Ebben igazad van .Reggel óta a kocsival kínlódom.Tehát az a kis pöcök a kormányzárat szabályozhatja.Amióta a jelenség van azóta működik a kormányzár. De menetközbe szerintem nem kapcsolhat be mert a kulcstól nem bír az a pöcök középre ugrani.Az csak akkor megy középre ha kiveszem a kulcsot. Menetközben ez nem ok,mármint kivenni a kulcsot. Joe papa
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni gyújtáselosztó probléma miatt. A kocsi: 2000,04 havi felícia . A hiba :gyújtáselosztóbók kihúzom a kulcsot és baloldalról a nyílás feléig beugrik egy pocok,és nem engedi a kulcsot betolni utána.Ha egy pici csavarhúzóval visszatolom utána bemegy a kulcs és be is indul a kocsi.Rongálva sérülve nem lett,ezért nem értem. Ötleteket kérek orvoslásra ,hogy ne keljen cserélni a kapcsolót,elég húzós.Előre is köszi minden tanácsot ! Joe papa
Ha érdekel vkit vannak használaton kívüli spoilereim Felihez(98-ig). Nem törött, nincs fényezve. Felszerelése egyszerű, csak rá kell helyezni az eredeti lökösökre és azokka együtt visszacsavarozni a helyére. Első+hátsó spoiler, rácsozva + 1 hátsó lökhárító ajándékba. Az auto így fog kinézni: 45eHUF-ért vihetőek. + 1 MAcAudio láda, 25cm hangszóró, zárt-rendszerű, így a mérete sem nagy. szép a hangja, nem hangnyomásra készült doboz. 10eHUF
ide várom az érdeklődést: szalatnai1kukacfreemailponthu
Nem tekertünk rajta sokat, kb 3-4 menetemelkedést. Igen, változik az alapjárat is (fülre, mert még órás a műszerfalam). A gázbowden feszességére ügyeltünk, hozzáfinomítottuk azt a szorító gyűrűt 1-el bentebb tettük).
Ja még egy dolog arra figyelj hogy csak egy határon belül képes állítani és ha nagyon betekered a csavart a motor nem képes korrigálni és csak ki-be teker az alapjárat nem hintázik?
Igen ki kopot. Lehet javitani de kel estergalni tb. e van vele melo ha rendeen rendbe akorod teni. Nem draga a uj. De azert erdeme at nezni nem-e čak pitijaner hiba van a huzalon.
ma szembesültem azzal a problémával, hogy eltörött a kipufogóm csöve :S olyan pontosan, mintha elvágták volna. és észrevettem, hogy a motortól egészen a középső dobig teljesen el van rozsdásodva a cső. mit javasoltok? érdemes bontott kipufogó rendszert venni? ( a hátsó dobom is teljesen ki van már égve) esetleg baranyából valakinek nincs rendszere eladó?
Szia! Sejtem melyik állítócsavarra gondolhatsz, mert azon már állítottunk, de nem segített. És városon (Miskolc) belül messzebb lévő szerelőhöz se merek már elindulni vele, mert nem üzembiztos. Na nem mintha lenne ötletem, hogy melyik szerelő lenne megbízható, és nem csak egy próbálkozó alkatrészcserélő...
Hali! lehet hogy azon a ponton megkopott az alapjárati motor tengelye de van egy állítócsavar azzal tudsz rajta állítani és már nem oda esik a beállítás talán nem fog akkor annyit próbálkozni. Kicsit nehéz hozzáférni a gáz bowden alatt van azon kell állítani és az csak a hézagot állítja de a motor megtalálja a helyét.
De az enyém össze-vissza húzogatja, amit ha másvalamivel tenne, akkor még örülnék is neki :) de így elkeserítő. Alapjáraton is, és csak gyújtásráadás mellett is csinálja.
Szia! Ismerős a helyzet. Van akinek állítólag "betanult" magától az alapjárat, nekem nem. Csináltam én már mindent az egész éjszakán át lehúzott akku sarutól kezdve a Voodoo ráolvasásig, de végül csak a sz.gépes alapbeállítás segített. (Meg amúgy sem akarnám 6-800 km-en keresztül ezt szenvedni) Utána érdemes menni egy kört, amiben van mindenféle üzemi körülmény (egészen pici gázas, kis fordulaton haladás, kis gázas gyorsítás, padlógázas gyorsítás, stb.) és utána kiolvasni a hibakódokat. Ha a lambda még mindig bejelez, akkor sem kell megijedni! Az utángyártott szonda nekem sem működött jól, de ez azóta is tökéletesen, és nem 40e csak 12e. Jó, az sem öröm, ha ki kell fizetni, de azért vállalható.
Köszönöm. Tegnap este mentem vele, kicsit próbálgattam; most vettem csak észre, hogy a ford.számmutató le-fel ugrál, valótlanul mutat mindent, meg hogy a magas fordulatszám egy gázrugással visszaáll a normálisra. Ez összefügg ezzel a számítógépes "kiütéssel"?
Szia! Köszönöm a tippet, meg fogom nézni vagy nézetni. Jelenleg szervizekben próbálkozom, de az elsőszámú szerelőm azt mondta semmi 5lete nincs, 2 nap alatt nem talált hibát, így elhoztam a gépet.
Azt nem tudjátok mitől lehet, hogyha ráadom a gyújtást, akkor miért állítgatja magát a "motor"? Kattogó hangot hallani a motortérben, ami behallattszik az utastérbe is, és a gázbowden is jár picit (a motortérben láttam). Nem normális...
Tisztítás után kellett volna csinálni egy alapbeállítást is. Bár ha minden jól megy, akkor magától is helyreáll. Az enyém is 50kW-s és kellett neki vagy 6-800 km mire jó lett.
Ha helyreáll és utána minden jó lesz, akkor nem biztos, hogy kell szondát cserélni, legalábbis szerintem felesleges.
Köszönöm, kicsit megnyugodtam. Annyit még kérdeznék, hogy miután beáll, és nincs vele egyéb probléma (remélem így lesz), akkor is erőltetni kell, a lambda szonda vizsgálatát? Ha ezt elhanyagolom, milyen következménye lehet?Meg lehet-e egyáltalán még gyári alkatrészeket kapni Feliciához, és hol érdemes vásárolni? Eddig nem kellett ilyenekkel foglalkozni, egybe van (volt?) az autó.