tagja voltam. A klub legnagyobb vonzereje M.G. hatalmas Beatles-kalózfelvételgyűjteménye volt, amelyből minden esten bemutatott érdekes dolgokat. Szerintem ma is az országban neki lehet a legtöbb Beatles-bootlege. Már '89-ben vagy 20 kalózcédéje volt + többszáz kazi, LP...
A könyvüket, amely után a klub megalakult (Molnár Imre/Molnár Gábor: Halhatatlan Beatles) akkoriban ('86) ronggyá olvastam és 'istenítettem' (10-11 éves voltam). De ha ma belenézek, kritikusabb vagyok. Egyrészt ez a könyv nagyon-nagyon szubjektív a számokról (még nekem is, mud :) ) Ők tényleg általános tényként írnak le dolgokat a dalokról.

Pl.:
(Taxman) "A dallam, a produkció egyébként nem tartozik a Beatles legjava terméséhez."
(She Said She Said) "E nem különösebben megkapó dal John énekével hallható."
(I'm only sleeping) "Úgy énekli John e dalt, mintha valóban aludna, pedig csak kábítószer hatása alatt énekel."
(Long, Long, Long) "A semmiképpen sem jelentékeny szerzemény végén kimondottan értelmetlen és ízléstelen befejezés, öncélú zajongás hallható."
(Hey Bulldog) "A dal sodró lendülete segít elfogadtatni e nem különösebben színvonalas produkciót." stb stb. Általánosságban McCartney felé elfogultak, ritkán fikáznak Mc-számot. A kábítószeres kijelentés a Sleepingről pedig elképesztő. Méghogy belőve énekelt a stúdióban!

A másik gondom a könyvvel a számcímek fordításai. Nem fogom fel, hogy ha az egyik szerző, Molnár Imre, költő, angol műfordító és külön angol nyelvi lektor (Poprócsi Árpád) nézte át a művet, akkor hogyan csúszhattak be szarvashibák. Egy mesterművükkel zárom:
Can't buy me love=Nem VEHETSZ NEKEM szerelmet.

Kapsel Creative Commons License 1999.09.09 0 0 52
Ami Travelling Willburies klippet láttam abban bizony RINGO dobolt.
Kapsel Creative Commons License 1999.09.09 0 0 51
Szabolcs!

Az új Paul album október 4-én jelenik meg, a címe RUN DEVIL RUN lesz. 15 szám lesz rajta, főleg rock and roll feldolgozások és 3 saját szám. Az album vendégzenészei többek között David Gilmour (Pink Floyd) és Ian Paice (Deep Purple).

Állítólag eredetileg csak egy jól sikerült jam session alkalmával az Abbey Road stúdióban a fentemlített urak együtt nosztalgiáztak, és ez annyira jól sikeredett, hogy elhatározták a lemezen való kiadását.
Már alig várom, hányat is kell még addig aludni?

