Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 topiknyitó

Visszatér a Família Kft.

Az első magyar szituációk komédiasorozat ismét feltűnik a képernyőn. A kultuszt teremtő Família Kft. legendás epizódjait a VIASAT3 tűzi műsorára október 4-től minden hétköznap este.
A VIASAT3 műsorán október 4-től minden hétköznap este 19 órától ismét bepillanthatunk a Szép család életébe, ahol mindig történik valami, ami nem szokványos. Az energikus Szépné (Esztergályos Cecília), botanikus férje, Károly (Ádám Tamás), Kriszta lányuk (Xantus Barbara), Ádám fiúk (Kárász Zénó) és az ikrek (Spáh Dávid és Spáh Károly) éveken át minden család otthonában gyakran látott vendégek voltak.

Ezúttal a VIASAT3 képernyőjére térnek vissza a már-már kultikus figurák, és a szállóigévé vállt mondatok ("Vili, Te nagyon hülye!, Eddig, eddig, eddig vagyok!"). A mulatságos kalandokban olyan művészek szerepelnek, mint Bajor Imre, Csonka András, Reviczky Gábor, Lorán Lenke, Rák Kati, Juhász Illés, Dzsupin Ibolya, Nagy Zoltán, Baranyi László, Deborah Kim Jávor, és akik sajnos már nem láthatják viszont magukat a képernyőn: Bod Teréz és Suka Sándor.
A kilencvenes évekban hatalmas sikerrel futott széria biztosan sokakat ültet ismét a tévéképernyők elé, hiszen a sorozat humora mindig aktuális, ráadásul, azóta új nézőkre is számíthatnak Szépék.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!