Keresés

Részletes keresés

Fickooo Creative Commons License 2020.06.18 0 0 17889

Nálam fehér így 7 év után, de ezt a büzösséget az utobbi fél évben tapasztalom. Kivancsi vagyok vki tapasztalt e hasonlot. 

Előzmény: drakkvuff (17888)
drakkvuff Creative Commons License 2020.06.17 0 0 17888

Én ilyet nem,nálam sárga mint a vizelet..

Előzmény: Fickooo (17887)
Fickooo Creative Commons License 2020.06.17 0 0 17887

Sziasztok!

 

Itt lévők közül van vki aki észrevette, hogy a sperma olykor olykor büzösebb? Nekema színe fehér, viszont ezt a büzösséget az utobbi időben tapasztalom. Nem mindig de elég gyakori. Ez maga a gyulladástól lehet vagy más okozza? Anno minden szar tesztet megcsinaltattam 2 x is..minden negativ. -Amit ehhez hozza tudok füzni

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.17 0 0 17886

Meglátjuk mit hoz a jövő. 

 

Jelenleg jó a helyzet, nekem mindegy milyen kifejezést használunk, hogy gyógyult avagy tünetmentes. 

Ezzel az állapottal kilehet egyezni.

 

Viszont mivel már több mint két hónap eltelt az AB óta, ezért szerintem futok még egy kört a baktériumokra, hiába nyugis most a helyzet. 

 

Ha most sem találnak semmi baktériumot.. akkor nem kizárt, hogy kell majd csinálnom egy góckutatást. 

 

Kb 10 nappal október 3-ra tüszős mandulagyulladással/heveny felső légúti fertőzéssel küzdöttem... és azóta se tuti a torkom. Slejm képződés, pirosság a garatíven most is megvan, de nem fáj, mint akkor. 

 

Lehet nem ártana kivetetni a mandulákat. Tud trükkös dolgokat produkálni egy gócos mandula, az orvos szerint. Akár a húgyutaknál is...

 

 

 

drakkvuff Creative Commons License 2020.06.16 0 0 17885

Ez fura..ugye a másik fórumon ha olvastad,nekem 4-én volt kétoldali sérvműtét,és nekem is fáj hátul a vese tájékon..Mondjuk nekem 20 éve van prosztata gyulladásom,de ez új..katéterezés nem volt,ergo attól nem lehet,maximum ha nem volt steril a kacsa..nem tudom hova tenni,ma elkezdtem Movalis-t szedni(nsaid reumaatológiai gyulladáscsökkentő) ha nem múlik akkor tenyésztés+labor.

Előzmény: Tarzy52 (17884)
Tarzy52 Creative Commons License 2020.06.16 0 0 17884

Üdv!

Köszönöm  akkor ez nálam inkább vese probléma, felfázás......stb lehet. Az előzményem az, hogy volt egy lágyéksérv műtétem,ami előtt volt egy urológiai vizsgálat ami negatív volt PSA-ra de "jóindulatú m

egnagyobbodást diagnosztizált a doki.

Igazából a derekamnál érzek fájdalmat hátul, ott ahol a veséim vannak.

 

 

Előzmény: Ricciardo (17883)
Ricciardo Creative Commons License 2020.06.16 0 0 17883

Hello. Ha akut akkor alhasi eges, szuras szokott lenni. Ha mar kronikus, es a pr. van mar celkeresztben hosszabb ideje, akkor a legjellemzobb a gattaji eges, fajdalom. Kronikusnal az ido haladtaval joval enyhebbek a tunetek.

Előzmény: Tarzy52 (17882)
Tarzy52 Creative Commons License 2020.06.15 0 0 17882

Sziasztok, új vagyok itt, amúgy szeptemberben leszek 68!

 

Milyen tipikus fájdalmas helyek jelezhetik a prosztata gyulladás jelenlétét?