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 50
Harrison valamikor 1990 körül azt mondta egy interjúban, hogy jópár Beatles-sikert (pl. I Feel Fine) eredetileg ő írt, de annyira jól sikerült, hogy Lennonék elvették tőle, kicsit dolgoztak rajta, aztán ráírták, hogy Lennon-McCartney. Nem tudom, ez mennyire igaz, viszont kétségkívül vannak nagy, Harrison-tól származó Beatles-dalok: Something, Taxman, While My Guitar Gently Weeps, Piggies, For You Blue, Only A Northern Song... és még lehetne sorolni. Pl. nem értem, hogy a Not Guilty miért nem került végül rá a Fehér Albumra (lásd: Anthology 3), nagyon jó gitárszóló van benne. Szóval, tud a srác, és elgondolkoztató: vajon ha nem a Beatles-ben játszik, más zenekarban vajon mit ér el? Netán lehetett-e volna máshol húzóember?
Egyébként a szólókarrierjéről jó válogatás a Best Of Dark Horse c. lemez. Azon tényleg minden lényeges önálló száma rajta van.
X polgártárs, tudomásom szerint Ringo a Travelling Willburrysben nincs benne. Viszont a You're Sixteen az ő előadásában egész kellemes melódia.
Csülök, megnéztem a belépőt, még jobban irigyellek...
X polgártárs Creative Commons License 1999.09.09 0 0 49
Tényleg polgártársak,
elég méltatlanul nem említettük a háttérban is zseniális Harrisont, jól emléxem, hogy csak a "Something"-ből lett siker?
Ringo +nagy arc a Polipkert az rulla! Mondjuk ketten együtt + a többi aktuális "sztár" Travelling Willburys-e nem sikerült túlságosan. Ringo-hoz még annyit, hogy ha valaki igazán röhögni akar, az hallgassa + Ringo Bad Boy c. lemezéről a címadó számot...eccer lehet, hogy felpakolom mp-be.
xpt
mud Creative Commons License 1999.09.09 0 0 48
Tudtam, hogy nem szabad beleolvasnom, mert nincs idom tulsagosan belemerulni, de vannak dolgok, amiket nem hagyhatok szo nelkul...
Magnum...
kisse kategorikusan jelentesz ki dolgokat, de ez a te maganugyed, nem tudok kiterni reszletekre, de... a Walls & Bridges az az en kedvenc Lennon albumom, es az egyaltalan nem "vacak".
Mas:
kar, hogy mindenki feluletesen kezeli George Harrisont. Ketsegkivul nem egy kivalo zenesz, viszont zeneszerzonek annal jobb! Tessek csak egy kicsit megnezegetni a regebbi Beatles lemezeken a Harrison nev alatt futo szamokat... Es nem mindig az un. slagerszamokat kell nezni, en speciel nem szeretem a When We Was Fab-et, összességében a Harrison a Lennon-McCartney mellett nagyon mostohan van kezelve, ami ertheto, de tulsagosan ala van ertekelve...
Mennem kell, kesobb visszajovok.
Csülök Creative Commons License 1999.09.09 0 0 47
Úgy van, 89-ben volt, előszedtem a jó öreg megsárgult posztert, amire felragasztottam a jegyet.
Paul McCartney World Tour
1989.
Arra meg tényleg nem emlékeztem, hogy már nem "Wings-es" volt. Már csak azért sem, mert ugyanazokkal a zenészekkel volt.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 46
Harrison-nak a Cloud Nine albuma (1987) összességében jó. Azon van a When We Was Fab is, de nekem igazából a This Is Love a kedvencem róla. Kár, hogy azóta csak egy koncertlemezzel rukkolt ki.
Sean Lennon-nak még nem hallottam a lemezét, Julian-tól a Valotte és a Help Yourself albumokat ismerem. A Valotte-on a Too Much To Say Goddbye (?) más hangszerelésben elmenne korai Beatles-számnak is, mondjuk a Beatles For Sale LP-n a No Reply és az I'm A Loser közé.
MarK Creative Commons License 1999.09.09 0 0 45
Hali!
Ha már a szólóknál tartunk...
Paultól a Band on the run, a Venus and Mars és a Tug of War a kedvencem.
John: az Imagine és a Doble Fantasy albumok-Yoko "szerzeményei" tényleg zseniálisak. Nálunk otthon, amióta az eszemet tudom, karácsonykor pl. nem a Menyből az angyal + társai mennek, hanem a Happy Xmas.
Azért szerintem ne feledkezzünk meg George-ról sem, annak idején született pl. egy "Fab" c. száma, ami szintén fantasztikus volt.
Nem szeretnék nagyon elkalandozni, de eszembe jutott még valami: Mit szóltok a Lennon fiúk szólóihoz? Szerintem Sean katasztrófális, viszont Julien zenéje nekem tetszik. Mindig az az érzésem, mintha az apja ki nem adott számaiból válogatna és azokat dolgozná fel... :-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 44
Valami csak most jutott eszembe, bocs, Magnum! Nevezetesen: a RAM szvsz kegyetlen jó lemez. Én a legjobb Wings-lemeznek tartom. Nagyon erős húzós számok, és a kiegészítők is jók. Összességében érdemes beszerezned.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 43
Nem tudtok valamit az új McCartney-albumról? Kb. negyedéve azt olvastam valahol, hogy júliusban jön ki egy olyan (új) anyaga, ahol - hasonlóan a CHOBA B CCCP c. szovjet LP-hez - régi, ötvenes évekbeli rock'n'roll számokat játszik. Azóta zaklatom a lemezboltokat, de senki nem tud róla semmit.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 42
Igen, tényleg kifelejtettem. A Maybe I'm amazed a kedvencem róla.

