Keresés

Részletes keresés

V-Man Creative Commons License 2007.08.22 0 0 870
nem ott, hanem SPORTMAX
Előzmény: rich.mond (869)
rich.mond Creative Commons License 2007.08.22 0 0 869

Sziasztok!

Hol fogjátok játszani hazai meccseiteket?Pontosan hol van az az Újbuda Sportcsarnaok-már ha ott játszotok?

ÜDv!

OGSE Creative Commons License 2007.08.22 0 0 868
HONLAP?????????????
Einiexia Creative Commons License 2007.08.19 0 0 867
Egyetértek, hogy Kordyuknak nem úgy megy a játék, ahogyan azt sokan vártuk tőle, sőt!!!! Megkockáztatom, hogy egy-egy "régi" golis jobb nála, legalábbis az utóbbi edzőmeccsek ezt mutatták!  Azt azonban nem értem , hogy milyen alapon kellene a Tápai Andreának többet játszania, hiszen az EGÉSZ alapozást kihagyta.....:(
maresz2 Creative Commons License 2007.08.19 0 0 866
2007. augusztus 22. 16:00 Levanger HK - Goldberger SE előkészületi (Köfém sportcsarnok)
Előzmény: maresz2 (865)
maresz2 Creative Commons License 2007.08.19 0 0 865
Igen, most szerdán (aug. 22) lesz a meccs Fehérváron a KÖFÉM csarnokban délután 4 órakkor.
Előzmény: pagare (864)
pagare Creative Commons License 2007.08.19 0 0 864

Még júliusban olvastam róla, hogy lesz egy nyári edzőmeccs vmelyik norvég csapattal. Tudtok erről vmit? A Levanger tudtommal itt van Magyarországon a Terszol-kupán. Lehet, hogy a Levanger az ellenfél? Vagy az egészből nem lesz semmi?

pagare Creative Commons License 2007.08.19 0 0 863
Hát a látottak alapján a Cori valszeg nem ragaszkodott hozzá. Mondjuk nem is csodálom. Ez a teljesítmény még a Goliban is édeskevés, hát még ott...
Előzmény: maresz2 (861)
pagare Creative Commons License 2007.08.19 0 0 862

Azt hiszem én írtam ezt a levezetés dolgot. De ez nem kijelentő mód, csak a Hódmező elleni meccs során a játéka alapján (lassú, körülményes, keveset ütközött) ilyen benyomást keltett bennem. Hidd el, a péntek délutáni meccsen ahhoz képest elég jól játszott, volt néhány betörése stb.

Valahogy jó lenne tudatosítani benne, hogy ennél jóval több kell, mert szerintem azért ennél többet tud, csak még mindig nagyon keveset vállal. A Hódmező meccsen pl. rengeteg labdát eladott, gyermeteg kapuralövések jellemezték. Meg kellene szakadnia a pályán, remélem a tétmeccsekre változik a hozzáállása.

Összességében a leigazolása idáig melléfogásnak tűnik. Legalábbis azt a játékot, ami az nb1-ben tőle szükséges lenne, az általam látott 3 edzőmeccs közül egyiken sem nyújtotta...

Előzmény: tommy d'angelo (860)
maresz2 Creative Commons License 2007.08.18 0 0 861
Szerintetek Kordyukot miért engedte el a Cori? Mert már nem tudott olyan szinten játszani, ami elvárható lett volna tőle. Én mondjuk még várnék vele egy kis időt, mielőtt kijelenteném, hogy levezetni jött ide, fog Ő még jobban is játszani! ;)
Előzmény: tommy d'angelo (860)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.18 0 0 860
Az egy dolog , hogy a Derecske -6 al fordult a második félidőre,mégis legalább a második 30 percet megnyerte. Egy meccset 2 félidőre játszanak. Én azt se bánom ha minden meccsen -10 zel fordulunk a második játékrészre ha győztesen hagyjuk el a pályát !

2 hét múlva eldől mi vagyunk a jobbak vagy a Derecske? Utóbbira gondolni se merek !
A Fradi mentségére legyen mondva 2 nap alatt játszottak 3 meccset 8 mezőnyjátékossal ráaádsul ők nem játszották azt messzemenően mint amit tudnak még így tartalékosan is.
Az újakkal kapcsolatban lehet én vártam el túl sokat.
Kordyuk nekem is nagy csalódás a tegnapi meccs után, amilyen nagy csinaddrattával be lett harangozva, hogy EHF kupa győzelemben érdemei vannak stb, a legnagyobb név , hát ahhoz képest..........
Van egy olyan érzésem mint amit itt már valaki írt, levezetni jött ide :(

Vitatkoznom kell veled. Én nem látom, hogy bármelyik játékosnak nagy lenne az arca.
Előzmény: pagare (859)
pagare Creative Commons License 2007.08.18 0 0 859

A délelőtti meccs tényleg csapnivalóra sikeredett, bár gyalázatról talán nem beszélnék. Sajnos nagyon sima vereség lett.