Előzmény: Ricciardo (17881)
Ricciardo Creative Commons License 2020.06.15 0 0 17881

Tehat osszefoglalva neked a masszazs es a norfloxacin tett jot. En szedtem ilyen gyogyszert 1 honapig, megsem tudom azt mondani hogy 100% os eredmenyt hozott. Nalam pont az emlitett 2 korokozo nem volt vizsgalva std- n,ugyhogy nemtudom volt e de ravalo gyogyszereket szedtem kesobb.Pl metronidazol jo rajuk inkabb. Norfloxacin nelkul, az ido elorehaladtaval is lehet hogy jobban lettel volna,bar kitudja. Varj meg azzal az orulessel,nekem is voltak jo idoszakaim, aztan sosem tudhatod hogy egy hideg telen mikor lobban fel a fajdalom es mikor vert tabort a mellekherekben. Mert egy ido utan benne van ez is a pakliban. Kivanom a legjobbakat.

Előzmény: Törölt nick (17874)
L169OM Creative Commons License 2020.06.15 0 0 17880

Én azt tudom javasolni akiknek gyengébb az immunrendszere prosztata tájékon, hogy használjanak mindig kotont, tornáztassák az alsó izmokat, 2-3 naponta ejakuláljanak. Ezek nekem segítettek hogy AB nélkül is elviselhetőbb legyen a fájdalom.

 

Fickooo Creative Commons License 2020.06.15 -1 0 17879

Ja és hozzáteszem anno nekem is voltak tünetmentes időszakaim, most meg oda jutottam ettől a szartól, hogy prosztata mütétem volt, most pedig a hugycsőplasztikára várok. Ne juss ide soha azt kivanom, és probalkozz meg mindennel, főleg ha van rá pénzed.

Előzmény: Fickooo (17878)
Fickooo Creative Commons License 2020.06.15 0 0 17878

OOO haver, ne haragudj h ezt írom, de 2.3 hó "tünetmentesség" utan ne jelentsd azt ki h ennyi volt, mert ezt minden itt lévő jol, és pontosan tudja hogy vannak hasonlo időszakok! Majd ha minimum 1 év eltelt akkor kijelenthető a dolog, de ennyi idő után nem. Én az itt lévők közül nem hallottam még olyat h barki kijött volna ebből ..persze biztos vannak akik mar jobban vannak enyhébbek a tünetek, de ez örökké bennünk marad, jobb ha ebbe ringatod magad! Ne haragudj ha lehuzo a story, de itt mar mindenki kipróbált mindent, és hidd el h mas is ott hagyott 100e ket a dokiknál!

Előzmény: Törölt nick (17874)
L169OM Creative Commons License 2020.06.14 0 0 17877

Kicsit offtopic, de fitymafék sérüléseket szerintetek milyen krémmel, borogatással lehet kezelni, hogy gyorsabban beforrjon?

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.13 0 0 17876

Kiegészítés:

 

Sok orvos nem tartja reálisnak, hogy a gardnerell és az atopobium okozná a prosztatagyulladást, mert azok a női hüvelyflóra részei... csak nem mindegy, hogy ezek vannak többségben vagy a "jó" lactobacillus flóra. Ha az előbbi, szerintem az okozhat prosztatagyulladást. Ezek normál baktériumok, nem nemi betegség, tehát idővel kipucolja őket az immunrendszer, hiszen test idegenek egy férfinél, a hüvely a természetes élőhelyük, nem a húgycső és prosztata, de addig összehoznak egy gyulladást.

 

Nekem csak ez volt pozitív, pedig több tesztet csináltam, több alkalommal is, std-re. 

 

A nolicin elmulasztotta, a maradék tünetet pedig a masszázsos kezelés.

