még van 1-2 hely ahova el fogok menni, hátha van. Én is sajnálom, hogy nem tudtam megszerezni magamnak a narva izzót, ha akkor megveszem, akkor most már az autóban lenne. Netről lehet rendelni, csak ott drágák az ilyen sárga izzók.
Nekem teli sárgára szinezett, de nem pattogzik le :)
Fényerőre sárgán kb nb vagy philips 100, de nagyon sárga színben.
Köd nem ismert előtte :D Majdnem xencn sárga :)
Kemény ködben úgy mentünk, hogy folyamatos előzgetések, látótávolság kb 3-400m míg másoknak volt vagy 20 a fehér izzókkal :D
Nem voltunk lassabbak, mint száraz időben. Ignis lámpája bírta, crv bal gyári fényszórója meg nem tudom mitől, de elkezdett leválni. Sztem inkább csak öreg már, majd kap Depo-t oszt konyec :D
BUÉK!!!! Valahol van video felrakva erről a ködösről. Talán a DRL-es témában. Nem volt valami meggyőző, a ködlámpa funkció inlkább "csak van" kategória. A menetfény viszont nagyon jó és szép is. Ha lenne ennyi fölösleges pénzem, akkor sem fektetném ebbe a DRL/Ködös kombóba, de mindez csak az én véleményem, nem akarok senkit sem lebeszélni.
Sárga izzókkal kapcsolatos utam teljes kudarcba fulladt, írtam, hogy láttam sárga narvákat, namost mire odeértem, valaki megvette az utolsó 1-1 pár darabot a contrast és azurróból is. Az eladó sajnos nem tudott már rendelni, mert ahonnan ő veszi, ott sincs már, amúgy kódok alapján a kettő ugyanaz, csak két fantázia névvel, legalább is ezt az infót kaptam. Végigjártam vagy 15 autósboltot kék izzó van, sárga nincs, így most megnézem, annak a lehetőségét, hogy internetes boltból Kijevből rendeljek sárga izzót. Sajnos az ünnepek miatt nem nagyon vannak nyitva én meg hamarosan utazok vissza. Így lehet, hogy nem lesz semmi a dologból :( Lehet, hogy lemondok a sárga izzókról, mert amilyen most a tél nem is kell igazából, vagy csak én közlekedek úgy, hogy mindig száraz az út. Most úgy járok, hogy bal oldalt valeo aquavision, jobb oldalt ge megalight 120, így a bal oldali fényerő nem az igazi, középen kevert a fény. :)
A berner saját oldalán 1200luxot ír 0,5 méteren. Na ezen már nem igazodok ki. Még emésztgetem a 25 ezret :) 15 ezerért most megvenném de tudom, ez nem így megy.