Keresés

Részletes keresés

nebrok Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2553
Szia gagman! Neokozz már csalódást , vagy mitist..., hogy Téged ezatopik szórakoztat vagy mégse... Javaslom Neked , az utazás.com / Afrika / Tunézia  itt aztán szórakozhatsz kedvedre, de még nem láttalak ott !? Simán felveheted a kedvenceid közé..., de az Indexen is vannak jó topikok... sajnálom,hogy ezeket még nem találtad meg , vagy ott csendbenvagy ...  Ja, tudom,hogy tudod és tudom,hogy érted... :))
Előzmény: Törölt nick (2545)
niki78 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2552
Az egy jó hely!Mi veletek szemben a riadh palmsba voltunk . az esküvö érdekes volt ,mivel a srác sousse külvárosába  lakott nem a leggazdagabb környéken és ahol laktak ott a házak mellett -között volt a szabadba az esküvő.Ott volt az egész utca meg a családok sok ember.a menyassony és a vőlegény egy emelvényen ült a gratuláciokat fogadva ,elöttük ment a tánc az igazi tunéziai népzenével .sajnos nem értünk oda az elejére már ment a buli.körbe rengeteg szék ott ülhetett a közvetlen család körbe a többi ember.Különös kaja nem volt /nem voltak gondolom tul gazdagok/körbe hoztak mindenkinek sütiket sok félét meg kávét ,üditöt az idösebb nők.A menyasszony szép volt nagyon fehérre volt sminkelve szép fehár ruhája volt és mozdulatlanul ült mint egy baba ,ők nem táncoltak.Sokáig csak álltam és néztem  csodáltam a kulturájukat és hallgattam a zenét.Nem éreztették hogy kivülállo vagyok.Zou akarta hogy táncoljak de én persze csak meghuzodttam a háttérbe.És hallgatam azt a csodás zenét....
Előzmény: zaama (2550)
Améz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2551

Igeeen, az El hanának nagyon szép a parkja! :-)

Előzmény: zaama (2550)
zaama Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2550

El Hana Beach, a kertjét imádtam -))

egy igazi arab esküvő, ez nagy élmény lehetett, elmeséled?

Előzmény: niki78 (2549)
niki78 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2549
Én is erre gondoltam a városra.Te melyik szállodában voltál?
Előzmény: zaama (2548)
zaama Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2548
Sousse, nekem is a szivem csücske :-) mármint a hely :-)
Előzmény: niki78 (2543)
niki78 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2547

én nem azt mondtam hogy semmi nem volt köztünk  akkor már a másodszor töltöttük eggyütt azt a 2 hetet akkor nagyon jó volt eggyütt.A családjához amikor elvitt én is meglepödtem de nem tudttam nemet mondani mivel egy esküvö volt náluk ahol laktak és oda volt hivatalos és engem is elvitt .Nem akarta hogy hazamenjek ,persze mostmár józan ésszel visszagondolva lehet butus voltam de nem bánom mert jól éreztem magam.

Előzmény: Törölt nick (2545)
Améz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2546

Szia!

Jaaa, nem erre a hsz-re írtam konkrétan.

Igaz, a nőkben sem-de amiatt meg nem a mi fejünk fáj :-)

Előzmény: kirgizke (2541)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2545
Ez a topic mindig megkacagtat.18. éves légkondiszerelő,aki ráadásul munkaidőben a vendégek között lófrál és még labdázgat vagy ááááá semmi nincs köztünk,de bemutat
a családjának+feleségül venne.Te nem berzenkedtél,hogy Hammi-mami figyu:nem is
ismerjük egymást minek is mutatnál be otthon ?! Hol éltek ti ?
Előzmény: niki78 (2544)
niki78 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2544

Szia Kirgizke!Talán igazad van már tudom a választ.Nincs nagy jövöje ennek a kapcsolatnak bár tény szép volt ,különleges és talán több lett beleképzelve mint ami volt.De  mindent félretéve imádom Tunéziát nekem mindig is a szivem csücske marad.

Előzmény: kirgizke (2538)
niki78 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2543
Szia zaama!Sousse -ba voltunk ott volt az igazi ,elötte Monastir mellett volt a szálloda .
Előzmény: zaama (2542)
zaama Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2542

szia Niki,

merre jártál Tunéziában?

Előzmény: niki78 (2537)
kirgizke Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2541
Szia Améz!

Érdekes számomra, hogy az alapján a hozzászólásom alapján, amiről ezt az "elemzést" adtad, hogyan következtettél erre. Szerintem tárgyszerű voltam, legalábbis erre törekedtem.
Csalódott miért is lennék? Mármint evvel a témával kapcsolatban.... :-)

(Az meg természetes, hogy az embernek élete folyamán vannak kisebb-nagyobb csalódásai.)

Én még azzal egészítenélek ki, hogy egy férfiban sem, de egy nőben sem lehet vakon megbízni. Ez mindkét nemnél ugyanúgy működik.

:-)
Előzmény: Améz (2540)
Améz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2540

Szia!

Te egy kissé csalódottnak tűnsz számomra...

Egyébként annyit fűznék hozzá, h egy férfiban rögtön és vakul soha nem lehet megbízni, akár arab, akár magyar, akármi...

Előzmény: kirgizke (2538)
Améz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 2539

Szia!

Igazából szerintem most félretehetjük azt is, h arab, azt is, h mit érez, hisz az írásodból az derül ki, h Te nem vagy szerelmes, Te nem érzed úgy, h nem tudsz nélküle élni...jól érzem?

Akkor meg felesleges bármin agyalnod....

kirgizke Creative Commons License 2008.01.10 0 0 2538
Kedves Niki!