 

 

Az orvosom szerint persze nem csak nemi úton juthat be baktérium.. ha elvékonyodik a bélfal, azon keresztül is átjuthatnak a baktériumok a prosztatába és mivel írod, hogy állandóan baj van az emésztéseddel, hasaddal, évek óta, akkor viszont azt nem lehet az antibiokra fogni... én kivizsgáltatnám magam a belekre a helyedben. Bélgyulladásod is lehet, vagy IBS..

Előzmény: Törölt nick (17875)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.13 0 0 17875

1 hónapig ne szedj antibiotikumot.

 

Utána egy teljeskörű STD teszt.

 

Főleg a Chlamydiát nézesd a szemed miatt. Ureaplasma.

 

Ha ezek negatívak, akkor rendbe. ez a része.

 

Gardnerella, atopobium nekem is volt hugycsőtenyésztésben, megoszlik a vélemény, nekem szerintem ez okozta a prosztatagyulladást mivel más pozitív eredményem sose volt, semmire.

 

Nolicin és hetente prosztmasszázs engem helyre rakott.

 

A gyomrodat pedig szerintem hazavágta a sok antibiotikum.. Ezért olyan a széklet.

 

 

Probitotikumot toljad, savanyú káposzta, fermentált ételek, hogy visszaálljon a bélflóra.

 

 

 

Az a hátulütője a sok AB-nak, hogyha feleslegesen írják fel, hogy szétb.ssza a szervezeted... én ha már nincsen baktérium akkor is lehet rossz a közérzeted, de az már a sok ab mellékhatása.

 

És igen, meglehet gyógyulni, de hosszú.

 

 

Előzmény: Zeno911 (17836)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.13 0 1 17874

Sziasztok!


Rég jártam erre, elmesélném egy kommentben a történetem folytatását, amelynek előzményét itt olvashatjátok: 17567

 


Előjáróban annyit mondanék, hogy van gyógyulás ebből a "betegségből" (egyébként nem betegség). Nem tudom kinek milyen típusú problémája van, de ha régóta szenvedsz akkor is van gyógyulás szerintem. Mivel lényegében úgy érzem magam, mint október 3-a előtt, amikor minden elkezdődött, ezért lemerek írni ilyeneket.


Fontos dolog, ha nem tetszik ne olvasd, vagy ne fogadd meg a tanácsot, nem akarok senkit sem befolyásolni semmire, azt fogom elmesélni, hogy gyógyultam meg és hogy vészeltem át életem legelső igazi mélyrepülését, pokoljárását. Nem tudom, ki hogy járt, engem nagyon megviselt az elmúlt fél év... depresszió, öngyilkossági gondolatok.. olyan dolgok és gondolatok fordultak meg a fejemben az -állapotom- (ez fontos) miatt, amit sohasem hittem volna, hogy velem ilyen megtörténhet.


Szóval az előzmény leírva, az állapotból való feljavulásra helyezem a hangsúlyt és az útra, amin átmentem.

 


----

 

Rengeteg pénzt elköltöttem a gyógyulásra, úgy nagyjából már korábban összeszámoltam a veszteségeket, károkat (az egészségemen túli anyagi dolgokat) nem bánom a pénz veszteséget, mert végül megtaláltam azt az orvost, aki meggyógyított, csak azt bánom, hogy azt a 700-800 ezer forintot nem Neki adtam, ami elment az ijedtség és kapkodás miatt.


A mélypont akkor volt kb, amikor a linkelt kommentet írtam.. nem erős, de borzasztóan irritáló és idegesítő fájdalmaim voltak, amik a nemi életemre is kihatással voltak... volt olyan időszak, amikor a szerszám sem működött... azt hittem impotens leszek vagy maradok vagy faszom tudja.. ilyen fiatalon, gyerek nélkül, ráadásul, most ez lehet visszatetsző lesz, de tisztában vagyok vele, hogy tetszek a nőknek a legtöbb esetben, szóval úgy maradok impotens, hogy azt is el kell viselni, hogy annál, meg annál a nőnél is lett volna esélyem... persze ez már nem szempont, van stabil párkapcsolatom, de az is megromlott volna, ha az az állapot megmarad...