Délután viszont 35-40 percig jó volt, az első pár percet leszámítva. Sajnos a 2 leányzó erősen megfújta a hazai pályát, a Fradinál talán nem is volt kiállítás, viszont a Golitól folyamatosan szórták ki az embereket. Tettek róla, hogy végleg elmenjen a meccs, bár anélkül is vereség lett volna, ezért sem értem mi motiválta őket...

A Derecske tényleg csak hárommal kapott ki, de a félidő -6 volt náluk, míg itt 11-11. A 2. félidőben a hírek szerint ott nagyon kiengedett a Fradi. Ezzel együtt a Derecske sztem erősebb csapat jelenleg és sajnos jobb a játékosállománya. Sokat kell fejlődni, mert ez így nagyon nehéz lesz. És erre nincs túl sok idő, hiszen 2 hét van a rajtig...

Az újak közül Kordyuk nagyon kilóg, de ezt már a Vásárhely elleni meccsen is látni lehetett. Ahhoz képest most egész jó volt. Mindenesetre én is sokkal többet vártam tőle, de ő nem fogja megváltani a világot, ez tiszta sor. Sokat alibizik is sajnos.

Én pl. Tápainak több bizalmat adnék. Nem sok lehetőséget kap...

Mindenesetre kicsit több alázatot várnék, és sokan nem veszik fel ezeknek a meccseknek a ritmusát. Gyorsabb, pontosabb játék kellene. És néhány játékosnak kicsit nagy is az arca, csak azt nem értem miért. Egyesek talán indokolatlanul sok lehetőséget is kapnak (ki tudja mi okból), míg mások elég keveset. Azért vicces volt a 2 kispad képe: a Fradinál 3 ember, a Golinál viszont 11-en szorongtak a padon.

Sokan szinte alig játszanak, 8-9 mezőnyjátékossal viszont elég nehéz lesz végigvinni a szezont. Mi lesz, ha (ne adj' Isten) 1-2 alapember kidől sérülések miatt??? Majd éles meccseken kerülnek bevetésre olyanok, akiknek totális meccshiányuk van?

Előzmény: tommy d'angelo (858)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.17 0 0 858
Az első meccsen nem voltam de edzőmeccs ide vagy oda az eredmény gyalázat !
Tegnap a Derecske mégis csak 3 góllal kapott ki.

A délutáni meccs után amit láttam vegyes érzelmeim vannak. Ne keressen ebben előitéletet senki de a két hölgy aki vezette a meccset bizony elég rosszul végezte munkáját. A támadásban egész végig határozatlanok voltunk. a bajnokságban az ilyen támadásokért rég el fogják venni tőlünk a labdát.
Az első félidőben amolyan "Berendi jelenségként" alig volt csere :)
A második félidőt pedig gyakorlatilag emberhátrányban játszottuk, de volt kettős emberelőnye is a hazaiaknak.

Egy meccs alapján nehéz pontosan látni mire lesz képes a csapat. Skyvókerrel tökéletesen egyetértek. Az új játékosok nem igazolták, hogy a csapat huzóemberei lennének, ez különösen igaz Kordyuk-ra akitől jóval többet vártam.
Kell még egy kis idő amig összecsiszolódik a csapat.
Az edzőmeccseket nézve szerintem elkelne egy-két olyan meccs is ahol gyengébb csapat ellen játszunk , mert a győzelem önbizalmat adhat. És ezen a délutánon ez is hiányzott.
maresz2 Creative Commons License 2007.08.17 0 0 857
Gólszerzőket nem tudsz véletlenűl írni? Ki volt a legjobb a délutáni meccsen?
Előzmény: skyvóker (856)
skyvóker Creative Commons License 2007.08.17 0 0 856
Hát délelőtt jól megtévesztettük a Derecske jelenlévő megfigyelőit... Ott a játék volt vicc, és igy megtévesztő, délután meg az eredmény :-) Ha leendő ellenfeleink csak a délutáni meccs eredményét nézik,hátradőlnek... De ha látták volna ezt a játékot,már nem biztos,hogy legyintenek... :-) Köszi csajok, már épp kezdtem kétségbeesni..
nicko Creative Commons License 2007.08.17 0 0 855
Goldberger-FTC 18-34
Előzmény: skyvóker (854)
skyvóker Creative Commons License 2007.08.17 0 0 854
Hát ez a meccs gyalázat volt, gyakorlatilag kiröhögtettük magunkat, egyáltalán nem csodálkoznék,ha a Fradi a délutáni meccsre már nem jönne el,mert még edzőpartnernek se tekintenek bennünket. Vagy az ifit küldik el. Nem tudom,hogy lehet-e délutánig ilyen gyomros után felállni... Újra kéne gondolni a reális célokat. Egy-két új igazbeolásunk,aki már komoly tapasztalatokkal rendelkezik állitólag az NB I-ben, a tavalyi NB I/ B -be se fért volna be. Pedig tőlük várnánk,hogy tartást,bátorságot adjanak. Háááát...
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.16 0 0 853
Holnap az első meccs a Fradi ellen a Sportmaxba lesz! A délutáni biztos , hogy a Népligetben?

Ma szoros meccsen kapott ki a Derecske holnapi ellenfelünktől.

