Az a szűrő. Alulról lehet kivenni, de nekem úgy be volt állva hogy esélyét sem láttam a cserének, nem akartam hogy az erőltetést a hűtő bánja így maradt a régi.
Szóval tegnap megvolt a hűtő csere, élőben nehezebb volt mint a leírásból gondoltam volna de estére meglett.
Lehet legközelebb inkább fizetek érte, habár így a menetfény kábeleit sokkal optimálisabban tudtam elrendezni.
Csakhogy a gyakorlati tapasztalat azt mutatta hogy nem volt megkopva. Ott ment szarra a lanckerek ahol a lanckopast (nyulast) nem kezeltek, hanem jartak vele.
A márkaszarozást mi kapjuk. Nap mint nap. Köztudott az Olasz járgányok megbízhatatlan, folyton elromló, pénztemető gépek, de, ha ilyen problémái lennének......
Nem hiszed el, volt olyan, hogy azt mondtam, van bőséges szerszámkészlet a csomagtartóban, ha útközben elromlik meg tudom javítani:) Erre mit mond, na ugye:)
Alfat meg evtizedekig gyartottak 60 ezres vezerles cserevel.
A kis vw motorok kozul nem csak a tsi lancbeteg hanem a szivo is. Nalunk az egyik 42 ezernel ugrott at. Gondolom az is patron hibas volt. Ahogy hallottam ez neputobetegseg.
A hozzá nem értés. Az 1.3 Multijetnél nem a lánc szakad. 250-nél kell cserélni de olyan, mint az új. A feszítőpatron okozhat galibát. De addig a Bömbiben már kétszer cseréltek főtengelyt... :)
Na megnéztem ami ki lett szedve, azon eléggé fix az a vastagabb hengeres rész, Csatolok két képet. Most vagy ez a szűrő és integrálva van, vagy máshol van és nem találtam meg.
Ha szemből nézzük akkor jobb oldalon van egy kis kitüremkedés-féleség a hűtő oldalán. Ott van a szárító szűrő az e-Learn és a rajzok alapján. De majd holnap meglátom.
Tudtommal meg a légkondimotor feletti kis aluhenger alakú valami a száritószürő.Legalábbis töltésnél a szaki EZT MONDTA. Érdemes cserélni sok mocskot megfog.
Tudtommal bele van tekerve a klímahűtőbe, talán abba mennek be a csövek? Én pénteken fogom csinálni, majd akkor meglátom, eddig még nem volt dolgom vele.