Emiatt jött a depresszió meg az öngyilkossági gondolatok.


Leugrom a 10.-ről, ha nem múlik el... nyakon szúrom magam a konyhakéssel, ha nem múlik végre el... nem állandóan voltak ezek persze, csak amikor meggyengült a kitartásom vagy rossz gondolataim támadtak, mert mondjuk visszajöttek az erősebb alhasi fájdalmak.. nálam ilyen periódikus jellegű volt, volt amikor egészen elviselhető volt a szituáció, volt amikor meg legszívesebben hasba szúrtam volna magam.


Itt már azért túl voltam pár orvoson és elbaszott pénzmagon szóval eléggé kétségbe voltam esve. Úgy éreztem, hogy már voltam mindenhol (főleg férfi orvosoknál, ez volt a hiba, később kifejtem), a világ összes pénzét elkölthetem orvosokra, akkor sem fogok meggyógyulni.


Elkezdtem templomba járni, imádkozni (én.. pfff.. azelőtt meg anyámat szentfazekaztam meg csesztettem ezzel) hogy valahonnan kapjak erőt és kitartást a tovább menetelhez, mert én így ebben az állapotban nem fogok leélni még 20-30-40 évet, az egészen biztos, kiugrok a ge.ibe a 10-ről...


Hála az égnek, ez a dolog segített átlendülni a kritikus pillanatokon és február végén találtam egy olyan orvost a Medicina Egészségközpontban, akinél végre elindultam felfelé a sötétből, mivel javulni kezdett az állapotom.

 


A doktor(nő) két problémát állapított meg nálam:

 

Krónikus Prosztatagyulladás és valószínűleg ebből kifejlődött krónikus kismedencei fájdalom (cpps).


Vizelet vizsgálat baktériumra nála is negatív.

 

Ugye Ti is tisztában vagytok vele hogy két féle prosztatagyulladás létezik a bakteriális okozta és az úgymond "steril" gyulladás, amikor bármi más miatt gyullad be, nem a baktériumok miatt.


A tv-ben láthattok olyan reklámot, amikor nőknek reklámoznak hüvelykrémet vagy ilyesmit, mert a hüvelyflórájuk valami miatt felborult (mondjuk antibio szedése miatt) és hogy ez mivel jár náluk. Na, ha udvaroltok egy nőnek és esetleg elmondaná, hogy a hüvelyflórájával van valami, vegyétek komolyan. Nyilván nem fogja elmondani, mert vagy szégyelli vagy nem is tud róla... óvszer. Ez a tanulság. És rengeteg szenvedést megtudtok spórolni magatoknak.


Na, a lényeg, hogy nálam ez a felborult hüvelyflóra durrantotta be a prosztatát.


Amilyen kezelésben részesített a doktornő:


Március 5-én kezdtem el a Nolicint és 26ig szedtem.. kb két doboz ment le, a második doboz már a biztonsági volt. Az első pár nap után Bibliába illő feltámadást mutatott az állapotom és az orvosom is így tapasztalta a rektális vizsgálaton, ami kicseszettül kellemetlen az első néhány alkalommal, de az antik után már tűrhetőbb volt jóval.


A kúra közben hetente kellett járnom és ezt minden krónikus proszttal küzdő jól vésse az agyába, prosztatamasszázs... DE NEM MAGADNAK... mert te nem vagy orvos.. k.rvára nem mindegy hova nyúlsz és mit "nyomogatsz" milyen erővel és meddig.


Jól alakultak a dolgok márciusban, kezdtem látni a fényt az alagút végén.