A Vágsellye elleni meccsek eredményeit nem tudja valaki ?
pagare Creative Commons License 2007.08.15 0 0 852
Úgy hallottam, hogy az egyik meccs x lett, a másik meg 3-4 gólos vereség. Ennyi infóm van.
Előzmény: maresz2 (851)
maresz2 Creative Commons License 2007.08.15 0 0 851
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mit játszott tegnap a Csapat a Vágsellye elleni két meccsen?
Attila G. Creative Commons License 2007.08.14 0 0 850
OK. :)
Előzmény: tommy d'angelo (849)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.14 0 0 849
Mert nem biztos, hogy ez az igazság, csupán az én tippem :)
Előzmény: Attila G. (848)
Attila G. Creative Commons License 2007.08.14 0 0 848
OK. Rendben értelek. De akkor miért nem tudják ezt írni?
Előzmény: tommy d'angelo (847)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.14 0 0 847
Nem hiszem hogy a Tromos csarnok ne felelne meg az Nb1 es követelményeknek !
Évek óta rendeznek itt nb1 es férfi meccseket , nőit ne lehetne itt tartani ?
A Szpari csarnok pl hogy kapta meg a liszenszet ? Sokkal rosszabb állapotban van mint a Tromos!

Az indok inkább az lehet, hogy a vezetőség elegánsabb környezetben szeretné fogadni az ellenfeleket meg a szurkolókat.

Pénteken a Fradi ellen játszunk 10,30 kor és 15,00-kor a Népligetben. Utóbbi időpontba végre megnézhetem Kovács Péter munkáját :)
Előzmény: Attila G. (846)
Attila G. Creative Commons License 2007.08.14 0 0 846
Így már egy fokkal érthetőbb, hogy miért "költöztetik" a CSAJOKat Újbudára.
De azért érdekelne, hogy mik azok az "előre kiírtak".
Előzmény: pagare (845)
pagare Creative Commons License 2007.08.14 0 0 845

Óbudáról Újbudára

2007. augusztus 13., 22:15

Még be sem mutatkozott az élvonalban, máris költözik a Goldberger nőikézilabda-csapata. A női NBI-be frissen feljutott csapat eddigi mérkőzéseinek helyszíne nem felel meg az előre kiírtaknak, ezért vándorolni kényszerülnek.

Igaz, Buda marad, de nem Ó-, hanem Új-: a XI. kerületben sikerült megfelelő termet találni, méghozzá a nemrég elkészült Sportmax nevezetű sportkomplexumban. Kovács Péter együttese így csak félig lesz hazai pályán, igaz az első fordulóban a szintén újonc Derecskét azért illik legyőzniük “házigazdaként”. A csapatnak természetesen nem az a dolga, hogy a teremgondokkal foglalkozzon, ezért kedden és pénteken 2-2 edzőmérkőzés szerepel a programban. A hét második napján Vágsellyén játszanak edzőmérkőzéseket a helyi csapattal, míg pénteken a tavalyi bajnokság győztesével, a Fradival fognak mérkőzni. Érdekesség, hogy Zsiga Gyula távollétében Németh Helga a Fradi megbízott edzője, így ő játékos-edzőként lesz nevezve.

kezilabda.info

tommy d'angelo Creative Commons License 2007.08.13 0 0 844

Az obudaisport.hu oldalon van egy cikk amit a handball.hu is átvett, van benne egy mondat :

"Az óbudai önkormányzattól ugyan volt ígéret arra, hogy megpróbálják megoldani az együttes teremgondjait, mégsem sikerült olyan helyszínt találni, amely megfelelő lenne egy élvonalbeli csapat számára. "

Kiváncsi lennék mit próbáltak megoldani ? Egy cirkusztól szerettek volna óriás sátrat bérelni ?
Az önkormányzat azzal tudna segíteni ha nem adná el a sportpályákat áruházaknak !
pagare Creative Commons License 2007.08.12 0 0 843

Gondolom a vezetés sem jókedvében viszi ki a meccseket Kőérberekre, ha tényleg ott lesznek a meccsek. Régi gond a csarnok kérdése, nyilván törekedtek vmi optimálisabb megoldásra, de így sikerült. Az sajnos nyilvánvaló, hogy az óbudai sportszeretők megnyerését nem segíti a helyszín, de hát ez van...

Amúgy akit eddig érdekeltek a meccsek, azok kocsi nélkül is viszonylag egyszerűen oda tudnak menni a 41-es villamossal. A Batthyány térről 40 perc, a Móricz Zs. körtérről 25 perc villamossal. A megállótól meg kb. 4-5 perc a csarnok gyalogosan. A vili pedig 15 percenként jár. Azaz a belvárosból is ki lehet érni BKV-val kb. 1 óra alatt. Szóval azért nem olyan vészes.

Attila G. Creative Commons License 2007.08.12 0 0 842
Áhhá.
Sajnos én is azt az infot találtam a worldhandball.hu -n, hogy a Sportmax-ban lesznek a meccsek. Nem örülök!
Attila G. Creative Commons License 2007.08.12 0 0 841
Skyvóker? :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!