Lenne egy kis hibám a Feliciámmal (2000-es 1.3 MPI 5 ajtós). Vettem a Media Marktban egy autórádiót (SAL VB 2000). Bekötéssel semmi gond nem volt, de az antennával lehet valami, mert az istennek sem akar szólni rendesen a rádió. Előző (szerintem gyári Philips) is gyengén szólt, meg nagyobb tempónál már recsegett néha az is. Szerintetek mi lehet vele? Kábeltörés? Antenna talp sérülés vagy csak a pálca sérült? Ki lehetne ezt valahogy mérni vagy próbáljam meg kiműteni az egészet és egyben csere? Próbáltam másik rádióval is annak valószínű a rádió erősebb, mert ott egy picivel jobban szólt, de stereoban ott sem tudtam befogni az adást. Szóval tuti, hogy valami az antennával van.
Sziasztok! Mivel lassan 200e km felé közeleg az autóm futásteljesítménye (ha lehet hinni az órának), és nem vagyok elégedett a fékkel (vizsgán átment, de akkor is/sem), ezért egy kis felújítást tervezek. A következő kérdések merültek fel bennem EZT az oldalt nézegetve:
'98-as MPI Felicia II-re azok a féktárcsák valók, amiket itt "Féktárcsa Favorit-Fel 94-től" néven futnak?
nem csak a tárcsáim vállasak, de valami a féknyereg környékén is meg van kopva összefüggésben azzal, hogy ez úszó nyereg. Esetleg ez a valami a féknyereg kengyel lenne? Ebből van maga a kengyel (10e HUF), ill. javító szett (3e). Ezzel tapasztalat?
A termosztátod úgy tudod megnézni, hogy amikor elindulsz figyeled, hogy meddig megy fel a vízhőfok. Akkor nyit, amikor látod, hogy elindul lefelé a mutató.
Hali! Az amit leírtál csak az MPI nél van a központisnál nem olyan a légmennyiségmérő. Viszont a gwrt nem írta hogy melyik. Sajnos a központisnál inkább gyújtás hiba a gyakoribb! Rotor,elosztó fedél kábel stb.
A gwrt kérdésére válaszolok. Van az autódon egy úgynevezett légtömegmérő amit a szívócsonkon találsz. Kb tíz centis valami ami műanyag és kit ötös csavar fogja a szívócsőhöz. Vedd ki óvatosan mert a közepe nagyon sérülékeny fújd le féktisztítóval,hogy tiszta legyen aztán tedd vissza. Változni fog az alapjáratod. Ha akkor sem jó akkor a pillangó szelep is el van kormosodva azt is meg kell tisztítani. Én autószerelő vagyok általában ez a probléma. Ha ez mind megvan és nem jó akkor írj és van pár ötletem amit megosztok veled.
Tud valaki Bp-Albertirsa vonalon kölcsönadni nekem egy Haynes féle szervizkönyvet? Hétfői és max a keddi napra kellene. vagy egy letöltési linket a paine@pk.elte.hu címre? Az utóbbi persze még jobb, melóhelyen olcsón tudok nyomtatni :-D Előre is köszi!
Ha nincs "bedrótozva" gyárilag a lámpák környéke, akkor nem vagyok biztos benne, hogy a kapcsolónak ott van-e a stekkerje, de a visszajelző a műszeregységben tutira benne van, és ott kell rákötni az általad kiépítettet annak a csatlakozójánál...
Fagyállót most öntöttem rá újat,a hűtőt tavaly cseréltem.Nyáron nem volt ilyen gond.Most kezdte el nemrég.A venti kapcsolót mindenesetre kicserélem,és megnézem az ékszijat.Köszi szépen.Arról meg fogalmam sincs hogy a termosztát mikor nyit.
Nincs kiépítve,én kötöttem rá a hátsóra ideiglenesen,amíg meg nem jött az első kapcsoló.Azt mondod,hogy a többi kapcsoló mellett gyárilag ott van az első ködlámpa stekker is,csak villany kell neki,ill elmenőbe a lámpához és ennyi? :O köszönöm a választ!
én pont emiat cseréltem hutot. Nekem is így volt,két lámpa és már fort is a víz,vagyis kapcsolt a venti. Nem drága egy huto,inkább cseréld ki,biztosan koszos!
Helló.Nekem meg pont az a problémám,hogy most ilyen hűvös időben,városban hamar felmelegszik a vizem.Fagyállóval már fel van töltve és felmelegszik olyan 100 fokra.Mondjuk a venti miatt nem megy feljebb de ez akkor sem normális.Mi lehet a baja?
Sziasztok. Ma cseréltem hutot a kocsin. Minden oké lett, csak annyi a kérdésem hogy a hutovíz nem megy fel még 70fokra sem. Városban forgalomba 70ig ment a víz. Ez normális?????? Rossz volna a termosztát? Valakinek tip????? Koszi
Ha ki van építve gyárilag a drót, és a csatlakozók ott vannak a nyúlványnál, akkor két gyári lámpa a helyére és a gyári kapcsolót középre a helyére és müxik ahogy kell... Ha nincs kiépítve, akkor meg kell keresni a műszeregységben a hozzávaló stekkert, és ott bekötni a visszajelző ágat.