Aztán nem bejött a kib.szott vírushelyzet ? Hát mondom ilyen nincs b.zdmeg... ver az Isten keményen. Végre megtaláltam azt az orvost, aki tudja mit csinál és meggyógyít, erre nem tudok menni hozzá, mert leáll az ország és a rendelők is, a dokinőm meg pláne leállt, mert veszélyeztetett korosztályba tartozik.. márcus 19-én voltam utoljára, k.rvára kétségbe estem, mert aggódtam, hogy egy nagyobb kihagyás a kezelésben megakasztja a gyógyulásom.


Fu cseszd meg de rossz volt, úgy jöttem el tőle, hogy majd valamikor találkozunk, amikor lecseng a járvány.. 
Ugyanakkor minden tiszteletemet megérdemli, mert amúgy már március 19-én sem kellett volna fogadnia, csak már bevoltam írva és nem akart elküldeni.


Március végén már azért jóval jobban voltam mint január, februárban, annak ellenére, hogy néha visszajött a fájdalom és mivel nem tudtam hozzá menni, ezeken a napokon bevettem egy cataflamot mindig... hatott... ahogy telt az idő nem jött vissza a fájdalom és a nemi életem is rendeződött, újra éreztem az erőt a szerszámban. Fontos az állandó partner nekem az a tapasztalatom, tehát a prosztatának ürülnie kell. Fontos a rendszeres nemi élet, gyorsítja a gyógyulást.


Áprilisban leállás, karantén meg miegyéb, de jól elvoltam.. májusban már kezdtem úgy érezni magam, mint október 3-a előtt.


Most június 11-én voltam a dokimnál először, március óta. Szerencsére jól van, nem kapta el a koronát.


Prosztatamasszázs, egészséges, a helyzet cikisségén és kellemetlenségén oda nemillő fájdalom nem volt, cpps, lekopogom, remélem elszállt.


3 hónap múlva kell legközelebb mennem.

 

Remélem minden jó, ha a vége jó és nem jön többet vissza egyik fajta fájdalom sem, sem a prosztata sem a kismedencei.


SZÓVAL JÓL VAGY0K VÉGRE! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem kell megdöglenem 2x évesen.

 

--------------

 

Most összefoglalom, amit a dokinő mondott nekem ezzel a problémával kapcsolatban:

 

- A krónikus prosztatagyulladás nem betegség, hanem egy állapot. A prosztata szövete a gyulladás miatt megkeményedik, felszívja magát. Ez okozza a fájdalmat. Ki kell masszírozni, fel kell oldani és megkönnyebbülsz. Vannak esetek, amikor már egy ilyen alkalom elég, de addig kell csinálni, addig kell járni az orvoshoz, amíg a prosztata szövete nem keményedik vissza, hanem normális marad.


- A gyógyulás hosszú folyamat. Az eleje lesz éles és a vége, amikor egyszerűen megszűnik a fájdalom és nem jön vissza többet. Kis lépésekkel, de bekövetkezik a gyógyulás.


- Persze vannak dolgok, amikre továbbra is oda kell figyelnem... hiába gyógyultam meg. Hosszú ideig hideg, vagy éppen forró vízben nem ülünk, hideg víz után, wellnesskedés stb fürdőnadrág csere.


- Még 3 hónapig kell szednem prosztatát védő étrend kiegeket. Most a Prostrayol fortet írta a dokinő, de azelőtt Urosthemolt szedtem, Biocos Prostamen is jó. Csalántea jó, Kisvirágú jó. Ezek mehetnek továbbra is, ha van idő rá.


- 3 hónap után tökmagolaj , tökmag mehet az élet végéig... ez is védi a prosztatát.

 

 

-----------------

 

Szóval van kiút, kitartást és jobbulást mindenkinek aki még szenved! 

Namurlan Creative Commons License 2020.06.04 0 0 17873

Személyesen nem jártam ott, de elkezdeni mindenképpen érdemes, mert csak nyerhetsz vele. Ha megcsináltatod a teszteket és kimutat valamit, akkor azt lehet kezelni, és a tünetek elmúlhatnak. Nekem pl. anno ureaplasma-t mutatott ki egy teszt és egy kőkemény AB kúrával sikerült kiirtani. 

