Ki kell mérni a diódákat, tranzisztorokat, majd az ellenállásokat is, ha a nagy IC halt meg, amit én kétlek, akkor valószínűleg kuka. Az csak akkor hal meg, ha kalapáccsal szétvered. Fólia kondiból a WIMA jó fajta, elektrolit kondiból Yageo, Nic.
Ki vállal ilyen paneljavítást mert nekem is ilyen gondom van, az elkókat már a haverom kicserélgette de nem működik mégsem.Tudnátok valakit mondani aki nagy biztonsággal tudja javítani.Pest megyében elviszem bárhova.
Nem tudom,hogy működik e vagy sem. A rendszer nem működik, az biztos! A tempomat kart már cseréltem de így se reagál semmire! Ebbe már belenéztem,átnézettem,és látszólag miden (forrasztások ki lettek mérve) rendben. Mivel a hibát diagnosztizálni,vagy az egyes elemeket külön kipróbálni nem tudom, arra gondoltam,hogy első körben ezt egyszerűbb lesz kicserélni mint a motort. Ebből következett a kérdés,hogy esetleg a benzinesekbe,vagy a w210-be,vagy a 190-be,vagy a w140-be nem e használták ugyanazt az elektronikát?
Ma kicseréltük az automata váltó kihajtás csapágyat.A már emlegetett búgó hang még mindig megvan.Kizárásos alapon már csak a konverterrel lehet gond.Ez nem lett még kicserélve a hajtásban.
A kérdés a következő:A konverter javítható-e vagy cserés,esetleg mennyibe kerülhet bontva ha van?Ez is motorfüggő hogy milyen kell vagy darab-darab?
Sajnos nálunk minden drágább mint a fővárosban,hogy miért azt nem tudom.Néha magam is a neten keresztül vásárolom az alkatrészt de ezt a csapágyat ott sem találtam meg 22 euró alatt,ehhez jön még a posta németből,lengyelből és szinte ugyanott vagyok.