A Real Love klippel 1etértek :).

De az Antológiában is megható, ahogyan Paul kertjében dalra fakadnak :).

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 41
S mit szólsz a "McCartney"-hoz ("First Album!")? Ha jól vettem ki, az hiányzik a listádról.
Szerintem is a Free As A Bird jobb a Real Love-nál, viszont utóbbi videoklippjében nagyon megkapó látni az öregfiúkat, ahogy zenélés közben összeölelkeznek. Úgy tudom, a What's The New Mary Jane-t akarták még külön single-ként és remix-ként megcsinálni, de mivel az annyira gyönge szám, hogy végül változtatás nélkül otthagyták az Antológia 3. részében.
A Real Love egy másik változata egyébként szerepel a tavaly karcásonykor megjelent Lennon-antológián is.
Én Lennontól nagyon szeretem a Milk and Honey c. posztumuszlemezt (1984) is, a Double Fantasy egyenes folytatása. A Plastic Ono Band nekem is oké, az Imagine is, de szerintem a Walls And Bridges is nagyon jó. A Live Peace In Toronto pedig helyenként nagyon "dögös".
Kedvenc Beatles-lemezem asszem nincs. Fölváltva szeretem őket. De inkább a későbbieket.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 40
Szerintem pont fordítva: a Real Love volt a gyengébbik - egyébként a Real Love egy másik felvétele megjelent az Imagine John Lennon c. filmzene-albumon (1988) és az sokkal tisztább, őszintébb verziója ennek a szép dalnak, mint a '95-ös felturbózott (asszem 64 sávon dolgoztak vele, százezer gitár, mindenki énekel, aki nem volt rekedt stb stb)
thesaint Creative Commons License 1999.09.08 0 0 39
SZVSZ a Free As a Bird nagyon gyenge volt, a Real Love egy kicsit jobb, bár az sem egy jelentős dal.
A tervezett kislemezről annyit tudok, hogy különgöző webhelyek szerint ez a 'Hey Bulldog'eddig kiadatlan stúdióváltozata lesz.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.08 0 0 38
Kedves Szabolcs,

Viszont a Flowers... nem 88-ban, hanem 89-ben jelent meg (ha már kukacozunk). :)

Paul-szóló:

asszem a Back to the Egg és a Ram kivételével nekem mind1ik +van v. cédén v. elpén (esetleg kazetta).

Személyes véleményem néhányról:

Easy listening, de mégis igényesen: Wild Life

Hasonló, 1 év10eddel későbbről: Tug of War

Igazi primőr rockzene: Band on the Run

Kissé 'populista' mű, erős közepes: At the Speed of Sound

Tipikus 70-es évek rockja (azért jó): Venus & Mars

Borzadály, mindenkit óvok tőle! London Town

Kísérletezősdi, semmi Beatles-feel McCartney II

Profi koncertanyag: Tripping the Live fantastic

1-2 húzószám, enélkül gyenguszka: Pipes of Peace

Egységes hangulatú számok, de csak közepes anyag: Flowers in the Dirt

Erőtlen kísérlet a Beatles-fíling visszahozására: Off the Ground

Bensőséges hangulatú anyag, néhány igazán jó darabbal, itt már sikeresebben idézi fel a Beatles-hangulatot, szinte egyedül jáccik minden hanxeren, ehhez hozzátartozik, hogy a lemez voltaképp válogatás a 92 és 97 között készített, kiadatlan számaiból : Flaming Pie