 

 

Csináld, magától ez nemigen fog elmúlni. Komplett STD tesztelés, ondótenyésztés, vizelettenyésztés. Hajrá!

Előzmény: Altrix29 (17871)
Ricciardo Creative Commons License 2020.06.04 0 0 17872

Vizeletbol ne is csodalkozz hogy negativ minden. Tobbnyire az ejakulatumban szoktak kimutathatok lenni. Bar ott csak ilyen enterococcust meg hasonlokat fognak talalni. Amik valoban gyulladast okoznak, de ezek valszeg felulfertozesek lesznek egy nehezebben kimutathato mas korokozok miatt. Tuneteket valoban azok okozhatjak, de amig a komolyabb betegseget meg nem talaljak , azok ugyis visszajonnek. Ha egyszeru aerob vizsgalatot csinalnak es talalnak valamit szerintem azt ne kezeltesd csakis az std-t.

Előzmény: xlorr (17866)
Altrix29 Creative Commons License 2020.06.03 0 0 17871

Szép délutánt kedves csoporttagok!

 

Az állapotom a további időszakban sem javult, sőt, úgyis fogalmazhatnék, hogy csak romlott. Kérdésem az lenne felétek, hogy ahogy láttam Győrben meg tudnék csináltatni mindenféle itt javasolt tesztet magamon magán rendelésen, de kérdésem, hogy valaki járt-e ott már? Érdemes-e belekezdeni ebbe a hosszadalmas folyamatba?

Sajnos az állapotom már annyira rányomja a bélyeget a mindennapjaimra, hogy minden tesztnek alávetném magam, csak valamit mutassanak már ki, mert ez nem normális.

Néha úgy érzem a tüneteim is erősebbek, mint itt másoknak, tehát úgy vélem a tenyésztést is érdemes lenne megcsinálni.

Köszönöm előre is a válaszokat!

Szép délutánt!

Altrix29

 

watson75 Creative Commons License 2020.06.03 0 0 17870

aranyér, gerincsérv is lehet góc

Előzmény: dislove (17869)
dislove Creative Commons License 2020.06.03 0 0 17869

A Rosta valoban egy joval kellemesebb ember, mint a Pano, egy idoben vele is probalkoztam. De nem fekete feher a vilag ugyanis nekem peldaul O adott negativ tenyesztesre 5 het Ofloxacint...

Viszont most mar eltelt 3 het es sem vagyok jobban ha az Aktil Duo segitene most mar tuti azert sokkal jobban vagy teljesen jol kene lennem. Szoval nincs ertelme tovabb szedni, azert meg holnap visszamegyek... Annyi valtozott, hogy nem a mellekhere alja hanem a teteje faj...

Sztem kb 3 dolgot tudok csinalni: beprobalok egy erosebb ABt vagy megmutettem a servem mert tenyleg mi van ha huzza illetve elmegyek egy alapos fogaszati diagnosztikara egy panorama rontgennel, hatha valami ott van ami ezt okozza. Mas otletem nincs.  

Előzmény: watson75 (17865)
Namurlan Creative Commons License 2020.06.03 0 0 17868

Csináltass komplett STD tesztet (bacik, gombák, Chlamydia, Urea, Mycoplasma, stb.), ondótenyésztést is mindenképpen. Előtte két hétig nem szabad AB-t használni, és ne is pisilj előtte egy jó darabig (2-3 óra). Csak akkor szedj gyógyszert ha kitenyészik valami, legalábbis szerintem. A semmire AB-t szedni nem jó, csak szétcseszed a szervezetedet. 

Előzmény: xlorr (17866)
watson75 Creative Commons License 2020.06.02 0 0 17867

az orvos nem weboldal, hogy KÉRNI lehessen tőle. vsz ad majd vmit széles spektrumú AB-t oszt utána szétteszi a kezét.

majd mindenkinek így volt, csak olvass kicsit vissza.

a retográd ejak a gyógyszer abbahagyása után 1-2 napra elmúlik.

