Érden főleg a besurranások a leggyakoribbak. Vannak nagyobb események, de 10-ből 9 ilyen. Pont, mert tudják mennyire lazák a később fogadkozó károsultak.
Persze lehet, hogy ez a bűn városa. Máshol meg a kulcsot is benne lehet hagyni a lehúzott ablakú kocsiban.
A lakásom 31 éve ha 1 hónapot be volt talán zárva de minek... Az udvar soha. Egy családi házon a zár disz. Az autón úgyszintén. Tipikus segélyes munka amikor belezárják a kulcsot. Pár perc, pedig nekem vigyázni kell az autóra, nem lehet rombolni. Az immobilizer csak nekem jó. Amikor az erdőben, szakadó esőben úgy dönt, hogy eddig és nem tovább... :-)Aztán útjára indul a gyönyör (nekem, gyorsan sok pénz áll a házhoz). A leveleimet meg az nem olvassa el aki nem akarja. A rádió titkositással ugyanez a helyzet.
Nekem mondod...? :-) Én is már -többek között- azért nem csinálom mert -főleg Pesten és az autópályákon- a rendőröknél elszaladt a lovacska. Olyan pénzeket kértek amit nem lehetett bevállalni. Itt helyben egy más világ van.
Az újságirók azóta is mocskolódnak és ostobaságokat (is) irogatnak. Az autómentősök azt és csak azt szállitják el amiért fizet valaki (15évig csináltam) A hülyegyerekek mindig találnak maguknak valamit amivel élvezhetnek. Az illetéktelenek meg... A magyar közbiztonságban a lehallgatás a legkisebb gond. A putris fémgyüjtögetők nem rádióztak.
A lehallgathatatlan rádiót még nem találták fel. Csak akarat és pénz kérdése, néha egyszerübb mint gondolnánk.
Szia, ha meg sietsz vihetsz egy kis tormeleket a helyszinrol, de 6pc-vel tehetunk el emlekbe neked es a tobbi erdeklodonek belole. Tudod mint a Berlini falbol.
Sok ilyen rádiót alakítottam át az FM 10/160 kvarcaihoz 10,37xxx/8,05xxxMHz..Ahhoz sok kvarcom volt (van is még bőven) a Veszprém kvarcokhoz nehéz volt hozzájutni.
Kis segítség kellene! Zománcozott rézhuzalt és kéteres szigetelt telflonhuzalt keresnék 1 mm-est. Tudtok olyan helyet, ahol nem két kilót akarnak egyszerre rám sózni és azt is aranyáron? Pár méter kellene...
1976-ban a Maros-B (SF-el) 36 eFt volt. Jó 10 évvel később 5MA gyártott olyan szintézert, ami ebbe beépíthető volt. 1995 környékén a BRG (tudomásom szerint) hólapátot (is) gyártott...