Lennonnal kapcs.ban részben értek 1et veled. Szerintem a szólólemezein nem annyira zavaró a szöveg 'túlbékézős' jellege. Viszont (szerintem) zeneileg igen-igen vacak dolgokat csinált mind a Walls & Bridges ('74), a Rock'n'Roll ('75), mind pedig a Mind Games ('73) albumon.
Viszont az hozzátartozik, hogy csinált 3 ZSENIÁLISat is, az Imagine-t ('71), a Plastic Ono Band-et ('70) és a Double Fantasy-t ('80.) - persze ez utóbbi lemezen a jelzőm a Yoko-számokra nem vonatkozik... :)

És hááát Paul zseniális lemezt szerintem nem csinált a Beatles óta. Sok jót, nagyon jót igen, de zseniálisat nem.

Apropó: mi a véleményetek az Anthology-n publikált 'új' Beatles-számokról, a Free as a Bird-ről és a Real Love-ról? Állítólag egy 3. is készült, de valamiért kiesett az uccsó rostán.
Ezzel kapcsolatos az is (biztosan sokan tudjátok), hogy az év vége felé (de lehet, hogy csak Kareszkor) piacra kerül egy Beatles-kislemez, rajta egy elveszettnek hitt, de megtalált, 68 körüli számmal, amit Lennon énekel, utólag nem játszottak hozzá semmit. George úgy kommentálta, hogy az évezred uccsó Beatles-kislemeze lesz és egyben a leguccsó Beatles-single is - azaz nem szándékoznak a 'padlás összesöprésével' újabb és újabb anyagokat kiadni...

