I have just sent the Ayatollah of Iran a personal appeal asking him not to respond to our assassination of his top General with violence of any kind, but rather let me & millions of Americans fix this peacefully.
Listen to this special brief EMERGENCY PODCAST SYSTEM edition of my podcast, RUMBLE with Michael Moore, on most podcast platforms for free. And you can subscribe for free, too. We need to prevent war, any war.
Putyinnak nagy a hangja, de nincs világpolitikai jelentösége. Putyin annyi a Világnak, mint Orbán Európának. Igy aztán senkit nem érdekel, hogy Putyin sír vagy nevet.
Szerencsétlen CNN évek óta abból él, hogy szkeptikus. Némelyik CNN niemandból olyan csavarás jön ki, hogy nem hiszek a szememnek. Amerikaellenesek mint itt Kero.
Igy aztán nem meglepö, hogy a nézöszámuk évek óta csökken.
Újév napján bukkant fel Twitteren az a felhasználó, aki több tízezer, a Cambride Analytica belső üzelmeibe betekintést engedő dokumentum nyilvánosságra hozását ígéri.
A Cambridge Analytica volt az a politikai tanácsadócég, amelyik legalább 87 millió Facebook-felhasználó adataihoz jutott hozzá, és melyre építve segítették a brexitpártiak, illetve Donald Trump kampányát is.77
Igen, ezért kell trükköznie. Szerintem viszont a Szolejmani eltakarításához kapott segítséget az iráni legfelsöbb vezetéstöl, söt lehet, hogy Asszad-éktól is. Egyrészt a fazon kezdett túl erös hatalmi tényezö lenni Irán-ban, s a legfelsö iráni vezetésnek nem hiányzik egy katonai puccs. Az is lehet, hogy egy alku részeként beáldozták, mint egy gyalogot. A szíreknek is kezdett szerintem már túl kényelmetlen lenni az ipse, mert teljesen önállósította magát Szíriában.
Szerintem Trumpi ki akar szállni Irakból és Szíriából. Most az iraki parlament és kormány haza fogja küldeni az usákokat. Azok meg elöbb-utóbb menni fognak, mert belebonyolódnának egy nagyon költséges, hosszan elhúzódó háborúba. Ha meg Irak-ból le kell lécelniük, akkor szíriai jelenlétük sem tartható továb az igencsak hosszú és kétséges utánpótlási vonalak miatt (az ár/teljesítmény arány kurvára leromlana).
Szokasa szerint jol bekavarta a libsiket. Eloszor belengeti hogy elhagyjak Irakot , majd csendben var mig elkezdenek szervezkedni , aztan a megfelelo pillanatban lecsapnes likvidalja a celszemelyt.
Nem orulok neki , de megbizok Trumpban hogy tudja mit miert tesz.