Ha visszaolvasol kissé a topicban, számos hasonló történetet fogsz találni. Minden egyes ilyen beszámoló után fellángolt a vita, hogy mennyire valósak az érzelmek, van -e létjogosultsága a kapcsolatnak.
Vsz. senki sem fogja megadni Neked itt a helyes választ, így mi sem - akik némileg szkeptikusak vagyunk ezekkel a kapcolatokkal szemben -, és a "támogatók" sem. Mi azért nem, mert nem voltunk ilyen helyzetben, s csak az észérvekre hagyatkozunk; s a többiek meg azért nem, mert ők is abban a cipőben járnak, mint te; mondhatnám, ugyanazon a szemüvegen keresztül nézitek a világot.
A válasz Neked egyedül kell megtalálni magadban.

Üdv: Kirgizke
niki78 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 2537

Tényleg nagyon helyesek a srácok és kedvesek meg nagyon tudnak udvarolni de sokan a kalandokat keresik ,és persze külünlegesek az europai lányok .Persze van kivétel bizti van igazi szerelem.Én is megismerkedtem egy fiuval elvitt mindenhova ahova turistaként nem jutottam volna el ,sokat buliztunk nem vált nagyon szorossá a kapcsolat de volt valami különleges varázsa .Tartottuk a kapcsolatot egész évben és várta hogy következö évben találkozzunk .Abban a 2 hétben nagyon sokat voltunk eggyütt szorossá vált a kapcsolat ,elvitt a családjához bemutatott nekik.Nem akart elengedni azt akarta hogy maradjak menjek hozzá feleségül .Nagyon meglepödtem kicsit megijedtem annyira ragaszkodott nehéz szívvel jöttem haza .Azóta is hív meg jönnek az sms ek hetente többször  alig várja hogy ismét találkozzunk.Hát nem tudom.....

niki78 Creative Commons License 2008.01.10 0 0 2536
Sziasztok!Én is imádom Tunéziát!2006 ba voltam először és elvarázsolt magávalragadott az ország az arab kultura ,az emberek és az arab zene .Következő nyáron visszatértem és számolom a hónapokat hogy ismét ott legyek.
nebrok Creative Commons License 2008.01.10 0 0 2535
Kedves Korben ! Talán a saját topikjában "háremében" kellene virgonckodnia vagy nem... Igaz van még két másik is (topik) ... A Korben utazásaira kiírhatja a  +18-at... :-)) Az Ön topikja is igen szórakoztató...:-)) 
Előzmény: Korben Dallas. Világjegy. (2531)
Korben Dallas. Világjegy. Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2534
No Merci, Hondám van, aszfaltszaggató!:-)
Előzmény: kirgizke (2533)
kirgizke Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2533
Nem is aggódtam Magáért egy percig sem, elég nagy a szája hozzá. :-)
Nem értem, mi ütütt belém hirtelen.... :-))) Bocsánat. :-)))
Előzmény: Korben Dallas. Világjegy. (2532)
Korben Dallas. Világjegy. Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2532
Merci, engem nem kell megvédeni, megteszem azt magam!:-)
Előzmény: kirgizke (2530)
Korben Dallas. Világjegy. Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2531
Nincs is ezzel semmi gond, amíg nem veszed észre vagy komolyan!
Akkor már annál inkább!:-)
Előzmény: Améz (2529)
kirgizke Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2530
Ne orrolj meg Korbenre, csak szegény fiú néha kicsit túlkombinálja a mondanivalóját. :-)
(Ami - feltételezem - ebben az esetben nem volt bántó szándékú.)
Előzmény: Améz (2529)
Améz Creative Commons License 2008.01.06 0 0 2529

Mint ahogy akár a szomszéd fiúnak is lehet "heti váltása" sőt, mint ahogy némely nőnek is...

Egyéb?

Előzmény: Korben Dallas. Világjegy. (2528)
Korben Dallas. Világjegy. Creative Commons License 2008.01.04 0 0 2528
Ha nem animátorral kezdtél, akkor azért nagyobb az esélyed, hogy nem kerültél bele a heti váltásba, nem?:-)
Előzmény: Améz (2527)
Améz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 2527

Szia!

Neeem, nem érzem magam megbántva, csak mindenképpen szeretném a pozitív oldalát is láttatni a dolgoknak! :-)

Na igen, az animátor az külön fogalom-szerencsére a párom nem az.

Nem élek kint sajnos, ez még a jövő zenéje, de valószínűleg letelepedni ott fogunk, mert imádom az ország hangulatát, a nyugalmat, az emberekből áradó szeretetet...

és köszi;-)

Előzmény: beus009 (2526)
beus009 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 2526

Szia Améz!

Ne érezd megbántva magad, én is ismerek olyan lányt, aki kint megy férjhez, nem is egyet, de az animátorok tényleg casanovák többségükben, Tyncsi pedig nagyon fiatal még.....ezek az utóbbi hozzászólások puszta jóindulatból íródtak, ismerem ugyanis a hozzászólókat...Sok boldogságot neked, szerencsés vagy, ha kifogtál egy rendes fiút, és kint élhetsz!....pesze hogy van kivétel :-))

Előzmény: Améz (2525)
Améz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 2525

Én soha nem jelentettem ki, h egyszer arab férjem lesz, de megmagyarázhatatlan módon vonzottak az arab országok, a kultúra, még főiskolán is vallásfilozófiára szakosodtam.

és most arab férjem lesz:-)

Ne általánosítsatok kérlek!

Előzmény: lesztike (2498)
Améz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 2524
De miért kell általánosítani?
Előzmény: african_girl (2509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!