thesaint Creative Commons License 1999.09.08 0 0 37
köszönöm mindenkinek a tippeket kalózlemez ügyben, majd ha Bp-en járok, biztos megnézem ezeket a helyeket.
egy kérdés mindenkinek:
melyik a kedvenc Beatles albumod és miért ?
nekem a Revolver, mert nagyon sokszínű, dallamos ugyanakkor helyenként elvont és az Abbey Road-hiszen ilyen a ZENE.
De nagyon szeretem még a Peppert és a Magical Mystery Tour albumváltozatát is, bár a filmet sajnos nem láttam.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.08 0 0 36
Kedves Csülök, NAGYON IRIGYELLEK!!...
Nem kukacoskodni akarok, csak a pontosítás végett: a Wings 1980-ban megszűnt, igaz, McCartney 1988-ban a Flowers In The Dirt LP-hez összehozott egy állandó bandát, amelyikkel azóta megcsinált összesen négy albumot és két turnét, de az egy noname banda, nem a Wings. Viszont Paul már a hetvenes évek közepétől, a Wings-koncerteken is nyomott Beatles-számokat.
A 89-es turnéról szól egyébként a Get Back! című film, több koncert film- és hanganyaga összevágva.
Csülök Creative Commons License 1999.09.08 0 0 35
Nem emlékszem pontosan, azt hiszem talán 89-ben volt a Wings-nek az első olyan turnéja, ahol Paul a régi Beatles számokat (is) énekelte. Két barátommal szereztünk jegyet a müncheni koncerte és kiutaztunk. Fenn ültem az Olympia Halle legtetején, egy rohadt oszloptól alig láttam, de mikor a "Yesterday" szólt, bizony már nem gyerekfejjel, könnyek szöktek a szemembe.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.08 0 0 34
Egyébként mit gondoltok a szólókarrierekről? Én mostanában Paul szólólemezeit hallgatom. Ajánlom mindenki figyelmébe az első önálló albumát: "McCartney" (1970). Az összes hangszeren ő játszik, Linda néha alátercel. De a Wings-lemezek és a későbbi, nyolcvanas-kilencvenes években született lemezei is nagyon jók.
Korábban Lennont szerettem (úgy értem: a szólókat), de mostanára kicsit untat ez a "világ-béke-szeretni egymást-ki vagyok én és hol a helyem" témakör. McCartney profibb, egyszerűbb, tisztább és zeneileg jobb. Nekem ez a véleményem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.08 0 0 33
Sziasztok, újra itt...
Beatles-kalózlemezeket lehet még elég jó választékban a Blaha Lujza térnél kapni, a pontos címet nem tudom (József krt.), valamivel a McDonalds után, a Rákóczi tér felé, sajnos a bolt neve sem ugrik be.
Thesaint-nek: a koncerteket - sajna - CD-ről vetettem át kazettára (a tokioi nagyon rossz minőségű, már maga a CD ilyen volt), kivéve a Hollywood Bowl-t, az egy 1977-ben megjelent LP, két, egy 64-es és egy 65-ös koncert egyvelege.
Oldshatterhand: a 9 lemezes BBC mennyiben tér el a hivatalosan megjelent "Live at the BBC" (1995)-től? És a "Last Live Show"-n mi van?
EGYÉBKÉNT tavaly karácsony körül az EuroPark (Határ út) elektronikai részlegén, a lemezeknél árulták a Hamburg 1962 anyagot kalóz CD-n, 800 Ft-ért! Valószínűleg nem tudták, hogy mi az..
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.07 0 0 32
Azért a She Said She Said'69 meg a Help'69 sem rossz... 1 csomó régi számukat - csak a poén kedvéért - 'felbaromkodták' újra...
old shatterhand Creative Commons License 1999.09.07 0 0 31
Lennon valahol azt mondta: Utoljára 1962-ben élvezték igazán a zenélést. Azt hiszem, ez enyhe túlzás, de a BBC-s vagy a hamburgi felvételeknek valóban eléggé önfeledt hangulata van. Talán a Let It Be felvételeken (nem az LP-n)jön ez újra elő.
bonsay Creative Commons License 1999.09.07 0 0 30
T_S_Magnum:

A Let it Be-variációk nekem is megvannak, nagyon királyak a dalok!!
A kedvencem: a Don't let me down, és a Besame mucho

bonsay

Halászkirály Creative Commons License 1999.09.07 0 0 29
Egyet értek veled! Szerintem is a bajuszos-szakállas korszakukban voltak a legeredetibbek! :)
Igazából ez pont az a korszak, amikor már felhagytak a koncertkörutakkal és elbújtak a stúdió félhomályába. Végre önmagukat adhatták.
Ha jól emlékszem, az Imagine c. filmben Lennon mondta egy fekete-fehér interjúban, hogy az akkori hangosítástechnika "jóvoltából" a hangszereik helyett a lányok sikoltozását hallották csak a színpadon, így bármit játszhattak volna, senki sem vette volna észre. Csupán a megjelenés volt a lényeg. Nem csodálom, hogy nekik is elegük lett az öltönyös-nyakkendős-vigyorgós korszakukból.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.07 0 0 28
Sziasztok,

Én mind2t imádom (Stones + Beatles)
és sok kalózom van tőlük.

thesaint:

Jelenleg a Mammutban is találsz Beatles-bootlegeket, igaz, méregdrágán. Ezeket (yellow dog széria: Unsurpassed Masters, Ultra Rare Trax stb.) én úgy 93-95 környékén szereztem be. Mindig csak pici boltban kapni ilyesmit, nagyok nem foglalkoznak vele. Még egy hely, ahol sok ilyen van: Lemezkuckó, Király u. 67.

Tetőkoncertem nincs, igaz, asszem hangkazettán megvan a dolog. Meg sok kazettám van, ami a Let it Be forgatása alatt feljáccott, örömzenélt idegen számokat tartalmazza.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!