Engem is ez a brigád talált meg, huszonvalahány ezret akart. Azt mondták, az okmányirodától kérjek egy igazolást, hogy az autó mikor lett forgalomba helyezve.....
Új gépjármű: Kereskedő megcsinálja a papírjait 10.-én. Szólnak, pár nap múlva, hogy mehetünk érte. Megyünk 14.-én. Közben megkötném a biztosítást 10.-től. De erre a 4 napra nem lehet szerintük, tehát fizessem a 400 forintokat.
A kombim a vásárlást követően 5 hónapot pihent, részben javítás miatt, részben a kedvezőbb regadó kivárása miatt. Eddig nem kértek semmit rá, pedig lassan egy éve lesz.
Ha jól emlékszem nem tréleren hoztad azt az autót. Dugd a biztosító orra alá a Zollkennzeichen-hez tartozó biztosítást azzal, hogy volt biztosítva az autó az adott napokra...
Küld el őket a picsába.Csak az a baj,hogy önhatalmuan,fel mondják a biztid ha nem fizetsz.
Na abból van mizéria.addig amíg nem bizonyítod az igazad,nem köthetsz máshol biztit,csak ugyan ott.a végén kiszámold,sokkal többe lesz,és fedezetlenül kell autóznod,amíg kiderül.
Frissen forgalombahelyezett, impont autó kötelezője hazaérkezést követően megkötve, ezzel lett a forgalombahelyezés elindítva.
Biztosítónak most, 3 hónap után eszébe jutott a németországi tényleges adásvétel dátuma és a magyarországi forgalombahelyezés között eltelt 8 napra kivetni fedezetlenségi díjat...
Normálisak ezek???
Hiszen ameddig nem volt rendszáma az autónak, hogy a véres faszba közlekedtem volna vele, hogy így kockázati tényezőt jelentsek???
Van ilyen?
Menjek a PSZÁF-hoz, vagy mehetek a ...majdnem leírtam, hogy bús picsába...?
Probálj nekem segiteni ... Májustol lessz bejelentet lakcimem,adoszám,bankszámla stb.. Viszont haza kéne jönnöm és ha most veszek autot akkor csak piros rendszámmal tudok hazajönni.. Ha azt kiváltom akkor májusban kérhetek rá végleges német rendszámot ha megkaptam a papirjaim?? vagy ha egyszer Piros akkor már nincs vissza ut mert kijelentem export-ra??
de ha nem es inkabb en keccsolok vele akkor az okmanyirodaban mennyire kell figyelmeztetni oket, hogy kulfoldi szemelytol vasaroltuk igy nem kellene fizessunk vagyonszerzesi illeteket?
Münchenbe van a tréllerem.. Hétvégenként tudom mozgatni Magyarországra ill németországonbelül is. Indulás Münchenböl. Olcsobban mint a szállitok DE NEM ingyen.
Email-re NEM válaszolok!! Aki kocsit vesz vagy szállitat annak van 50-Ft-ja telefonra is!!
Ha ide megyek személyivel, meg egy megkötött evb számmal mondjuk nyitásra, akkor fogok kapni egy rendszámot, amibe az autó adatait utólag beleírom aztán kész, ugye?
(visszaolvastam, de a rendszámmizéria miatt elég zavaros a történet...)
Szóval hétfő münchen, 3 autó kinézve. Menyasszonyomé lesz az autó, de ő nem tud eljönni. Műszaki van mindhárom autón.
Milyen rendszám legyen ? kb. mennyibe kerül (ne akarjon lehúzni a török)? Tudom a menyasszonyom nevére venni, vagy nem és akkor vagyonszerzési illeték?
kicsivel kevesebbet mondj mint amennyit neked meger. (felet mondani szerintem durva, persze akkor ha többet meger. ha a valoban csak a felet eri meg akkor sem biztos hogy sokra mesz vele ha a felet mondod, mert az ember 400-ert akarja eladni.... de szerintem 100-t lehet alkudni. mondjuk haver vett 100-ert egy e30 touringot. 400-t akartak erte. mondott ra vmit(talan 200-t?), az keves volt. 4 honap mulva felhivtak, hogy erdekli-e még. Akkor nem volt ideje es mar kedve se hozza. mondott ra 100-t(es annyiert el is hozta). rakoltott 150€-t es 3 eve autozik vele (250€-bol)...)
pl. ha megnezed alaposana twingot es annyira szar, hogy 100€-t sem er meg akkor ne mondj ra 200-t... meg leht hogy vkinek megeri 200-ert alkatresznek elbontani, de az nem azt jelenti, hogy neked is megeri labraallitani...