Előzmény: xlorr (17866)
xlorr Creative Commons License 2020.06.01 0 0 17866

Sziasztok!

 

 

39 vagyok, eddig nem volt lenn panaszom, de egyik napról a másikra úgy keltem , hogy HÚHA!

 

Fájt a gáttájékom (magától is és nyomásra is), herék enyhén érzékenyek, és pisiléskor is fájt a gátnál, illetve a húgycsőnél kb a 2. cm belül. Bringán csak állni tudtam :)

 

Két hétig vártam, sok folyadékot ittam, utána urológus. UH nem mutatott semmi extrát, csináltak vizelet baktérium tenyésztést, negatív. Azt mondta hogy a korral jár, most jött elő, foglalkozni kell vele, prosztata. Én még gyanakszom még nemi betegségre is (nem a nő miatt, ez előfordulhat), benne van a pakliban, előtte pár héttel lett új partnerem.

 

Azt mondta a doki, hogy szedjem a prosolint 4 hétig, menjek vissza, lesz sugármérés és megmiondja, hogy legyen-e gyógyszer és hogyan legyen.

Lesz STD teszt is.

 

Mit kérjek tőle még, mit vizsgáljon? Valami ondótenyésztés, vagy általános labor a gyulladás miatt esetleg? Mit szoktak még? Nem akarok felesleges pluszköröket.

 

A gyógyszertől retrográd elakuláció van, az mikor múlik el, ha abbahagyom a gyógyszert? Családtervezés miatt kérdezem.

 

 

Mostmár jobb a helyzet így 4 hét után, de nem 100as még, a herékben érzek kis feszülést.

Pisi nem csíp, szex oké.

 

Ha nem muszáj, nem akarok gyógyszert szedni, nem akarom, hogy rámtukmálják, de ha kezelést igényel a dolog, persze állok elébe. 

Holnap megyek vissza a dokihoz.

 

 

Volt valakinek hasonló története?

 

Köszönöm és üdv

watson75 Creative Commons License 2020.06.01 0 0 17865

Rosta nekem egy fokkal jobb volt, de ő sem tudott segíteni!

urológusok az orvosok legalja sztem. 11-et próbáltam ki, mindegyik vakon van.

Előzmény: dislove (17863)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.30 0 0 17864

Nekem évek óta gyulladt. Meg se mozdult azota, viszont pont azzal nincs panaszom

Előzmény: dislove (17863)
dislove Creative Commons License 2020.05.30 0 0 17863

Nyilván nem tudja jobban, nyilván hiába nyugtatgat azzal, hogy jobban vagyok, ha én pont ugyanolyan szarul érzem magam max annyi változott, hogy a nem mellekhere alja, hanem a feje faj es huz tehat csak mas jellegu a fajdalom. Ket het Aktil Duo utan azert szerintem jobban kene lennem. Azt mondta azert adta ezt mert nem itelte olyan sulyosnak az allapotomat, hogy nekem essen valami erosebbel, mert a tapasztalatai szerint ilyenkor ez is boven eleg szokott lenni. Probaltam rakerdezni minden oldalrol, hogy mire szamithatok, de nem nagyon akart adni semmi konkretumot csak azt hajtogatja, hogy nem tudom nem vagyok jós. Vegul abban maradtunk, hogy  szedjem be a harmadik dobozt es ha jobban erzem magam tole akkor ad meg egyet de ha 3 het utan sem erzem jelentosen jobban magam aktil duotol akkor ad valami mast. En nagyjabol eleg jol szot ertek vele es nem tisztem vedeni de amikor konkretan a prosztatammal volt gond pont O volt az aki nem akart szenne antibiozni, hanem csak UH aztan celzott masszazs es segitett vele. Most viszont azt mondja nincs mas kezelesi lehetoseg es nem olyan jo a hangulat es nem tetszett az se ahogy megnyilvanult. Sokan szidjak, de akik szidjak, tudnak-e jobbat, mert ha tudnak mondjatok legyszives en szivesen utana nezek ki az! Akiknel korabban voltam tenyleg full hulyek voltak, nulla tapasztalattal es lehet, hogy nagyon kedvesek voltak de hihetetlen baromsagokat mondtak vagy akartak csinalni velem amit nem hagytam. Vagy voltam olyannal is aki ugyanazokat mondta mint a Pano csak 5x annyiert. Ezek a tapasztalataim.

