üdv!kezdő vito tulajdonos vagyok,segítségeteket szeretném kérni, van egy problémám a fűtőventilátorral illetve a ventilátor működik csak nem nyom levegőt sehova, mintha valami zárva volna,de nem találom sehol a csappantyút,szétszedés nélkül tudnátok valami tanácsot adni.előre is köszönöm.
Egy kicsit tartok tőle, hogy esetleg a lefele menő/motor jobb oldalán található vastag turbó csőbe beleeshetett bármi szennyeződés a rongylevételkor és esetleg az okozhatja a hibát..
Azt gondolom, hogy ha a diffi problémás, akkor ott általában a terhelésváltásra változik a hang is, megszűnik, erősödik, hiszem *általában* a tányérkerék, kúpkerék páros szokta a hangot adni, annak meg a terhelése változik ekkor.
Ez meg teljesen folyamatosan mindentől függetlenül búg.
Udv urak! Kis segitseget szeretnek kerni. Van egy Viano 2.2cdi-m, 2004es evjarat. Muszerfalon vilagit egy piros ventillator-piktogram, nem jovok ra mire vonatkozik. Ezenkivul a fordulatszammero es uzemanyagszint jelzo fals adatokat mutat, minden gyujtasraadas utan picit visszafele ugrik, mignem egyszercsak korbeer, de nem all be normal allasba. Ezenkivul a hatso utastervilagitas magatol felgyullad, aztan van, hogy ki is alszik. Van-e osszefugges, de a motort kb 2 eve kivettem, most visszaraktam. Elotte nem hasznaltam az autot, nem tudom ezek a hibak voltak-e. Koszonom a segitseget.
Az autó egy Viano 639 2.2 cdi, nagyjából 240e km-rel.
Kb. 110-120 km/h-nál elkezd búgni, pontosan mintha kerékcsapágy búgna, de
- kanyarban, kormány mozgatáskor nem változik a hang
- terhelésváltásra nem változik a hang, motorféknél is van
- gyorsításkor sem erősebb
- nincs semmi remegés
Lehetséges, hogy a kardán felfüggesztő csapágya? Hogy lehetne ezt kiszűrni? Korábban 120-130 között kezdte, már 110-nél kezdi. Nem túl hangos, de engem nagyon zavar.
Sziasztok ,egy kis infó kellene! Az hogyan lehetséges,hogy vito 638 110 D (busz v clas) -nál ha tönkremegy egy izzitógyertya , egyáltalán nem indul a gép. Nem izzit ,semmi. Teljesen kiüti magát
Ilyen ez gyárilag, vagy szétcseszett a vezérlés?
Más: szigetszentmiklós vonzáskörzetében vito szerelőt tudnátok ajánlani? (a vitodoki csak cdi ket szerel)
EGY KÜLÖNÖS HIBAJELENSÉGRE NEM TALÁLOK MAGYARÁZATOT.110 CDI. KISEBB TEMPÓNÁL/40-50/OLYAN HANGOT HALLANI MINTHA KOLOMPOLNA VALAMI ALKATRÉSZ.PEDIG FUTÓMŰÁTVIZSGÁLÁS SORÁN NEM TALÁLUNK SEMMI GYANÚSAT.HA VALAKI JÁRT MÁR ÍGY MEGKÖSZÖNÖM HA SEGÍT. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
w638 facelift 110cdi 7személyes.egyik pillanatról a másikra nem megy semmi a csomagtartó ajtóba kivéve a központi zár. Nem megy az ablakfűtés, tükörfűtés, hátsó ablaktörlő, pótféklámpa. Iztosítékokst néztem a kormány alatt és az ülés alatt mindegyik jó. csomagtartó ajtóbál szétvágtam a gumiharangot de nem találtam hibát a kábel kötegnÉl. Mi lehet a vond? Nagyon megköszönném ha valaki tudna rá valami megoldást. Köszönöm