Ket honapja mindennap szunet nelkul faj a mellekherem barmit elolvastam mindenhol azt irjak, hogy a legtobb esetben nem tudnak korokozot kimutatni de a tuneteken es a tapintason erzodik, hogy van ott valami es sokszor a sajat szervezeten belul kerul oda valami, ami ott nagyon jol erzi ott magat. Szedtem ra gyulladascsokkentot hetekig volt amikor ugy ereztem segit de egy ido utan abbahagytam, mert igazabol semmi. Akkor ha nem antibioval akkor megis mivel kene kezelni? Eddig akinel voltam ezzel a problemaval az vagy hulyenek nezett vagy azt mondta, hogy muszaj lesz beprobalni valami antibiot ha nem jon be akkor masikat ha az sem jon be akkor harmadikat ha az sem jon be es meg mindig faj akkor ki lehet venni, ennyi. Ha puritanul leegyszerusitem: vagy kapok egy olyan antibiot amitol meggyogyul vagy megmutettem a 2 cmes jobb oldali lagyekservem mert mi van ha megis az huzza a mellekheret vagy kivetetem a mellekherem. 

Előzmény: watson75 (17849)
Daniba1000 Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17862

Nekem is mindig enteroccoccus van. Irigyellek hogy neked nincs panaszod, nekem az égés viszketés mindennapos

Előzmény: Ricciardo (17861)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17861

Tény hogy mostanában tünetmentes vagyok, csak ezek a rosszabb napok ne lennének a jobb oldali mellékherénél, amik ki tudja mikor jönnek elő újból. Régebben csak a pr volt a gond, az rendbejött, 1-2 éve átment a mellékherére, de mostanában hál istennek rendben van az is. De akárhányszor adnék mintát, enterococcus az ottvan mindig, de engem se érdekel már  különösebben.

Előzmény: watson75 (17858)
Ricciardo Creative Commons License 2020.05.29 0 0 17860

Jó kérdés, annyi biztos hogy ezek szaporodnak. Tegyük fel az antibiotikum megöli a 95%-át. Az immunrendszerünk a krónikus betegség miatt már nem hoz létre akkora ellenállást, a gyulladás emiatt enyhébb és az immunrendszer már magáénak titulálja. Emiatt fordul elő az hogy addig amig szeded a gyógyszert eltűnik a baktérium. Amint kiürül a szervezetedből az antibiotikum, újból jön a pozitív lelet, mert addig voltak sakkban a bacik, míg a véredben volt a bogyó. Utána a teljesen behalt és félrevezetett immunrendszer abszolút nem veszi fel a versenyt még azzal a maradék kb 5%-kal sem, mivel eleve nem patogén baciról van szó ha megfelelő lokalitásban van.  A másik lehetőség az az, amit sokszor kiveséztünk, hogy egy nem kimutatható kórokozó miatt szaporodik el a bennünk lévő, csekély mennyiségben amúgy ártalmatlan baktériumok. A gyulladást fehérvérsejt valamint genny veszi körül, simán benne van a pakliban hogy védekezés képpen állitja elő a szervezet ezeket a baktériumokat, amivel beindul az autoimmun folyamat.

Előzmény: Daniba1000 (17857)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!